Нани или Валенсия ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: Нани или Валенсия ?

Мнениеот pesho_1913 » 11 юни 2011 13:47

chelseabg написа:Нани е много голямо лакуме..но е по добрия играч мисля

Понякога се лакоми, но последният мач срещу Блекпул се скъса да подава на Бербатов като при положение, че можеше без проблем да отправи удар
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 11 юни 2011 13:50

Ако съра продаде Нани,ще го призная за голям спец.Тоя лакомишляк толкова ме е ясосвал откакто е в Юнайтед че понякога заради него съм се отказвал да гледам мач.И Роналдо беше лаком ,но като тая наглост Нани втора няма.Да се маха час по скоро. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 юни 2011 13:52

стига бе.... май на всички ви има нещо :shock:

можел да спира.... ама това, че 2 пъти е спрял топката като хората... не значи, че в другите 5 случая му отскача на няколко метра от краката и защитниците я избиват в тъч да речем... и това, че 2 центрирания е успял да направи като няма хора около него или по случайност... не значи, че в 5 опита за центриране топката се удря в тяло на противник и атаката се пропилява.... а за преодоляването на съперници.... единствено може да надбяга някой от защитниците, което също става 2-3 пъти на мач.... да не говорим, че голове не може да вкарва... Нани може и да се лакоми, но определено създава доста повече ситуации за отбора :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 юни 2011 13:52

ogrizko написа:Абе, честно казано... отдавна недоумявам акъла на Сър Алекс.... за мен поне Нани е много по-интересен, по-непредвидим, може да създаде винаги опасност пред противниковата врата, по-бърз, по-техничен и т.н. .... а Сър Алекс предпочита вместо това да играе с Валенсия?! Ми, честно казано - тоя за мен не е никакъв играч :!: Не може да си спира топката, не може да центрира, не може да преодолява съперниците си... а сега гледам някаква новина, че щял да се жертва Нани, за да се привлече Снайдер.... вместо да се пробута Валенсия да речем вместо това. Затуй реших да пусна тема, защото ми е интересно вие как оценявате двамата играчи, кой е по-добрия и има място в отбора... или ако са и двамата - кой трябва да е титуляр ? :roll:

да бе, а той Морати е малоумен, и да размени Снайдер за Валенсия, СПОКО!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 11 юни 2011 14:00

ogrizko написа:стига бе.... май на всички ви има нещо :shock:

можел да спира.... ама това, че 2 пъти е спрял топката като хората... не значи, че в другите 5 случая му отскача на няколко метра от краката и защитниците я избиват в тъч да речем... и това, че 2 центрирания е успял да направи като няма хора около него или по случайност... не значи, че в 5 опита за центриране топката се удря в тяло на противник и атаката се пропилява.... а за преодоляването на съперници.... единствено може да надбяга някой от защитниците, което също става 2-3 пъти на мач.... да не говорим, че голове не може да вкарва... Нани може и да се лакоми, но определено създава доста повече ситуации за отбора :roll:

Наистина си "непромокаем",отказвам се да споря с теб...
Та кого да надбягва,ако не защитниците!!!!! :mrgreen:
ооо, .......

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 11 юни 2011 14:02

Нани е лакомник ама има една торба с асистенции тоя сезон и е на първо място по този показател.Да лакомия е голяма португалеца за разлика от Валенсия.Но Нани е доста по-техничния,комплексен и нестандартен играч според мен.А и като добавим ,че тоя сезон има около 10 гола и 17,18 асистенции определено португалеца е една от най-важните фигури в отбора ви последните два сезона след напускането на Роналдо.
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 11 юни 2011 14:07

Nightfate написа:Нани е лакомник ама има една торба с асистенции тоя сезон и е на първо място по този показател.Да лакомия е голяма португалеца за разлика от Валенсия.Но Нани е доста по-техничния,комплексен и нестандартен играч според мен.А и като добавим ,че тоя сезон има около 10 гола и 17,18 асистенции определено португалеца е една от най-важните фигури в отбора ви последните два сезона след напускането на Роналдо.

+1 Нани е футболист който прави разлика,ДА ако играта не му спори "лакомията" му идва в повече НО е номер 1 при асистенциите и е номер 1 за годината при Юнайтед.Валенсия е поливалентен но е един от поредните който САФ превръща от "средняк" в футболист в голям отбор.От Валенсия обаче повече трудно би се очаквало.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 11 юни 2011 14:41

В интерес на истината, с привличането на Ашли Йънг и Снайдер, нивото на халфовата линия на Юнайтед и като цяло на отбора ще се вдигне значително!
Наистина може да се поспори кой е по-добрият измежду Нани и Валенсия. В действителност този сезон Нани направи силни мачове като доказателство за това са головете и асистенциите му. Той е по-атрактивния, но по-често по-неефективния! В половината от мачовете, в които го наблюдавам бера доста ядове с лакумите му изпълнения! Докато Валенсия е много по-комбинативния играч и категорично мога да зачеркна мнения като, че не можел да си спира топката, бил дърво и т.н.
Като цяло, съм склонен да заложа на Валенсия.
Извън темата: Време е Съра да се сети, че най-спешната позиция, на която трябва да вземе играч, е дефанзивен халф. С дървета като Карик и Флечър, нищо добро не чака Ман Юнайтед!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 юни 2011 15:08

Валенсия е добър играч и само толкова , като него са 100-ци !
Нани е на ниво над добрите играчи тип специален играч (така да го наречем) които може да прави разлика .

Върни се в “Манчестър Ю”