СВОБОДЕН написа:Всъщност темата е доста безсмислена. Добре, ЦСКА ги знаят навсякъде, те продават играчи успешно. Да речем, Левски никой не ги знае, който и играч където и да го продадат се проваля. И така да е какво? Тук авторът ми цитира, че са победили едно време някакъв си отбор Шомбиерки. Голяма работа. този отбор сега къде е? Аз съм от Левски и ме интересува даден играч да играе добре докато е играч на Левски. След като бъде продаден където и да е, как ще се представи там е само негов проблем. Същото е и с ЦСКА. Ние да ги бием тук, пък после играчите им като ги продадат, ако ще да надминат Меси в новия си отбор е все тая. Играчи които играят в чужди отбори са интересни само когато играят за нац. отбор. Поне така беше до скоро, защото сега на практика нямаме нац. отбор.
Мнението ти като цяло съдържа много неща, с които човек би могъл да се съгласи.
Да не би авторът на темата да си е измислил тези неща, които е написал в първото мнение? Просто е цитирал какво пишат в другите страни. Ако на някого това не му харесва, нека се сърди на поляците, а не да търси вината в "червени комплексарчета".