Мнениеот POPCORN » 11 юни 2011 12:12
DmG написа:POPCORN написа:lothar_matthaus написа:Оставете членовете на УЕФА, но с това нарушава и директивите на ЕС за конкуренцията
айде още един много компетентен тип.значи тия 12 страни където ползват това нещо , нарушават европейската директива и европа не ги наказва с нищо така ли?

ае престанете говорите глупости!Като не сте запознати с нещо не се изказвайте неподготвени!Щом го прилагат хората, значи всичко е окей!
г-н ЗАПОЗНАТ ! УЕФА разрешава да има такъв часови пояс , НО НЯМА ДА СЕ ПРЕДАВА НИКАКЪВ ФУТБОЛ , а перукан ясно каза , че иска да се пускат само БГ мачове по ТВ т.е. да продаде правата . А това е ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ !
аз незнам какво е казал Боби!Казвам какви са правилата.и не тука ми дудне някой,кой закон се нарушавал и някакви такива смешни изказвания.аз не съм запознат.съдя по фактите!а боби какво е казал е отделен въпрос!ние говорим дали имат право да го направят това или не..а не какво е казал боби!от 12 държави 8 са в европейския съюз и 4 са извън него и тука някакъв ми казва ,че повечето не са в европейския съюз.ей такива някакви смехотворни твърдения ме дразнят!Няма човек , който да е запознат като хората с тия правила в тоя форум,така че няма смисъл да се правите на професори!ще поживем и ще видим!
Последна промяна от
POPCORN на 11 юни 2011 12:17, променено общо 2 пъти.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !