Аз пък искам да остане,вчера гледах второто полувреме и ми хареса.Нека да ги научи на дисциплина и уважение към фланелката на националният отбор.Също е прав,че в България има 7 мил. треньори.Трябва да спрем да се месим,да му се даде спокойствие и ако не ни класира на световното може тогава нов треньор.Водил е Унгария и до тогава те не бяха толкова силни,но сега имат шанс за класиране.
Никой не се е родил научен и всеки се учи докато е жив.Трябва също да спрем да делим националния отбор на клубни пристрастия,тогава вече може и да успеем!
Tрябва ли Лотар Матеус да бъде освободен?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- levskar forever
- Контакти:
Re: Вън Матеус от националния
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
Съзнавате ли, че след Матеус треньор ще стане Любо Пенев и тогава същите хора, които сега гонят Лотар, ще пропищят орталъка? 
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"
- mile kitic
levskar forever написа:Аз пък искам да остане,вчера гледах второто полувреме и ми хареса.Нека да ги научи на дисциплина и уважение към фланелката на националният отбор.Също е прав,че в България има 7 мил. треньори.Трябва да спрем да се месим,да му се даде спокойствие и ако не ни класира на световното може тогава нов треньор.Водил е Унгария и до тогава те не бяха толкова силни,но сега имат шанс за класиране.
Никой не се е родил научен и всеки се учи докато е жив.Трябва също да спрем да делим националния отбор на клубни пристрастия,тогава вече може и да успеем!
Сега Унгария имат шанс за класиране, защото се отърваха, от доказания некадърник и пионка - матеус
Долу капитализма в Народна република България ! Да живее комунизма !
- levskar forever
- Контакти:
mile kitic написа:levskar forever написа:Аз пък искам да остане,вчера гледах второто полувреме и ми хареса.Нека да ги научи на дисциплина и уважение към фланелката на националният отбор.Също е прав,че в България има 7 мил. треньори.Трябва да спрем да се месим,да му се даде спокойствие и ако не ни класира на световното може тогава нов треньор.Водил е Унгария и до тогава те не бяха толкова силни,но сега имат шанс за класиране.
Сега Унгария имат шанс за класиране, защото се отърваха, от доказания некадърник и пионка - матеус
Кой каза,че е некадърник ти ли?Явно и ти си от тези 7 мил. нали?Оставете хората да работят,ако на теб на работното място все някой идва и ти казва- "Не е така ,а така",и това е постоянно,ти как ще работиш???????
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
mile kitic написа:levskar forever написа:Аз пък искам да остане,вчера гледах второто полувреме и ми хареса.Нека да ги научи на дисциплина и уважение към фланелката на националният отбор.Също е прав,че в България има 7 мил. треньори.Трябва да спрем да се месим,да му се даде спокойствие и ако не ни класира на световното може тогава нов треньор.Водил е Унгария и до тогава те не бяха толкова силни,но сега имат шанс за класиране.
Доказания "некадърник" Матеус има три ремита (от 6 мача) в групите на ШЛ с Партизан. Кой български "кадърник" е постигнал повече?
- BLUE CHAMPIONS
Re: Любо Пенев: Матеус започва леко да ме дразни
Долно уйно написа:BLUE CHAMPIONS написа:Чичовото го тресе параноя, пак се изказал неподготвен
А Гонзо как се е изказал?
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=784451
"Не съм доволен от това, което Матеус направи. Той е национален селекционер, така е решил, но не е нормално по време на подготовката нашите футболисти да ходят като туристи в Турция. Според мен в контролите трябва да играят всички повикани футболисти. Не искам да атакувам, да говоря против националния отбор. Селекционерът си знае какво прави", заяви Гонзо.
Селекционерът си знае какво прави-ето как се е изказал Гонзо!, а не по селяшки "леко ме дразни" , чат ли си?!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
Доктор Хаус
- Контакти:
Отношението на немеца към Левски е обидно
Червеният национален отбор на България раздели футболната общественост в страната.
Привържениците на Левски възнамеряват да обявят бойкот на селекционера Лотар Матеус за предстоящите квалификации, тъй като според тях лансирал играчи на вечния враг- ЦСКА.
От сектор Б засипаха с нападки немския специалист в интернет пространството след последния двубой на трикольорите с Черна гора (1-1), който на практика ни лиши от участие на Евро 2012г.
"Отношението на немеца към Левски е обидно, от Армията му диктуват състава", възроптаха ултрасите от Герена по форумите.
Сините привърженици са крайно недоволни, че Матеус е повикал цели 6 играчи от Борисовата градина и са обявиха, че нямат никакво намерение да подкрепят подобен представителен тим.
Феновете на 26-кратните шампиони били бесни и от факта, че немецът е заложил на натурализирания бразилец Маркиньос, вместо на продукта на синята школа Владимир Гаджев.
Освен кариоката, за Подгорица заминаха още Иван Бандаловски, Апостол Попов, Румен Трифонов, Борис Галчев и Спас Делев.
В същото време на терена като титуляр се появи и Иван Иванов, който е спряган за сигурно ново попълнение на Армията. Странното в случая е че русият защитник, който не е помирисвал терен през пролетта бе предпочетен пред единствения извикан левскар Йордан Милиев, който има най-много записани минути от всеки друг на Герена, но в последствие отпадна от групата за квалификацията и изгледа срещата от трибуните.
Феновете на Левски призоваха всички свои съмишленици да не подкрепят националите, докато в тима се лансират по подобен начин играчи на червените, които финишираха на цели 11 точки зад сините.
Привържениците на Левски възнамеряват да обявят бойкот на селекционера Лотар Матеус за предстоящите квалификации, тъй като според тях лансирал играчи на вечния враг- ЦСКА.
От сектор Б засипаха с нападки немския специалист в интернет пространството след последния двубой на трикольорите с Черна гора (1-1), който на практика ни лиши от участие на Евро 2012г.
"Отношението на немеца към Левски е обидно, от Армията му диктуват състава", възроптаха ултрасите от Герена по форумите.
Сините привърженици са крайно недоволни, че Матеус е повикал цели 6 играчи от Борисовата градина и са обявиха, че нямат никакво намерение да подкрепят подобен представителен тим.
Феновете на 26-кратните шампиони били бесни и от факта, че немецът е заложил на натурализирания бразилец Маркиньос, вместо на продукта на синята школа Владимир Гаджев.
Освен кариоката, за Подгорица заминаха още Иван Бандаловски, Апостол Попов, Румен Трифонов, Борис Галчев и Спас Делев.
В същото време на терена като титуляр се появи и Иван Иванов, който е спряган за сигурно ново попълнение на Армията. Странното в случая е че русият защитник, който не е помирисвал терен през пролетта бе предпочетен пред единствения извикан левскар Йордан Милиев, който има най-много записани минути от всеки друг на Герена, но в последствие отпадна от групата за квалификацията и изгледа срещата от трибуните.
Феновете на Левски призоваха всички свои съмишленици да не подкрепят националите, докато в тима се лансират по подобен начин играчи на червените, които финишираха на цели 11 точки зад сините.
Re: Отношението на немеца към Левски е обидно
На мен пък ще ми е обидно, ако пусне няколко играчи на Левски и ги накара да играят антифутбол като от събота вечер.
- delqnski47
- Контакти:
Матеус е чорбар,не разбрахте ли....
Още от малък спал с червения шал!
Още от малък спал с червения шал!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Червеният национален отбор на България