smoothc написа:
Томми поздравления,честито ,че си спечелил играта!
Наистина си е майсторлък и са нужни добри умения ,за да спечелиш.Още веднъж браво!
Благодаря!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:
Томми поздравления,честито ,че си спечелил играта!
Наистина си е майсторлък и са нужни добри умения ,за да спечелиш.Още веднъж браво!
soad написа:MainEventer написа:На Виляреал казват "малката Барселона", не на Порто.
Факт! Не знам защо съм останал в грешка... Като че ли по ТВ го чух...
MainEventer написа:soad написа:MainEventer написа:На Виляреал казват "малката Барселона", не на Порто.
Факт! Не знам защо съм останал в грешка... Като че ли по ТВ го чух...
Сигурно някой наш коментатор го е казал, докато е коментирал мач на Порто и затова си се объркал.
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
smoothc написа:Въпрос насочен към всички и по-конкретно към феновете на Барса и Порто:Има ли прилика в стиловете на Барса и Порто?
Моля обосновете се!
пс:Аз лично не виждам и грам прилика в стиловете на двата отбора!Все едно да сравняваме бяло и черно!
dimo95bs написа:И двата отбора играят много бърз и динамичен футбол, използват изключително много фланговете, вкарват голове от далеч, имат по 3-4 наистина изявени индивидуалисти (Меси, Шави, Вия, Иниеста - Фалкао, Хълк, Варела), но са изключително силен колектив. Доминират тотално над противниците си и така показват ясно надмощието си и по-високата си класа.
Мен обаче не ме интересува каква е приликата в стила им, а бих нарекъл Порто двойници на Барса, заради това, че ми доставят еднакво удоволствие от играта, като ги гледам.
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
smoothc написа:magga написа::? Ти гледал ли си Порто и Дортмунд,че много говориш ? И какво трето място за немците в групатаЗа да станеш шампион на Германия май ти трябва малко класа,а за Порто няма какво да коментирам,както им казват "Малката Барселона"
"Малката Барселона"ти ме уби брат хахаКъде ги четеш тези измишльотини незнам просто
Честно да ти кажа "Малката Барселона" по-скоро би прилягало най-добре на Barcelona B ,ако си гледал поне 10 мача на Б-отбора,защото аз да...и често да ти призная направо се изумих ...и с голям кеф бих искал да гледам мач между Барса и Барса Б истинско шоу ще бъде гарантирам ти!
Барса-Порто е финала за Суперкупата-резултат 4-1 гарантирам ти!
dxl написа:Сигурно ше да е бил някой от БНТ. :D
Ивайло Ангелов на Световното на Парагвай каза първо Португалия, после май Уругвай... или нещо такова.
Така че - като нищо да е направил пак някое тъпо сравнение. :D
MainEventer написа:dxl написа:Сигурно ше да е бил някой от БНТ. :D
Ивайло Ангелов на Световното на Парагвай каза първо Португалия, после май Уругвай... или нещо такова.
Така че - като нищо да е направил пак някое тъпо сравнение. :D
Най-вероятно
dxl написа:off:
Сещам се на мача Гана - САЩ в продълженията оня (същия) започна да говори за съдията, за рода му, къв емигрант бил от Унгария... и така около 10мин. :D:D
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта