Трансферите в клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Re: Трансферите в клуба

Мнениеот plovdivchanina » 06 юни 2011 22:26

И защо да има проблем с трансфера на Кривия той е опитен раздава се максимално във всеки мач, какво като е на възраст винаги би ни помогнал. Някой казаха, че не бил във форма през миналия сезон спаси Левски в няколко мача и винаги когато влизаше като резерва правеше нещо запомнящо се дали ще е асистенция дали гол. Аз съм много доволен от трансфера и ни трябват и опитни не само млади. Данчо Христов е супер попадение може да играе навсякъде по халфовата линия и ударихме 6-та с него. За Мартин Димов не съм много впечатлен ако трансфера му стане, защото първо имаме 3-ма супер равностойни играчи на този пост Рахов, Димитров и Гаджалов, че дори и Байрев, ако го върнат централен. А Димов не е футболист, който да е по-добър от 4-та, че да го вземаме, но все пак е приемлив трансфер. За Мечечиев съм твърдо против не защото е играл в Локото, а защото е посредствен футболист, който не е нищо особено. Забравих дали беше ляв или десен бек, но на десния имаме един Емил Аргиров, който е твърд титуляр и един Петко Фанев, който е млад и не трябва да го изпускаме. На левия ползваме Владо Байрев, който незнам дали знаете, но това си му е основния пост и в Марица и Брестник си играеше като ляв бек тука го наложихме като централен. Мечечиев ако все пак го вземем се надявам да е резерва. Сега чакам да вземем централен нападател и вратар, защото ни трябват. И селекцията е правена не само от Хубчев това не го забравяйте той сам го каза на представянето, веднага награбихте Хубчев, че той ги е довел. За Кривия съм сигурен, че още от преди това е набелязан, а Хубчев е поискал Димов за Мечечиев незнам.
Изображение

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мечеджиев

Мнениеот urbano » 06 юни 2011 23:27

Георги Стоянов Мечеджиев е български футболист, дефанзивен полузащитник. Роден е на 24 април 1978 г. в Ямбол. Висок е 170 см и тежи 67 кг. Юноша е на Тунджа (Ямбол).
През 2010 година напуска Локомотив Пловдив и отива в ПФК Монтана.

Статистика по сезони
Тунджа - 1997/98 - "В" група, 14 мача/1 гол
Розова долина - 1998/99 - "В" група, 17/2
Берое - 1999/00 - "Б" група, 20/3
Нафтекс - 2000/01 - "А" група, 18/2
Нафтекс - 2001/ес. - "А" група, 15/1
Спартак (Вн) - 2002/03 - "А" група, 20/2
Спартак (Вн) - 2003/ес. - "А" група, 10/1
Славия - 2004/пр. - "А" група, 12/0
Славия - 2004/05 - "А" група, 25/0
Славия - 2005/06 - "А" група, 19/0
Славия - 2006/07 - "А" група, 28/0
Славия - 2007/ес. - "А" група, 12/0
Локомотив (Пловдив) - 2008/пр. - "А" група, 14/0
Локомотив (Пловдив) - 2008/09 - "А" група, 31/0

http://youtu.be/kdB4kliuc6c

Някой има ли впечатления от играта на този футболист, който определено отсега се превръща в любим виц за ТИ?

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Re: Мечеджиев

Мнениеот Един град-един отбор » 06 юни 2011 23:29

Защо питаш? Посредствен футболист, под средното ниво на такъв за А група ...
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 юни 2011 23:31

За родните стандарти е добър бек, а в "Б" група може и да е най-добрият.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 06 юни 2011 23:33

навремето ми беше голям любимец 8-)
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 06 юни 2011 23:36

Твърдо нежелан лично от мен футболист - предполагам и за мнозина от нашите фенове. Дано този "трансфер" не е факт. Нищо няма да спечелим от него.

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 06 юни 2011 23:51

Пичове, за доброто на отбора нека оставим Хубчев да си направи селекцията, нашата работа е да подкрепяме отбора.
И аз не ги харесвам тия двамцата но Хубчев си носи отговорността.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 06 юни 2011 23:54

айде айде, дошъл някъв и драми, като ни пробутаха други хора в щаба мълчахте като мишки, сега и този ще приемем и т'ва е.
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 07 юни 2011 00:13

АВЕ МАЙНА (тва за бацетата и копеуетата), тука гледам чак на революции са се дигнали някои от нашите :o
Кво толкова е станало - абсолютно логични трансфери за Б група, което и аз дори мога да преценя, а не съм бил буквално до онзи ден треньор на отбор от Б група (а сетете се сега кой случайно е бил/беше и на кое място завърши)
Кривия щял да изяде мястото на някой ? Ами да питам кой е този някой, щото аз незнаех, че местата са резервирани или, че си имаме 11 титуляри и край - с тях ще сме от "В" до "А"...а запитахте ли се дали е толкова сигурно, че сегашната халфова линия ще си остане такава и за новия сезон, щото на мен ми се чини, че от основната двойка Мана-Лимона, поне единия ще смени фланелката (последния най-вероятно)...
Това е треньора, това са и неговите играчи, успех им пожелавам :!:

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 07 юни 2011 08:59

Сега за не усведомените,не новият тренер ги решава нещата,Мери ще му се бърка доста в работата ,което никак няма да е добре.Кривият няма да го коментирам,но онова келеме Мечеджиев ще го псувам и замерям всеки мач,няма да забравя клипчето което бяха качили вълчовците след една тяхна победа на Колежа,кадето в автобуса им тоя същият мангал пееше за "жълтата кочина" .Доскоро се дразнех от Велизар за това ,че седи зад скамеиката и постоянно псува по Мерито ,но явно е имало защо.
п.п.г-н Бакалов,оставете Хубчев да направи селекцията,и да си носи отговорноста,нали претендираме ,че сме европеиски отбор :?: ,в кой такъв президента прави селекцията вместо треньора???Искренно се надявам,че няма да се окажат верни слуховете ,че ще ни държите в средата на таблицата на Агр.само с месни футболисти и всики малко по добър от младите веднага ще заминава щом има оферта за него.Силно си надявам г-н Бакалов,че нежелаете да последвате съдбата на СЕЛЯНДЖЪРА-христолооф. :evil: :evil: :evil: :evil:

Върни се в “Архив”