Кои потребители са ви направили добро впечатление и кои лошо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: Кои потребители са ви направили добро впечатление и кои лошо

Мнениеот AnalBreaker » 13 юни 2011 22:49

Марти, това в подписа ти е направо уникално :lol: :lol: :lol:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 юни 2011 22:50

Че кой го интересува,да речем мнението на Синьо сърце за този или онзи?Това е форум-разни хора,разни идеали,разни виждания... Аз лично имам мнение за доста потребители,но какъв е смисъла да се правят тук някакви списъци?Стена на Славата и стена на Позора?С когото желая-общувам,с когото не-казвам му го и точка.Малко странна ми е темата-но все пак бих посочил,че читави има във всички подфоруми,а дразнителите са единици!Наздраве на всички,и специален поздрав за колегите от синия форум-все пак Левски си ни е болката и радостта! :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 юни 2011 22:51

AnalBreaker написа:
South_Park написа:
lothar_matthaus написа:Харесвам всички момчета и мъже, защото съм гей : :oops:

И АЗ :lol: ай да се запознаем

Аз ще съм ви кум на сватбата, че да има едно нормално нещо в дадения ден, а не само извращения

Ама то както е тръгнало кумицата ще е мъж.....айде и ти се уреди :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Наздраве
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 13 юни 2011 22:51

Наздраве за всички със които може да се говори нормално и са пичове :) Няма да ми стигне времето да ги изброявам , пък и трудно помня имена . Искам само да отлича " mfca " . Много точни и хубави мнения , чух че ми е колега на вратата и е много добър .
НАЗДРАВЕ !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 юни 2011 22:53

Синьо сърце написа:Че кой го интересува,да речем мнението на Синьо сърце за този или онзи?Това е форум-разни хора,разни идеали,разни виждания... Аз лично имам мнение за доста потребители,но какъв е смисъла да се правят тук някакви списъци?Стена на Славата и стена на Позора?С когото желая-общувам,с когото не-казвам му го и точка.Малко странна ми е темата-но все пак бих посочил,че читави има във всички подфоруми,а дразнителите са единици!Наздраве на всички,и специален поздрав за колегите от синия форум-все пак Левски си ни е болката и радостта! :)

Наздраве колега и само Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 юни 2011 22:54

Vasconti(много хубави анализи),Синьо Сърце(също и неговите),Sleepwalker(не съм го виждал във форума скоро :roll: ),POPCORN(от един отбор сме :lol: ;) ),cska_90(най лудия фен на ЦСКА :lol: ),Madritist(човекът си върши работата във форума,без излишни разни надувания и тем подобни ;) )
И не на последно място Мартин Фабрегаса,дет сме големи приятели с него :mrgreen:
Също така добавям всички останали дет сме водили нормални разговори и не сме ''врагове''...

С лоши впечатления нема!Всеки си има свой си начин да си сподели мнението...!Така по по-философски ги възприемам нещата :lol: :geek:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 13 юни 2011 22:55

Мисля,че забревихме нашия бисерник daredivl той е хулиган на форума!!! :)

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 13 юни 2011 22:55

AnalBreaker написа:
South_Park написа:
lothar_matthaus написа:Харесвам всички момчета и мъже, защото съм гей : :oops:

И АЗ :lol: ай да се запознаем

Аз ще съм ви кум на сватбата, че да има едно нормално нещо в дадения ден, а не само извращения

С Аналния разбивач хич няма да е нормално и извратено :mrgreen: Теб най-много те обичам

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 юни 2011 22:56

delqnski47 написа:Vasconti(много хубави анализи),Синьо Сърце(също и неговите),Sleepwalker(не съм го виждал във форума скоро :roll: ),POPCORN(от един отбор сме :lol: ;) ),cska_90(най лудия фен на ЦСКА :lol: ),Madritist(човекът си върши работата във форума,без излишни разни надувания и тем подобни ;) )
И не на последно място Мартин Фабрегаса,дет сме големи приятели с него :mrgreen:
Също така добавям всички останали дет сме водили нормални разговори и не сме ''врагове''...

С лоши впечатления нема!Всеки си има свой си начин да си сподели мнението...!Така по по-философски ги възприемам нещата :lol: :geek:

Ти между другото вече пак не ме дразниш, нямам нищо против тебе :lol: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 юни 2011 22:57

Аз ще съм ви кум на сватбата, че да има едно нормално нещо в дадения ден, а не само извращения[/quote]

С Аналния разбивач хич няма да е нормално и извратено :mrgreen: Теб най-много те обичам[/quote]

Крис, къде се набута сам... :lol: не е истина просто :lol: :lol: :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Свободна зона”