Медиите в Полша : Само ЦСКА !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Медиите в Полша : Само ЦСКА !

Мнениеот Udoji90 » 08 юни 2011 12:48

СВОБОДЕН написа:Всъщност темата е доста безсмислена. Добре, ЦСКА ги знаят навсякъде, те продават играчи успешно. Да речем, Левски никой не ги знае, който и играч където и да го продадат се проваля. И така да е какво? Тук авторът ми цитира, че са победили едно време някакъв си отбор Шомбиерки. Голяма работа. този отбор сега къде е? Аз съм от Левски и ме интересува даден играч да играе добре докато е играч на Левски. След като бъде продаден където и да е, как ще се представи там е само негов проблем. Същото е и с ЦСКА. Ние да ги бием тук, пък после играчите им като ги продадат, ако ще да надминат Меси в новия си отбор е все тая. Играчи които играят в чужди отбори са интересни само когато играят за нац. отбор. Поне така беше до скоро, защото сега на практика нямаме нац. отбор.

Мнението ти като цяло съдържа много неща, с които човек би могъл да се съгласи.

Да не би авторът на темата да си е измислил тези неща, които е написал в първото мнение? Просто е цитирал какво пишат в другите страни. Ако на някого това не му харесва, нека се сърди на поляците, а не да търси вината в "червени комплексарчета".
Последна промяна от Udoji90 на 08 юни 2011 12:48, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 08 юни 2011 12:48

Не съм привърженик на Левски, но никак не си обяснявам защо полските медии са си позволили подобна итерпретация. Вярно, ЦСКА има доста успехи срещу полски отбори, но това не може да е причина да се заема такава категорична позиция от страна на поляците освен ако не става въпрос за баналните мениджърски интереси. Пример - мисля, през 1967 г. ЦСКА игра срещу Гурник (Забже), в София резултатът беше 4:0 с малко късмет, но и с невероятна игра на Митата Якимов. За сметка на това в Забже още първото оплувреме резултатът беше 3:0 за поляците и при този резултат в края на първото полувреме Пол изпусна дузпа (бяха ни се изправили косите). ЦСКА устиска и ги елиминира. После наистина Гурник елиминира Левски, но който ми каже, че Левски игра слабо срещу тях, няма да му повярвам, тогава полският футбол беше в голям възход. После, вундертимът на Паро Никодимов в един мразовит снежен ден би Шомберки в Полша с 1:0, но това беше една от най - слабите изяви на забележителната тогава формация на ЦСКА.
Българският фен трябва да разбере, че ЦСКА и Левски са като дясната и лявата ръка на българския футбол - ако един от тях е зле, и тялото "български футбол" страда. В миналото, при всичките кривини на администрирането на футбола у нас, точно Левски и ЦСКА даваха най - много сила на забележителни тогава формации на националния отбор. Вярно, ЦСКА не попълва състава си главно със собствени играчи, но пък създава висок дух в спортистите си, подобно е положението при Левски. Сега разни бързозабогатяли се опитват да създадат пропаст в това единство с меркантилни цели за сметка на българския футбол като цяло.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 08 юни 2011 12:52

СВОБОДЕН написа:Всъщност темата е доста безсмислена. Добре, ЦСКА ги знаят навсякъде, те продават играчи успешно. Да речем, Левски никой не ги знае, който и играч където и да го продадат се проваля. И така да е какво? Тук авторът ми цитира, че са победили едно време някакъв си отбор Шомбиерки. Голяма работа. този отбор сега къде е? Аз съм от Левски и ме интересува даден играч да играе добре докато е играч на Левски. След като бъде продаден където и да е, как ще се представи там е само негов проблем. Същото е и с ЦСКА. Ние да ги бием тук, пък после играчите им като ги продадат, ако ще да надминат Меси в новия си отбор е все тая. Играчи които играят в чужди отбори са интересни само когато играят за нац. отбор. Поне така беше до скоро, защото сега на практика нямаме нац. отбор.

Темата си е много смислена,защото точно заради великите ,,трансфери в Ливърпул, Мюнхен 1860, Хамбургер, Херта, Болоня, Реал Сосиедад, Сарагоса, Рен, Олимпиакос и тн.",сега родните ни играчи не могат да бъдат продадени за повече от 500 000лв и то като диарбекирски заточеници...
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юни 2011 12:56

Разбира се, че статията е изсмукана от пръстите !
Вероятно има няква си там статия в Полша, но едвали съдържа заядливите и услужливи изречения цитирани от българския съавтор ...

На всички ни е известно, как българските журналя "превеждат" статии от чуждестранни медии ....
И как неведнъж в тия преводи има, поне по 1-2 добавени изречения от "превеждащия" ... Които липсват в оригинала.

Стар номер тип, "да жегнем врага" ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 08 юни 2011 12:56

СВОБОДЕН написа:
ismail isa написа:Не е само в Полша. Мароканската футболна федерация беше пратила повиквателна на Рабех в офиса на ЦСКА. Също за Малката Перука, когато отиде в Твенте в началото, холандски вестник беше писал, че е юноша на ЦСКА. :roll:
Това показва липсата на обща култура на хората в тези страни, а не някакво величие на ЦСКА.

