jembajemba написа:Абе и на мен в събота ми идваше да шибна един на Съра, ама тая статия е изключително тъпа.
за теб може и да е , за мен и за някои други не.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
jembajemba написа:Абе и на мен в събота ми идваше да шибна един на Съра, ама тая статия е изключително тъпа.
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
joring написа:maymun 1914 написа:Здравейте! Говори ви най-старата европейска демокрация.
Не беше ли измислена в Гърция демокрацията?![]()
Бате не се ядосвай ама не чети всяка глупост, те англичаните си падат "малко" гейове, та нищо чудно и "съра" да е от тая партия.
maymun 1914 написа:jembajemba написа:Абе и на мен в събота ми идваше да шибна един на Съра, ама тая статия е изключително тъпа.
Не, бе, има го тоя момент, че не ни харесват и то е точно заради тва какви сме селяни и мизерници. Още Чърчил е искал да превърне София в нива за катофи, редовно има негативни и откровено очернящи ни репортажи по телевизиите им..... но като ни видиш милата ни държава и милия народец - може би точно това отношение заслужаваме (все пак ние изгонихме Бербатов доста преди сър-а)jembajemba написа:maymun 1914 написа:jembajemba написа:Абе и на мен в събота ми идваше да шибна един на Съра, ама тая статия е изключително тъпа.
Според мен англичните просто няма за какво да ни мразят, по - скоро сме им безразлични. А това че повечето от нас ги мразят за това че са успели си е отделно и си е в българския манталитет.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост