Без английско и италианско първенство заради "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

lothar_matthaus

Re: УЕФА: Идеята на Боби Михайлов е чудовищна глупост

Мнениеот lothar_matthaus » 11 юни 2011 12:02

POPCORN написа:
lothar_matthaus написа:Оставете членовете на УЕФА, но с това нарушава и директивите на ЕС за конкуренцията

айде още един много компетентен тип.значи тия 12 страни където ползват това нещо , нарушават европейската директива и европа не ги наказва с нищо така ли? :lol: :lol: ае престанете говорите глупости!Като не сте запознати с нещо не се изказвайте неподготвени!Щом го прилагат хората, значи всичко е окей!

Не се изказвай неподготвен и без да си прочел нищо, ако обичаш. Повечето изброени страни не са в ЕС. Знаеш ли за кого важат директивите г-н компетентен? Техен проблем си е, че не се позовават на закона за защита на конкуренцията.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 юни 2011 12:06

lothar_matthaus написа:
POPCORN написа:
lothar_matthaus написа:Оставете членовете на УЕФА, но с това нарушава и директивите на ЕС за конкуренцията

айде още един много компетентен тип.значи тия 12 страни където ползват това нещо , нарушават европейската директива и европа не ги наказва с нищо така ли? :lol: :lol: ае престанете говорите глупости!Като не сте запознати с нещо не се изказвайте неподготвени!Щом го прилагат хората, значи всичко е окей!

Не се изказвай неподготвен и без да си прочел нищо, ако обичаш. Повечето изброени страни не са в ЕС. Знаеш ли за кого важат директивите г-н компетентен? Техен проблем си е, че не се позовават на закона за защита на конкуренцията.

кои повечето бе? :lol: :lol: македония,черна гора,сърбия и хърватска това са..другире са в европейския съюз.повечето не били от европейския съюз :lol: :lol: то и твой прожблем си е,че си дървен философ.уефа са некадърници и това сигурно за европейската директива не са го взели под внимание.няма оправия с вас....
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 11 юни 2011 12:11

POPCORN написа:

г-н ЗАПОЗНАТ ! УЕФА разрешава да има такъв часови пояс , НО НЯМА ДА СЕ ПРЕДАВА НИКАКЪВ ФУТБОЛ , а перукан ясно каза , че иска да се пускат само БГ мачове по ТВ т.е. да продаде правата . А това е ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 юни 2011 12:12

DmG написа:
POPCORN написа:

г-н ЗАПОЗНАТ ! УЕФА разрешава да има такъв часови пояс , НО НЯМА ДА СЕ ПРЕДАВА НИКАКЪВ ФУТБОЛ , а перукан ясно каза , че иска да се пускат само БГ мачове по ТВ т.е. да продаде правата . А това е ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ !

аз незнам какво е казал Боби!Казвам какви са правилата.и не тука ми дудне някой,кой закон се нарушавал и някакви такива смешни изказвания.аз не съм запознат.съдя по фактите!а боби какво е казал е отделен въпрос!ние говорим дали имат право да го направят това или не..а не какво е казал боби!от 12 държави 8 са в европейския съюз и 4 са извън него и тука някакъв ми казва ,че повечето не са в европейския съюз.ей такива някакви смехотворни твърдения ме дразнят!Няма човек , който да е запознат като хората с тия правила в тоя форум,така че няма смисъл да се правите на професори!ще поживем и ще видим!
Последна промяна от POPCORN на 11 юни 2011 12:17, променено общо 2 пъти.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 11 юни 2011 12:15

УЕФА: Идеята на Боби Михайлов е чудовищна глупост
от ivo77 на 11 Юни 2011 10:44

Шефът на БФС ще погази правилника, ако пусне “А” група и забрани Висшата лига.

Да ти изглежда познато ? Ще ти дам жокер , АВТОРА НА ТЕМАТА го е написал , не знам какво си дискотирате вие и дали знаете какво си дискотирате :)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 11 юни 2011 12:18

Боби пак се излага като краставичар!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 11 юни 2011 12:19

Вече писах за това ;) По тая логика феновете на Левски и ЦСКА, които не са от София, няма да гледат любимия си отбор ;) А и силно се съмнявам при това ниво някой стадион да се напълни...

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 юни 2011 12:20

POPCORN написа:аз незнам какво е казал Боби!Казвам какви са правилата.и не тука ми дудне някой,кой закон се нарушавал и някакви такива смешни изказвания.аз не съм запознат.съдя по фактите!а боби какво е казал е отделен въпрос!ние говорим дали имат право да го направят това или не..а не какво е казал боби!от 12 държави 8 са в европейския съюз и 4 са извън него и тука някакъв ми казва ,че повечето не са в европейския съюз.ей такива някакви смехотворни твърдения ме дразнят!Няма човек , който да е запознат като хората с тия правила в тоя форум,така че няма смисъл да се правите на професори!ще поживем и ще видим!

Опа, настъпи промяна. Май хем знаеш какви са правилата, хем до вчера разправяше, че всеки ще може да си гледа каквото иска през това време, но по платен канал. Е, кое от двете 'знаеш"? :lol: Или "аз не съм запознат" :lol: :lol: Май се оплете в 'знанията" си :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Re: БФС реши: Без английско или италианско първенство заради "А"

Мнениеот Allein » 11 юни 2011 12:48

http://www.uefa.com/newsfiles/88494.pdf

Each member association may decide on two and a half hours on a Saturday or a Sunday during which any Transmission of football may be prohibited within the territory of the relevant member association. This prohibition shall apply only to intentional Transmissions.

Нещо неясно????

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: БФС реши: Без английско или италианско първенство заради "А"

Мнениеот petrof » 11 юни 2011 13:11

Allein написа:http://www.uefa.com/newsfiles/88494.pdf

Each member association may decide on two and a half hours on a Saturday or a Sunday during which any Transmission of football may be prohibited within the territory of the relevant member association. This prohibition shall apply only to intentional Transmissions.

Нещо неясно????

Много добър цитат! Казано точно и ясно! Също така е и логично за да не бъдат ощетявани съответните национални федерации и отбори. "Чуждите" фенове обаче го приемат много трагично. Ако изпуснат един мач примерно между Сток Сити и Уигън или Каляри - Парма ще бъде невероятно фатално за тях. Може би ще получат инфаркт. Ей какъв мач... Какво дерби... Искренно им съчувствам :lol:
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Върни се в “Футбол - България”