Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
maymun 1914
Контакти:

Re: Ето как сър Алекс обиди България...

Мнениеот maymun 1914 » 31 май 2011 21:22

jembajemba написа:Абе и на мен в събота ми идваше да шибна един на Съра, ама тая статия е изключително тъпа.

за теб може и да е , за мен и за някои други не.
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Re: Бербатов/Тевез vs сър Фъргюсън

Мнениеот Chelsea Forever » 31 май 2011 21:22

Още нещо:
Защо Бербатов не е в национаналния???
Отговор:
Заради САФ!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Re: Бербатов/Тевез vs сър Фъргюсън

Мнениеот dxl » 31 май 2011 21:28

Да се върнем на темата за САФ вс Тевес/Берба - не мисля, че САФ е загубил много. Все пак - има титла.
Пък и не е като да се е разделил с Берба още. Не и по начина, по който се раздели с Тевес.
От друга страна съм сигурен в едно - ако Рууни играеше да кажем преди 7-8 години в Манчестър, щеше той да е на пейката, не Берба. Тогава САФ мяташе бутонки, редеше и пускаше който заслужава. Рууни, който имаше 2-3 гола от дузпи за 7 месеца, не мисля заслужи на 100% да е твърд титуляр, колкото и добър да е, попринцип.

Че САФ се е превърнал в един глори-хънтър - две мнения няма. За него е важно да бие с 1:0, ако ще и с 11 човека в защита.

Иначе сега се сещам за Пелегрини, например, който пусна Снайдер и Робен да си заминат. :D Което си е смешно, от където и да го погледнеш.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 31 май 2011 21:28

joring написа:
maymun 1914 написа:Здравейте! Говори ви най-старата европейска демокрация.

Не беше ли измислена в Гърция демокрацията? :mrgreen:
Бате не се ядосвай ама не чети всяка глупост, те англичаните си падат "малко" гейове, та нищо чудно и "съра" да е от тая партия. :)

Точно там са я измислили гърците. А англичаните ли?

В една тема наскоро бях писал, че до 10 години ще изпреварим Гърция по БВП на глава от населението(GDP per capita). Значи Англия ще я изпреварим, според мен, около 70-80 години от тук нататък, стига да нямаме някакви вътрешни сътресения. Световната икономическа криза засяга всички. Важното е да няма някаква локална(Балканска) или някаква наша(Българска) криза. И ще ги изпреварим. Защо ли?

Защото Великобритания в последните 200 години е държава в НЕПРЕСТАНЕН РЕГРЕС. От ВЕЛИКА ИМПЕРИЯ, те се превърнаха в 51-вият щат. А ние ревяхме да не сме "Задунайска губерния". Е, на англичаните им се сбъднаха всички кошмари.

В Лондон е пълна анархия. Там има всякакви. Пътувам в метрото и инстинктивно се приближавам към добре облечените чернокожи. Защо, ще попитате? Е, как няма, като на другата врата се е качил абсолютният талибан с брадата, чалмата, облечен в чаршафи пакистанец и...аре стига бе...носи си раницата на гърдите!!! Вероятно ще попитате, къде е фитила...

Велика Британия е една западаща държава, крепяла се на всички свои колонии, на роби, на кражба на чужди ресурси и експлоатация на чужди народи. И сега бившите и колонии я колонизираха. САЩ, Индия, Пакистан, Афганистан...кой с каквото може...

Иначе смятам да се направя на профан и да кажа "Гошо от Почивка rulzzzzzzz"...
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот Lyubooo » 31 май 2011 21:30

наистина странно звучи!
явно си мисли че като резерва на новия любимец на САФ, ще помогне достатъчно за да се спечели някакъв трофей, но статистиката показва, че Бербо като резерва е почти с нулева успеваемост!
такъв вариант за край на кариерата му на тая възраст е много неприемлив!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
forumx3
Контакти:

Мнениеот forumx3 » 31 май 2011 21:36

Провокативна тема иначе да , всички мразим САф ! :) Иии бай дъ уей :mrgreen: Гошето от почивка пее : Готов или не повярвай бе , Бербатууув бележи бе :mrgreen: не : вдигни ръце ... но в кръга на шегата :) айде със здраве и не обръщайте голямо внимание на тия английски овце Саф , маф , руни , мруни искрено се надявам другата година МАН Ю да не бъдат даже и в топ4 нека си играят Грахчета , бобчета и разни други бобови култури в МАН а Бербатов да се върне в Тотнъм и да им покаже как се прави хеттрик отново само , че срещу тях ! :)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот Chelsea Forever » 31 май 2011 21:36

Няма място вече в Юнайтед САФ не го иска!
По-добре да си тръгва,защото другия сезон и резерва не го виждам.

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 31 май 2011 21:38

САФ го плюе,САФ го критикува,
но пред Берба и той не струва! :lol:

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 31 май 2011 21:50

maymun 1914 написа:
jembajemba написа:Абе и на мен в събота ми идваше да шибна един на Съра, ама тая статия е изключително тъпа.

Според мен англичните просто няма за какво да ни мразят, по - скоро сме им безразлични. А това че повечето от нас ги мразят за това че са успели си е отделно и си е в българския манталитет.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 31 май 2011 21:55

jembajemba написа:
maymun 1914 написа:

Според мен англичните просто няма за какво да ни мразят, по - скоро сме им безразлични. А това че повечето от нас ги мразят за това че са успели си е отделно и си е в българския манталитет.
Не, бе, има го тоя момент, че не ни харесват и то е точно заради тва какви сме селяни и мизерници. Още Чърчил е искал да превърне София в нива за катофи, редовно има негативни и откровено очернящи ни репортажи по телевизиите им..... но като ни видиш милата ни държава и милия народец - може би точно това отношение заслужаваме (все пак ние изгонихме Бербатов доста преди сър-а)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”