Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 29 май 2011 10:21

zlostar написа:.....

Логиката ти е абсолютна 0 даже 00. Твоето мислене е такова, че добър ръководител няма, има такъв върху който трябва да се изливаш злобата и негативите. Ти си от онези мамини дечица, които вечно реват за нещо, онези които вечно са недоволни от живота, винаги да има някой друг, който да е виновен за твоите несрети. Лично аз никога няма да стигна това ниво(твоето ниво), що се касае до възраста, ако действително си 2пъти по-възрастен, то съмненията ми се оправдават, че си напълно изкуфял. С твърдоглави особи не ми се дискутира, просто много държах да чуем твоето предложение за алтернатива, такова съответно няма, така че ти може да продължаваш да си мрънкяш, но го прави в некое кръчме, тука е нежелателно да го правиш, просто болшинството тук сме с доста по-различно от твоето ниво
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 май 2011 12:20

zlostar написа:
TristaNNN написа:Както и да е ...нито ти ще ме убедиш в нещо, нито аз теб.

За едно нещо сме на едно мнение.
Иначе къде съм писал, че искам Меси, Роналдо или каквито и да е играчи. Има си хора за това. Те гледат, те казват. Ама ква файда, като сума време миналото лято единствения ни трансфер беше Щърков. Една камара БГ играчи по една или друга причина пък не подписаха (за наше добро), но не може всеки път да се вади късмета да попаднеш на новия Грийн (2 кръга вече бяха минали), заради това че не си успял да подпишеш с играч като Борносузов (луд късмет). Знаеш и каква фолк-интрига беше Иво Иванов в Левски, Иво Иванов няма да играе в Левски. И цялото това нещо за 50-100К лева, при положение че си взел 1М евро за Сърмов и Хичо. Кво говоря за Иво, та ние с 300 зора взехме Дани Младенов при все че беше с изтекъл договор. Да не говорим, че търсехме 3!!! години дефанзивен халф. Сега като продадем Гара сигурно още толкова ще търсим нападател. Както виждаш обсъждам само имена за които се изисква мин ресурс, но същевременно не се знае до последно ще го везмем ли или не.
За мен да осигури ресурс е да каже на Гонзо примерно имаш 300К (много условно) и оттук на там не се занимава повече, а Гонзо САМ ще си прави сметка 3ма х 100К или 1 за 300К ще взима. Да няма това лутане до последно. Също да няма вмешателство на Заберски и подобните му, а всички играчи да са по желание на треньор или СТД. Тогава може да се говори за някакъв ресурс. Сеа през ден ТБ обяснява тоя ще вземем оня ще вземем и само се пъчи и търси медийна изява. Що простичко не каже, дал съм на Гонзо една определена сума (без да назовава каква точно) и той се занимава със селекцията. Питайте него. Да де ама ако каже така, как ще се разбере колко е "велик".

Защо даваш за пример Иванов и Борносузов :?: За втория много се радвам, че в момента не носи синия екип, защото се направи на много важен. Всъщност донякъде е прав - всеки иска да печели колкото може повече пари като удари 30-те, а това се случва само зад граница, Аз лично съм доволен, че тоя красавец не е при нас, просто защото мразя наемниците, които открито показват, че парите са най-важното.
А за Иванов ... какъв е проблемът там? Взехме ли го - взехме го, а по това време беше един от най-прогресиращите и стабилни бранители в първенството. Не се знае за колко пари, но си спомни че Берое играха мача от ЛЕ на Герена, което си мисля, че също е част от сделката. Супер нали - плащаш малко и даваш стадиона за 1 мач ;)
И защо да не отпусне 300К - нима Карвальо не струваше точно толкова, или поне информацията в медиите гласеше така.
В заключение, нека да не правим Нероден Петко за новите трансфери. Кой какво ще излиза да казва не е толкова важно в момента, тепърва ще има нови играчи, така че в момента не е редно да дискутираме това. Времето ще покаже, а и със сигурност ще има теми за трансферите. Нека не забравяме, че Дембеле ще бъде продаден, а Батков няма да падне под 2 млн евро. Дори 1 млн да задели за трансфери, мисля че са достатъчни засега :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 29 май 2011 13:22