Абсолютно си прав! Просто хората без добра обща култура, знаят само най-големите :mrgreen:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 08 юни 2011 13:04

1)Феновете на ФК Копенхаген и на Брьондби дали спорят кой е по-известен в България?
2)Навсякъде където съм бил в чужбина Левски и ЦСКА са еднакво неизвестни за хората така че не знам какво си ги мерите.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 08 юни 2011 13:05

Udoji90 написа:Ако на някого това не му харесва, нека се сърди на поляците, а не да търси вината в "червени комплексарчета".
Имах предвид това, че се опитва да издигне ЦСКА на базата на нещо написано в някакъв си полски вестник. Човек, ако тръгне да цитира и да прави теми от всичко което се пише в чуждата преса, къде ще му излезе края. Ако феновете на ЦСКА искат да си почешат футболното его в което няма лошо защото като фенове на който и отбор да сме,всички в даден момент имаме нужда от това, то нека стъпят на по-здрава основа. ЦСКА има в миналото си чисто спортни успехи с които могат да се гордеят. Имало е играчи като Якимов и куп други които не са били продавани никъде по обясними причини, но за които няма нужда някой да пише някъде та да бъдат признати. Дори няма нужда се връщате толкова назад преди 89та. Дайте да видим по-новите времена. Няма да визирам успехите срещу Байер Л.и Динамо Москва, макар че са много престижни. Ще се върна на отстраняването на Шахтьор Донецк преди няколко години. Вижте къде е този отбор сега. Но мащабите спрямо нашите отбори и тогава бяха такива. За мен отстраняването на Шахтьор от ЦСКА е една от най-значимите победи на български отбор след 89та година. Пишете за тези мачове вместо да ровите в полската преса.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 08 юни 2011 13:07

bigbonusprize написа:
suni написа:Темата си е много смислена,защото точно заради великите ,,трансфери в Ливърпул, Мюнхен 1860, Хамбургер, Херта, Болоня, Реал Сосиедад, Сарагоса, Рен, Олимпиакос и тн.",сега родните ни играчи не могат да бъдат продадени за повече от 500 000лв и то като диарбекирски заточеници...

И защо? Защото единият го разараха от Ливърпул и стана шампион на Холандия ли? Или пък оня от Мюнхен, който им изнасяше сезон след сезон?
И затова Левски е виновен, че сега се продават по 500 000 ли? Много си ми смешен ти специално. За всичко ти е виновен Левкси, а комунистическото ти отроче е върха на футболният апогей в България...

За ,,футболният апогей в България" си абсолютно прав,..за останалото: :lol: :lol: :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 юни 2011 13:10

СВОБОДЕН написа:
Udoji90 написа:Ако на някого това не му харесва, нека се сърди на поляците, а не да търси вината в "червени комплексарчета".
Имах предвид това, че се опитва да издигне ЦСКА на базата на нещо написано в някакъв си полски вестник. Човек, ако тръгне да цитира и да прави теми от всичко което се пише в чуждата преса, къде ще му излезе края. Ако феновете на ЦСКА искат да си почешат футболното его в което няма лошо защото като фенове на който и отбор да сме,всички в даден момент имаме нужда от това, то нека стъпят на по-здрава основа. ЦСКА има в миналото си чисто спортни успехи с които могат да се гордеят. Имало е играчи като Якимов и куп други които не са били продавани никъде по обясними причини, но за които няма нужда някой да пише някъде та да бъдат признати. Дори няма нужда се връщате толкова назад преди 89та. Дайте да видим по-новите времена. Няма да визирам успехите срещу Байер Л.и Динамо Москва, макар че са много престижни. Ще се върна на отстраняването на Шахтьор Донецк преди няколко години. Вижте къде е този отбор сега. Но мащабите спрямо нашите отбори и тогава бяха такива. За мен отстраняването на Шахтьор от ЦСКА е една от най-значимите победи на български отбор след 89та година. Пишете за тези мачове вместо да ровите в полската преса.

ОК, съгласен съм, но за мен цитирането на поската преса в конкретния случай не е нищо повече от споменаване на една куриозна статия, с която човек малко да си разнообрази, тъй като всеки ден говорим все за българската преса и в един момент явно на човек му втръсва. ;)
На мен поне тази статия ми послужи единствено да се усмихна - нищо в нея не съм приел толкова насериозно. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юни 2011 13:15

Udoji90 написа:за мен цитирането на поската преса в конкретния случай не е нищо повече от споменаване на една куриозна статия, с която човек малко да си разнообрази

То хубаво, ама нека да се цитира оригиналната статия, а не небрежният и "изключително толерантен" превод от българския "преводач" ! ... ;)

Да не говорим за неадекватните словоизлеяния на автора на темата под цитираната статия !!
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “ЦСКА”