Tрябва ли Лотар Матеус да бъде освободен?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Re: Вън Матеус от националния

Мнениеот levskar forever » 05 юни 2011 16:36

Аз пък искам да остане,вчера гледах второто полувреме и ми хареса.Нека да ги научи на дисциплина и уважение към фланелката на националният отбор.Също е прав,че в България има 7 мил. треньори.Трябва да спрем да се месим,да му се даде спокойствие и ако не ни класира на световното може тогава нов треньор.Водил е Унгария и до тогава те не бяха толкова силни,но сега имат шанс за класиране.
Никой не се е родил научен и всеки се учи докато е жив.Трябва също да спрем да делим националния отбор на клубни пристрастия,тогава вече може и да успеем!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 05 юни 2011 16:37

Съзнавате ли, че след Матеус треньор ще стане Любо Пенев и тогава същите хора, които сега гонят Лотар, ще пропищят орталъка? :)
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Потребителски аватар
mile kitic

Мнениеот mile kitic » 05 юни 2011 16:38

levskar forever написа:Аз пък искам да остане,вчера гледах второто полувреме и ми хареса.Нека да ги научи на дисциплина и уважение към фланелката на националният отбор.Също е прав,че в България има 7 мил. треньори.Трябва да спрем да се месим,да му се даде спокойствие и ако не ни класира на световното може тогава нов треньор.Водил е Унгария и до тогава те не бяха толкова силни,но сега имат шанс за класиране.
Никой не се е родил научен и всеки се учи докато е жив.Трябва също да спрем да делим националния отбор на клубни пристрастия,тогава вече може и да успеем!

Сега Унгария имат шанс за класиране, защото се отърваха, от доказания некадърник и пионка - матеус ;)
Долу капитализма в Народна република България ! Да живее комунизма !

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 05 юни 2011 16:41

mile kitic написа:
levskar forever написа:Аз пък искам да остане,вчера гледах второто полувреме и ми хареса.Нека да ги научи на дисциплина и уважение към фланелката на националният отбор.Също е прав,че в България има 7 мил. треньори.Трябва да спрем да се месим,да му се даде спокойствие и ако не ни класира на световното може тогава нов треньор.Водил е Унгария и до тогава те не бяха толкова силни,но сега имат шанс за класиране.

Сега Унгария имат шанс за класиране, защото се отърваха, от доказания некадърник и пионка - матеус ;)

Кой каза,че е некадърник ти ли?Явно и ти си от тези 7 мил. нали?Оставете хората да работят,ако на теб на работното място все някой идва и ти казва- "Не е така ,а така",и това е постоянно,ти как ще работиш???????
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 05 юни 2011 16:59

mile kitic написа:

Доказания "некадърник" Матеус има три ремита (от 6 мача) в групите на ШЛ с Партизан. Кой български "кадърник" е постигнал повече?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Любо Пенев: Матеус започва леко да ме дразни

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 05 юни 2011 16:59

Долно уйно написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Чичовото го тресе параноя, пак се изказал неподготвен

А Гонзо как се е изказал?
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=784451

"Не съм доволен от това, което Матеус направи. Той е национален селекционер, така е решил, но не е нормално по време на подготовката нашите футболисти да ходят като туристи в Турция. Според мен в контролите трябва да играят всички повикани футболисти. Не искам да атакувам, да говоря против националния отбор. Селекционерът си знае какво прави", заяви Гонзо.

Селекционерът си знае какво прави-ето как се е изказал Гонзо!, а не по селяшки "леко ме дразни" , чат ли си?!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Доктор Хаус
Контакти:

Отношението на немеца към Левски е обидно

Мнениеот Доктор Хаус » 06 юни 2011 21:43

Червеният национален отбор на България раздели футболната общественост в страната.
Привържениците на Левски възнамеряват да обявят бойкот на селекционера Лотар Матеус за предстоящите квалификации, тъй като според тях лансирал играчи на вечния враг- ЦСКА. :x
От сектор Б засипаха с нападки немския специалист в интернет пространството след последния двубой на трикольорите с Черна гора (1-1), който на практика ни лиши от участие на Евро 2012г.
"Отношението на немеца към Левски е обидно, от Армията му диктуват състава", възроптаха ултрасите от Герена по форумите. :evil:

Сините привърженици са крайно недоволни, че Матеус е повикал цели 6 играчи от Борисовата градина и са обявиха, че нямат никакво намерение да подкрепят подобен представителен тим.
Феновете на 26-кратните шампиони били бесни и от факта, че немецът е заложил на натурализирания бразилец Маркиньос, вместо на продукта на синята школа Владимир Гаджев.
Освен кариоката, за Подгорица заминаха още Иван Бандаловски, Апостол Попов, Румен Трифонов, Борис Галчев и Спас Делев.

В същото време на терена като титуляр се появи и Иван Иванов, който е спряган за сигурно ново попълнение на Армията. Странното в случая е че русият защитник, който не е помирисвал терен през пролетта бе предпочетен пред единствения извикан левскар Йордан Милиев, който има най-много записани минути от всеки друг на Герена, но в последствие отпадна от групата за квалификацията и изгледа срещата от трибуните.

Феновете на Левски призоваха всички свои съмишленици да не подкрепят националите, докато в тима се лансират по подобен начин играчи на червените, които финишираха на цели 11 точки зад сините.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Отношението на немеца към Левски е обидно

Мнениеот L_Messi » 06 юни 2011 21:47

На мен пък ще ми е обидно, ако пусне няколко играчи на Левски и ги накара да играят антифутбол като от събота вечер.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 юни 2011 21:48

Матеус е чорбар,не разбрахте ли....
Още от малък спал с червения шал!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 06 юни 2011 21:48

Червеният национален отбор на България :!: :!: :!: :!: :)

Върни се в “Национален отбор”