TristaNNN написа:
Защо даваш за пример Иванов и Борносузов :?: За втория много се радвам, че в момента не носи синия екип, защото се направи на много важен. Всъщност донякъде е прав - всеки иска да печели колкото може повече пари като удари 30-те, а това се случва само зад граница, Аз лично съм доволен, че тоя красавец не е при нас, просто защото мразя наемниците, които открито показват, че парите са най-важното.
А за Иванов ... какъв е проблемът там? Взехме ли го - взехме го, а по това време беше един от най-прогресиращите и стабилни бранители в първенството. Не се знае за колко пари, но си спомни че Берое играха мача от ЛЕ на Герена, което си мисля, че също е част от сделката. Супер нали - плащаш малко и даваш стадиона за 1 мач ;)
И защо да не отпусне 300К - нима Карвальо не струваше точно толкова, или поне информацията в медиите гласеше така.
В заключение, нека да не правим Нероден Петко за новите трансфери. Кой какво ще излиза да казва не е толкова важно в момента, тепърва ще има нови играчи, така че в момента не е редно да дискутираме това. Времето ще покаже, а и със сигурност ще има теми за трансферите. Нека не забравяме, че Дембеле ще бъде продаден, а Батков няма да падне под 2 млн евро. Дори 1 млн да задели за трансфери, мисля че са достатъчни засега :)

Значи далеч съм от това да знам колко се заделят за трансфери и за това във скоби съм сложил "много условно". Както едната година може да се задели 1М, така другата година ще караме само на играчи с изтекли договори. Просто използвах една цифра.
Иванов, го дадох като пример, защото хем го искаме, хем гроздето е кисело. И споменах какви драми бяха, защото ако не се лъжа от Берое искаха 150-200К лв, а Левски даваше 100К (по спомен). Та, бате, искаме най- добрият защитник в БГ (поне тогава се водеше за такъв), но не можем да си позволим да дадем 50к лв отгоре при положение, че от друг трансфер сме взели 1М евро.
Борнпсузов също в скоби съм написал "луд късмет" и сега пояснявам, че е луд късмет, че не дойде при нас и после взехме Грийн на негово място. Минуса в тая история - 3 години без деф. халф, Борносузов е за без пари и не можем да го вземем, идва втори кръг от шампионата, а ние пак нямаме деф. халф. Водят "някакъв", дето не е играл и един мач за нас в подготовката, отделно и той колко е тренирал е друг въпрос и всичко това ясно се вижда в първите мачове. Добре че този "някакъв" си върна формата и стана един от ключовите ни играчи, защото ако Грийн беше като Слори или Матондо, то за четвърта година щяхме да търсим деф. халф и все да не го намираме. След като това ни беше основният проблем смятам, че именно от там трябва да почва селекцията ни, на там да е насочен основния "ресурс" :mrgreen: за селекция и трябва да имаме готов вариант за 1ви ден от началото на подготовката, а не за 3ти кръг от шапионата. Сигурен съм, че всеки един треньор мисли като мен, а защо като имаме нужда от толкова време, а все не намираме мисля и сам можеш да си отговориш.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 29 май 2011 13:55

BLUE CHAMPIONS написа:
zlostar написа:.....

Логиката ти е абсолютна 0 даже 00. Твоето мислене е такова, че добър ръководител няма, има такъв върху който трябва да се изливаш злобата и негативите. Ти си от онези мамини дечица, които вечно реват за нещо, онези които вечно са недоволни от живота, винаги да има някой друг, който да е виновен за твоите несрети. Лично аз никога няма да стигна това ниво(твоето ниво), що се касае до възраста, ако действително си 2пъти по-възрастен, то съмненията ми се оправдават, че си напълно изкуфял. С твърдоглави особи не ми се дискутира, просто много държах да чуем твоето предложение за алтернатива, такова съответно няма, така че ти може да продължаваш да си мрънкяш, но го прави в некое кръчме, тука е нежелателно да го правиш, просто болшинството тук сме с доста по-различно от твоето ниво

