Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Re: Ботев Пловдив - Миньор Перник ... ПОСЛЕДНО ???

Мнениеот Yobs1912 » 16 май 2009 22:05

sorcererals написа:Неподреден отбор без агитка. Бухахахахахаха :) :) :) Това може да го каже само лаик.
Подкрепа на отбора, накой отбор? На този дето го подкрепямеот 10 години, а те ни плючт в лицата. Не мерси.
Да не вадим отбора? Не мерси. К.У.Р. за селския и за подлогите му.

добре тва не е нашия отбор съгласен съм...еми тогава кво прайм...тия са п*тки знаем го всички...ама са си нашите...цапат нашата фанелка играят на нашия стадион в нашия град...те не са виновни че работодателя им е кръгъл идиот...в нормални условия 70% от тия футболисти биха станали много добри играчи

Minyor_pk
Контакти:

Мнениеот Minyor_pk » 16 май 2009 22:45

Може да излезе малко к.рвенско това което ще напиша,но се надявам да не излезе.Митьо ако е решил ще изкара отбора от А група зада си бетонира мястото.Той си е направил сметката,че ще може да го исдържа клуба в А група.Ако иска ще го изкара служебно,както го направиха отбори от Б и В групите.Това значи,че ще му направите мръсно ако искарате отбора,но ще навредите на самия отбор.Знам,че може да прозвучи к.рвенско,но исках да ви го кажа щото никаде него отбелязвате или просто несъм намерил.Съжалявам ако съм ви убидил,просто исках да ви светна ако несте се светнали за това :roll:

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 16 май 2009 22:53

Фенклуб 1912:

Всички на Трибуна Изток, нека подкрепим отбора с всички сили!

Потребителски аватар
plan-2012

Re: Ще вадим ли отбора?

Мнениеот plan-2012 » 16 май 2009 22:54

Фенклуб 1912:

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 16 май 2009 23:52

Аз съм за подкрепа /естествено придружена с обичайните "поздрави" за Селския/ на отбора без значение значение кой/селски диск/ ни е президент, кои футболисти/бездушници/ играят в него и в коя група сме. Убеден съм, че ако останем в А-група шанса за нов собственик се увеличава неимоверно/много са предпоставките за това/ , а при отпадане не само, че намалява, но и вероятността от ликвидирането на отбора се увеличава.
Относно Яне сигурен съм, че който и да е политик особено пък извън Пловдив го боли... за Ботев, естествено, че всичко е предизборен PR и като го слушах Яне, колко "компетентно" се изказа по въпроси свързани с ДДС-то много се смях.
Относно надеждите на някои, че Държавата може да стане собственик на акциите на Ботев и в последствие да ги препродаде и с това да удовлетвори вземането си от Ботев ще ви кажа, че това е невъзможно, защото Държавата може да удовлетвори вземането си от Ботев единствено чрез продажба на "активите" на Ботев, а акциите на Ботев са в "пасива" на баланса на дружеството.
Не говоря на изуст просто имам "некои" познания свързани с икономиката и с правото все пак за това съм учил 10 години.

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Мнениеот Рикелме » 17 май 2009 02:04

Само в България може да се изостави отбора в най-тежкия момент (независимо от урода президент). На тези футболисти нищо не им остана освен НАС, колкото и против тяхнда сте. Нека подкрепим отбора, да докажем, че духът на БОТЕВ е по силен от селската мастия, че ние сме против него а не против него (както се тиражираше). Ние сме единствения мотив за победа, може би и емблемат за някои футболисти. МОРАЛА ИЗИСКВА ОТ НАС ДА ПОДКРЕПИМ ОТБОРА ВЪПРЕКИ ДХ-С. НЕКА БЪДЕМ МОРАЛНИ КАКТО ВИНАГИ!

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 17 май 2009 07:29

plan-2012 написа:Фенклуб 1912:

Е ТВА Е ПОСЛЕДНОТО !

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 17 май 2009 07:59

kupo написа:Джими идеята ти е добра но ако от последния кръг зависи оставането ?? Макар, че аз съм против вадене на отбора.

Ако от последният кръг ви зависи оставането, няма нужда нищо да правите нашите футболисти ще свършат работата по изхвърлянето ви ;)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Jimmy8
Контакти:

Re: ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ С ПОДКРЕПА ОТ ЧИКАГО

Мнениеот Jimmy8 » 17 май 2009 09:51

Ал Бънди няма да ни свърши работа,ама адаша му е друго нещо :lol:
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 17 май 2009 09:52

loko2004 написа:
kupo написа:Джими идеята ти е добра но ако от последния кръг зависи оставането ?? Макар, че аз съм против вадене на отбора.

Ако от последният кръг ви зависи оставането, няма нужда нищо да правите нашите футболисти ще свършат работата по изхвърлянето ви ;)

От умряла змия и х.у.й. най-много трябва да те е страх .

Върни се в “Архив”