zlostar написа:Не съм казал, че добър ръководител няма. Това, че растеш в поколение с мислене "всички са боклуци, ама нашия е по-малко боклук" си е лично твой проблем. За мен Левски е "идеал" и символ на противопоставяне на нещо, което за твое щастие не си видял. За мен като Левскар е срамно агент на ДС да е мажоритарен собственик. Ти след като не се срамуваш от това, отново си е пак лично твой проблем. Искаш да чуеш алтернатива - на първо място Левскар, човек с чисто минало, човек който да не ни срами всеки ден, човек който да уважава историята и символите на клуба, човек който да почита легендите на клуба. Този човек определено не е ТБ.
Добре, тук съм съгласен, всички ние искаме Левскар, Батков миналата година още обяви клуба за продан, обяви и цената човека, обяви мисля и още една оферта за продажба на някакъв % от акциите и какво се очаква от тук нататък:
-вариант1: идва въпросния Левскар с чисто минало и бла-бла там каквото изброи и купува.
-вариант2: идва следващия Томов под ръчичка с "доброжелателен" чуждестранен инвеститор
-вариант3: на Батков му е дошло до гуша, разпродава всичко възможно каквото може да се разпродаде и "хваща" пътя.
Така, всички ние искаме вариант1, обаче такъв човек не идва, такъв човек за сега НЯМА! и тук се приключва с вариант1.
Вариант2 вече сме го виждали някъде, а дори
ония, ако трябва и на аллах се молят да ни сполети и нас този вариант.
Отиваме на вариант3, Батков си вдига чукалата и клуба остава под общинско управление, оттам казват "ние пари за покупки нямаме, клубът си има школа, да развиват кадри и да играят". Всички ние знаем съдбата на общинските клубове в България каква е.
Та в този момент сме на междинен етап, нито един от вариантите за щастие или не не се е случил, обаче на мен ми е адски трудно да ви разбера теб и още няколкото, които ревете против Батков, какво точно искате от човека?, какво точно ви е виновен?, че няма подходящ човек който да го смени ли, че не желае да го остави на съмнителен чужденец ли или че не иска да остави клуба на самотек...какво точно искате от него??????
Ние всички не искаме Батков, но истинските ЛЕВСКАРИ си даваме подкрепата и в лоши времена, защото знаем, че ако не си чупи краката да дава мило и драго, то поне със сигурност не е дошъл да вреди!!!!!!
Та разбираш ли твоя плач колко е необоснован, плач на дете, плач на инат, как да ти се обясни?, размърдай си повечко сивите клетки човеко с ниво, човеко Левскар

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]