Хора, осъзнайте се Порто и Дортмунд нямат шанс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Хора, осъзнайте се Порто и Дортмунд нямат шанс!

Мнениеот Tommi » 02 юни 2011 22:51

smoothc написа:
Томми поздравления,честито ,че си спечелил играта!
Наистина си е майсторлък и са нужни добри умения ,за да спечелиш.Още веднъж браво!

Благодаря! ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 02 юни 2011 22:51

soad написа:
MainEventer написа:На Виляреал казват "малката Барселона", не на Порто.

Факт! Не знам защо съм останал в грешка... Като че ли по ТВ го чух... :?

Сигурно някой наш коментатор го е казал, докато е коментирал мач на Порто и затова си се объркал.

dimo95bs
Контакти:

Мнениеот dimo95bs » 02 юни 2011 22:54

И двата отбора играят много бърз и динамичен футбол, използват изключително много фланговете, вкарват голове от далеч, имат по 3-4 наистина изявени индивидуалисти (Меси, Шави, Вия, Иниеста - Фалкао, Хълк, Варела), но са изключително силен колектив. Доминират тотално над противниците си и така показват ясно надмощието си и по-високата си класа.
Мен обаче не ме интересува каква е приликата в стила им, а бих нарекъл Порто двойници на Барса, заради това, че ми доставят еднакво удоволствие от играта, като ги гледам.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 02 юни 2011 22:55

MainEventer написа:
soad написа:
MainEventer написа:На Виляреал казват "малката Барселона", не на Порто.

Факт! Не знам защо съм останал в грешка... Като че ли по ТВ го чух... :?

Сигурно някой наш коментатор го е казал, докато е коментирал мач на Порто и затова си се объркал.

Сигурно ше да е бил някой от БНТ. :D

Ивайло Ангелов на Световното на Парагвай каза първо Португалия, после май Уругвай... или нещо такова.

Така че - като нищо да е направил пак някое тъпо сравнение. :D
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юни 2011 22:55

smoothc написа:Въпрос насочен към всички и по-конкретно към феновете на Барса и Порто:Има ли прилика в стиловете на Барса и Порто?
Моля обосновете се!

пс:Аз лично не виждам и грам прилика в стиловете на двата отбора!Все едно да сравняваме бяло и черно!

Сравнението идва от там, че Порто показаха доста нападателен футбол и спечелиха няколко мача с доста големи резултати. Но огромната разлика е, че мачовете на Барселона ги печели халфовата линия (и Меси, него го бройте като какъвто искате - халф, нападател, крило), а мачовете на Порто се печелят от нападателите.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 02 юни 2011 22:57

dimo95bs написа:И двата отбора играят много бърз и динамичен футбол, използват изключително много фланговете, вкарват голове от далеч, имат по 3-4 наистина изявени индивидуалисти (Меси, Шави, Вия, Иниеста - Фалкао, Хълк, Варела), но са изключително силен колектив. Доминират тотално над противниците си и така показват ясно надмощието си и по-високата си класа.
Мен обаче не ме интересува каква е приликата в стила им, а бих нарекъл Порто двойници на Барса, заради това, че ми доставят еднакво удоволствие от играта, като ги гледам.

Без да се заяждам - не мисля, че Барса използва много крилата си. Или ако ги използва, то не е по начина, по който го правят повечето отбори - пробив, центриране.
По-скоро, Барса връщат топката от фланга към центъра и разиграват.

Колкото до головете отдалече - Барса по-често се опитват да влязат на дрибъл с топката във вратата, а не да стрелят толкова често отдалече. "Далечен удар" за Барса е от границата на наказателното.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 02 юни 2011 22:57

smoothc написа:
magga написа::? Ти гледал ли си Порто и Дортмунд,че много говориш ? И какво трето място за немците в групата :? За да станеш шампион на Германия май ти трябва малко класа,а за Порто няма какво да коментирам,както им казват "Малката Барселона" :lol:

"Малката Барселона"ти ме уби брат хаха :mrgreen: Къде ги четеш тези измишльотини незнам просто :mrgreen: Честно да ти кажа "Малката Барселона" по-скоро би прилягало най-добре на Barcelona B ,ако си гледал поне 10 мача на Б-отбора,защото аз да...и често да ти призная направо се изумих ...и с голям кеф бих искал да гледам мач между Барса и Барса Б истинско шоу ще бъде гарантирам ти!
Барса-Порто е финала за Суперкупата-резултат 4-1 гарантирам ти!

По начин на игра, момчето ми, наистина на Порто може да се каже "малката Барселона". Не забравяй, че потребителят е по - знаещ от теб. Това е важно. Но факт е, че малката Барселона спечели евроотличието си със съдийски подарък.
Порто и Борусия Дортмунд имат шанс до четвъртфинал, не повече. Ако съдиите се намесят, може и повече. Но действително не е възможно.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 02 юни 2011 22:58

dxl написа:Сигурно ше да е бил някой от БНТ. :D

Ивайло Ангелов на Световното на Парагвай каза първо Португалия, после май Уругвай... или нещо такова.

Най-вероятно :lol:

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 02 юни 2011 23:01

MainEventer написа:
dxl написа:Сигурно ше да е бил някой от БНТ. :D

Най-вероятно :lol:

off:

Сещам се на мача Гана - САЩ в продълженията оня (същия) започна да говори за съдията, за рода му, къв емигрант бил от Унгария... и така около 10мин. :D:D

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 02 юни 2011 23:03

dxl написа:off:
Сещам се на мача Гана - САЩ в продълженията оня (същия) започна да говори за съдията, за рода му, къв емигрант бил от Унгария... и така около 10мин. :D:D

Или пък като казаха,че наблюдаваме мач между Тринидад и Тобаго :lol:

Върни се в “Футбол - Свят”