Кои потребители са ви направили добро впечатление и кои лошо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
AnalBreaker
- Контакти:
Re: Кои потребители са ви направили добро впечатление и кои лошо
Марти, това в подписа ти е направо уникално

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- Синьо сърце
- Контакти:
Че кой го интересува,да речем мнението на Синьо сърце за този или онзи?Това е форум-разни хора,разни идеали,разни виждания... Аз лично имам мнение за доста потребители,но какъв е смисъла да се правят тук някакви списъци?Стена на Славата и стена на Позора?С когото желая-общувам,с когото не-казвам му го и точка.Малко странна ми е темата-но все пак бих посочил,че читави има във всички подфоруми,а дразнителите са единици!Наздраве на всички,и специален поздрав за колегите от синия форум-все пак Левски си ни е болката и радостта! 
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- modor
- Контакти:
AnalBreaker написа:South_Park написа:lothar_matthaus написа:Харесвам всички момчета и мъже, защото съм гей :
И АЗай да се запознаем
Аз ще съм ви кум на сватбата, че да има едно нормално нещо в дадения ден, а не само извращения
Ама то както е тръгнало кумицата ще е мъж.....айде и ти се уреди
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Наздраве за всички със които може да се говори нормално и са пичове
Няма да ми стигне времето да ги изброявам , пък и трудно помня имена . Искам само да отлича " mfca " . Много точни и хубави мнения , чух че ми е колега на вратата и е много добър .
НАЗДРАВЕ !
НАЗДРАВЕ !
- modor
- Контакти:
Синьо сърце написа:Че кой го интересува,да речем мнението на Синьо сърце за този или онзи?Това е форум-разни хора,разни идеали,разни виждания... Аз лично имам мнение за доста потребители,но какъв е смисъла да се правят тук някакви списъци?Стена на Славата и стена на Позора?С когото желая-общувам,с когото не-казвам му го и точка.Малко странна ми е темата-но все пак бих посочил,че читави има във всички подфоруми,а дразнителите са единици!Наздраве на всички,и специален поздрав за колегите от синия форум-все пак Левски си ни е болката и радостта!
Наздраве колега и само Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- delqnski47
- Контакти:
Vasconti(много хубави анализи),Синьо Сърце(също и неговите),Sleepwalker(не съм го виждал във форума скоро
),POPCORN(от един отбор сме
),cska_90(най лудия фен на ЦСКА
),Madritist(човекът си върши работата във форума,без излишни разни надувания и тем подобни
)
И не на последно място Мартин Фабрегаса,дет сме големи приятели с него
Също така добавям всички останали дет сме водили нормални разговори и не сме ''врагове''...
С лоши впечатления нема!Всеки си има свой си начин да си сподели мнението...!Така по по-философски ги възприемам нещата

И не на последно място Мартин Фабрегаса,дет сме големи приятели с него
Също така добавям всички останали дет сме водили нормални разговори и не сме ''врагове''...
С лоши впечатления нема!Всеки си има свой си начин да си сподели мнението...!Така по по-философски ги възприемам нещата
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- RobiVanPersie
- Контакти:
Мисля,че забревихме нашия бисерник daredivl той е хулиган на форума!!! 
-
lothar_matthaus
AnalBreaker написа:South_Park написа:lothar_matthaus написа:Харесвам всички момчета и мъже, защото съм гей :
И АЗай да се запознаем
Аз ще съм ви кум на сватбата, че да има едно нормално нещо в дадения ден, а не само извращения
С Аналния разбивач хич няма да е нормално и извратено
- Cesc Fabregas
- Контакти:
delqnski47 написа:Vasconti(много хубави анализи),Синьо Сърце(също и неговите),Sleepwalker(не съм го виждал във форума скоро),POPCORN(от един отбор сме
![]()
),cska_90(най лудия фен на ЦСКА
),Madritist(човекът си върши работата във форума,без излишни разни надувания и тем подобни
)
И не на последно място Мартин Фабрегаса,дет сме големи приятели с него![]()
С лоши впечатления нема!Всеки си има свой си начин да си сподели мнението...!Така по по-философски ги възприемам нещата![]()
Ти между другото вече пак не ме дразниш, нямам нищо против тебе
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Аз ще съм ви кум на сватбата, че да има едно нормално нещо в дадения ден, а не само извращения[/quote]
Теб най-много те обичам[/quote]
Крис, къде се набута сам...
не е истина просто

Крис, къде се набута сам...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН