chelseabg написа:Нани е много голямо лакуме..но е по добрия играч мисля
Понякога се лакоми, но последният мач срещу Блекпул се скъса да подава на Бербатов като при положение, че можеше без проблем да отправи удар
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
chelseabg написа:Нани е много голямо лакуме..но е по добрия играч мисля

ogrizko написа:Абе, честно казано... отдавна недоумявам акъла на Сър Алекс.... за мен поне Нани е много по-интересен, по-непредвидим, може да създаде винаги опасност пред противниковата врата, по-бърз, по-техничен и т.н. .... а Сър Алекс предпочита вместо това да играе с Валенсия?! Ми, честно казано - тоя за мен не е никакъв играчНе може да си спира топката, не може да центрира, не може да преодолява съперниците си... а сега гледам някаква новина, че щял да се жертва Нани, за да се привлече Снайдер.... вместо да се пробута Валенсия да речем вместо това. Затуй реших да пусна тема, защото ми е интересно вие как оценявате двамата играчи, кой е по-добрия и има място в отбора... или ако са и двамата - кой трябва да е титуляр ?
ogrizko написа:стига бе.... май на всички ви има нещо![]()
можел да спира.... ама това, че 2 пъти е спрял топката като хората... не значи, че в другите 5 случая му отскача на няколко метра от краката и защитниците я избиват в тъч да речем... и това, че 2 центрирания е успял да направи като няма хора около него или по случайност... не значи, че в 5 опита за центриране топката се удря в тяло на противник и атаката се пропилява.... а за преодоляването на съперници.... единствено може да надбяга някой от защитниците, което също става 2-3 пъти на мач.... да не говорим, че голове не може да вкарва... Нани може и да се лакоми, но определено създава доста повече ситуации за отбора
Nightfate написа:Нани е лакомник ама има една торба с асистенции тоя сезон и е на първо място по този показател.Да лакомия е голяма португалеца за разлика от Валенсия.Но Нани е доста по-техничния,комплексен и нестандартен играч според мен.А и като добавим ,че тоя сезон има около 10 гола и 17,18 асистенции определено португалеца е една от най-важните фигури в отбора ви последните два сезона след напускането на Роналдо.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта