Трансферите в клуба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- plovdivchanina
- Контакти:
Re: Трансферите в клуба
И защо да има проблем с трансфера на Кривия той е опитен раздава се максимално във всеки мач, какво като е на възраст винаги би ни помогнал. Някой казаха, че не бил във форма през миналия сезон спаси Левски в няколко мача и винаги когато влизаше като резерва правеше нещо запомнящо се дали ще е асистенция дали гол. Аз съм много доволен от трансфера и ни трябват и опитни не само млади. Данчо Христов е супер попадение може да играе навсякъде по халфовата линия и ударихме 6-та с него. За Мартин Димов не съм много впечатлен ако трансфера му стане, защото първо имаме 3-ма супер равностойни играчи на този пост Рахов, Димитров и Гаджалов, че дори и Байрев, ако го върнат централен. А Димов не е футболист, който да е по-добър от 4-та, че да го вземаме, но все пак е приемлив трансфер. За Мечечиев съм твърдо против не защото е играл в Локото, а защото е посредствен футболист, който не е нищо особено. Забравих дали беше ляв или десен бек, но на десния имаме един Емил Аргиров, който е твърд титуляр и един Петко Фанев, който е млад и не трябва да го изпускаме. На левия ползваме Владо Байрев, който незнам дали знаете, но това си му е основния пост и в Марица и Брестник си играеше като ляв бек тука го наложихме като централен. Мечечиев ако все пак го вземем се надявам да е резерва. Сега чакам да вземем централен нападател и вратар, защото ни трябват. И селекцията е правена не само от Хубчев това не го забравяйте той сам го каза на представянето, веднага награбихте Хубчев, че той ги е довел. За Кривия съм сигурен, че още от преди това е набелязан, а Хубчев е поискал Димов за Мечечиев незнам.

Мечеджиев
Георги Стоянов Мечеджиев е български футболист, дефанзивен полузащитник. Роден е на 24 април 1978 г. в Ямбол. Висок е 170 см и тежи 67 кг. Юноша е на Тунджа (Ямбол).
През 2010 година напуска Локомотив Пловдив и отива в ПФК Монтана.
Статистика по сезони
Тунджа - 1997/98 - "В" група, 14 мача/1 гол
Розова долина - 1998/99 - "В" група, 17/2
Берое - 1999/00 - "Б" група, 20/3
Нафтекс - 2000/01 - "А" група, 18/2
Нафтекс - 2001/ес. - "А" група, 15/1
Спартак (Вн) - 2002/03 - "А" група, 20/2
Спартак (Вн) - 2003/ес. - "А" група, 10/1
Славия - 2004/пр. - "А" група, 12/0
Славия - 2004/05 - "А" група, 25/0
Славия - 2005/06 - "А" група, 19/0
Славия - 2006/07 - "А" група, 28/0
Славия - 2007/ес. - "А" група, 12/0
Локомотив (Пловдив) - 2008/пр. - "А" група, 14/0
Локомотив (Пловдив) - 2008/09 - "А" група, 31/0
http://youtu.be/kdB4kliuc6c
Някой има ли впечатления от играта на този футболист, който определено отсега се превръща в любим виц за ТИ?
- Един град-един отбор
- Контакти:
Re: Мечеджиев
Защо питаш? Посредствен футболист, под средното ниво на такъв за А група ...
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
За родните стандарти е добър бек, а в "Б" група може и да е най-добрият.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
навремето ми беше голям любимец 

[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
- Show Must Go On
Твърдо нежелан лично от мен футболист - предполагам и за мнозина от нашите фенове. Дано този "трансфер" не е факт. Нищо няма да спечелим от него.
Пичове, за доброто на отбора нека оставим Хубчев да си направи селекцията, нашата работа е да подкрепяме отбора.
И аз не ги харесвам тия двамцата но Хубчев си носи отговорността.
И аз не ги харесвам тия двамцата но Хубчев си носи отговорността.
- botev_1912
- Контакти:
айде айде, дошъл някъв и драми, като ни пробутаха други хора в щаба мълчахте като мишки, сега и този ще приемем и т'ва е.
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
АВЕ МАЙНА (тва за бацетата и копеуетата), тука гледам чак на революции са се дигнали някои от нашите
Кво толкова е станало - абсолютно логични трансфери за Б група, което и аз дори мога да преценя, а не съм бил буквално до онзи ден треньор на отбор от Б група (а сетете се сега кой случайно е бил/беше и на кое място завърши)
Кривия щял да изяде мястото на някой ? Ами да питам кой е този някой, щото аз незнаех, че местата са резервирани или, че си имаме 11 титуляри и край - с тях ще сме от "В" до "А"...а запитахте ли се дали е толкова сигурно, че сегашната халфова линия ще си остане такава и за новия сезон, щото на мен ми се чини, че от основната двойка Мана-Лимона, поне единия ще смени фланелката (последния най-вероятно)...
Това е треньора, това са и неговите играчи, успех им пожелавам

Кво толкова е станало - абсолютно логични трансфери за Б група, което и аз дори мога да преценя, а не съм бил буквално до онзи ден треньор на отбор от Б група (а сетете се сега кой случайно е бил/беше и на кое място завърши)
Кривия щял да изяде мястото на някой ? Ами да питам кой е този някой, щото аз незнаех, че местата са резервирани или, че си имаме 11 титуляри и край - с тях ще сме от "В" до "А"...а запитахте ли се дали е толкова сигурно, че сегашната халфова линия ще си остане такава и за новия сезон, щото на мен ми се чини, че от основната двойка Мана-Лимона, поне единия ще смени фланелката (последния най-вероятно)...
Това е треньора, това са и неговите играчи, успех им пожелавам

- емо73канар
- Контакти:
Сега за не усведомените,не новият тренер ги решава нещата,Мери ще му се бърка доста в работата ,което никак няма да е добре.Кривият няма да го коментирам,но онова келеме Мечеджиев ще го псувам и замерям всеки мач,няма да забравя клипчето което бяха качили вълчовците след една тяхна победа на Колежа,кадето в автобуса им тоя същият мангал пееше за "жълтата кочина" .Доскоро се дразнех от Велизар за това ,че седи зад скамеиката и постоянно псува по Мерито ,но явно е имало защо.
п.п.г-н Бакалов,оставете Хубчев да направи селекцията,и да си носи отговорноста,нали претендираме ,че сме европеиски отбор
,в кой такъв президента прави селекцията вместо треньора???Искренно се надявам,че няма да се окажат верни слуховете ,че ще ни държите в средата на таблицата на Агр.само с месни футболисти и всики малко по добър от младите веднага ще заминава щом има оферта за него.Силно си надявам г-н Бакалов,че нежелаете да последвате съдбата на СЕЛЯНДЖЪРА-христолооф.

п.п.г-н Бакалов,оставете Хубчев да направи селекцията,и да си носи отговорноста,нали претендираме ,че сме европеиски отбор