Мнениеот kan1912 » 16 май 2009 23:52
Аз съм за подкрепа /естествено придружена с обичайните "поздрави" за Селския/ на отбора без значение значение кой/селски диск/ ни е президент, кои футболисти/бездушници/ играят в него и в коя група сме. Убеден съм, че ако останем в А-група шанса за нов собственик се увеличава неимоверно/много са предпоставките за това/ , а при отпадане не само, че намалява, но и вероятността от ликвидирането на отбора се увеличава.
Относно Яне сигурен съм, че който и да е политик особено пък извън Пловдив го боли... за Ботев, естествено, че всичко е предизборен PR и като го слушах Яне, колко "компетентно" се изказа по въпроси свързани с ДДС-то много се смях.
Относно надеждите на някои, че Държавата може да стане собственик на акциите на Ботев и в последствие да ги препродаде и с това да удовлетвори вземането си от Ботев ще ви кажа, че това е невъзможно, защото Държавата може да удовлетвори вземането си от Ботев единствено чрез продажба на "активите" на Ботев, а акциите на Ботев са в "пасива" на баланса на дружеството.
Не говоря на изуст просто имам "некои" познания свързани с икономиката и с правото все пак за това съм учил 10 години.