Не съм казал, че добър ръководител няма. Това, че растеш в поколение с мислене "всички са боклуци, ама нашия е по-малко боклук" си е лично твой проблем. За мен Левски е "идеал" и символ на противопоставяне на нещо, което за твое щастие не си видял. За мен като Левскар е срамно агент на ДС да е мажоритарен собственик. Ти след като не се срамуваш от това, отново си е пак лично твой проблем. Искаш да чуеш алтернатива - на първо място Левскар, човек с чисто минало, човек който да не ни срами всеки ден, човек който да уважава историята и символите на клуба, човек който да почита легендите на клуба. Този човек определено не е ТБ.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 29 май 2011 15:42

go6obebeto написа:И какво от това че Т. Батков е адвокат на "мафиот"? (недоказано) По тази логика и адвокат Марковски да го броим за убиец след като е защитавал не един или двама такива. Смешен си, както и разсъжденията ти...

+1
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 29 май 2011 17:53

zlostar написа:Не съм казал, че добър ръководител няма. Това, че растеш в поколение с мислене "всички са боклуци, ама нашия е по-малко боклук" си е лично твой проблем. За мен Левски е "идеал" и символ на противопоставяне на нещо, което за твое щастие не си видял. За мен като Левскар е срамно агент на ДС да е мажоритарен собственик. Ти след като не се срамуваш от това, отново си е пак лично твой проблем. Искаш да чуеш алтернатива - на първо място Левскар, човек с чисто минало, човек който да не ни срами всеки ден, човек който да уважава историята и символите на клуба, човек който да почита легендите на клуба. Този човек определено не е ТБ.

Добре, тук съм съгласен, всички ние искаме Левскар, Батков миналата година още обяви клуба за продан, обяви и цената човека, обяви мисля и още една оферта за продажба на някакъв % от акциите и какво се очаква от тук нататък:
-вариант1: идва въпросния Левскар с чисто минало и бла-бла там каквото изброи и купува.
-вариант2: идва следващия Томов под ръчичка с "доброжелателен" чуждестранен инвеститор
-вариант3: на Батков му е дошло до гуша, разпродава всичко възможно каквото може да се разпродаде и "хваща" пътя.
Така, всички ние искаме вариант1, обаче такъв човек не идва, такъв човек за сега НЯМА! и тук се приключва с вариант1.
Вариант2 вече сме го виждали някъде, а дори ония, ако трябва и на аллах се молят да ни сполети и нас този вариант.
Отиваме на вариант3, Батков си вдига чукалата и клуба остава под общинско управление, оттам казват "ние пари за покупки нямаме, клубът си има школа, да развиват кадри и да играят". Всички ние знаем съдбата на общинските клубове в България каква е.
Та в този момент сме на междинен етап, нито един от вариантите за щастие или не не се е случил, обаче на мен ми е адски трудно да ви разбера теб и още няколкото, които ревете против Батков, какво точно искате от човека?, какво точно ви е виновен?, че няма подходящ човек който да го смени ли, че не желае да го остави на съмнителен чужденец ли или че не иска да остави клуба на самотек...какво точно искате от него??????
Ние всички не искаме Батков, но истинските ЛЕВСКАРИ си даваме подкрепата и в лоши времена, защото знаем, че ако не си чупи краката да дава мило и драго, то поне със сигурност не е дошъл да вреди!!!!!!
Та разбираш ли твоя плач колко е необоснован, плач на дете, плач на инат, как да ти се обясни?, размърдай си повечко сивите клетки човеко с ниво, човеко Левскар :!:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 май 2011 11:23

Всичко би било много хубаво в Левски, ако "адвоката" престане да ползва парите заработени от Левски за спасяване на закъсалите си фирми ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 30 май 2011 11:29

THE G.A.M.E написа:Всичко би било много хубаво в Левски, ако "адвоката" престане да ползва парите заработени от Левски за спасяване на закъсалите си фирми ...

Поредната глупост!
:evil:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 май 2011 11:38

Blue_Girl написа:Поредната глупост!
:evil:

Мислиш ли ? ... :roll:
И защо смяташ, че е глупост ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 май 2011 11:47

ultralevski написа:Дерипаска, до кога ще го бавиш?

Дерипаска,още колко трябва да чакаме? :evil:

Върни се в “Архив”