фифи перото написа:Blue_Girl написа:Що?
Щотоработата на треньора е да преценява тактика,според зависи и да води отбора,а не да припка по терена...
Да ама, с припкането по терена може да вкара важни попадения.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
фифи перото написа:Blue_Girl написа:Що?
Щотоработата на треньора е да преценява тактика,според зависи и да води отбора,а не да припка по терена...
Blue_Girl написа:фифи перото написа:Blue_Girl написа:Що?
Да ама, с припкането по терена може да вкара важни попадения.
фифи перото написа:Мило момиче,Гонзо не е играл в ОФИЦИАЛЕН мач колко години?!
Tommi написа:фифи перото написа:Мило момиче,Гонзо не е играл в ОФИЦИАЛЕН мач колко години?!
Физическото състояние на Гонзо в момента е почти като на останалите ни футболисти.Като изиграе няколко контроли през лятото съвсем спокойно може да бъде резерва на новия ни нападател.
balef написа:Гонзо е сол ташак на другаря Батков ! Гонзо беше велик футболист но като директор си на средно ниво а като старши треньор си пълна нула !!!
santiliana написа:Не мога да разбера тези левскари, които "плюват" по Гонзо.Наистина- не ги разбирам.Не ставал за треньор, не ставал за директор и не знам си още какво.А кой става бе, пичове?! Наско Сираков ли, дето отмъкна МИЛИОНИ от Чорни, Грашнов и Батков?! Я му вижте параклиса и вилаетите дето направи именно с техните пари...Припомнете си само времето, в което Чорни му осигуряваше около 15 млн. лева бюджет на година, а той не можеше читав играч да привлече като хората.Та дори и пробива в Европа преди няколко години беше от играчи, които съвсем не той беше привлякъл в Левски (с малки изключения).Ами Мъри?! Видяхте ли го колко голям левскар е, при положение, че веднага след като ни напусна отиде не в кой да е отбор, а в най-омразния ни за последните години провинциален такъв...Ами "препоръката" му за този "голям играч" Видович?! Какво ще кажете, а?!Не виждате ли, че единствения читав МЪЖ,който наистина го е грижа безкористно за съдбата на този изстрадал отбор е именно Георги Иванов?!И защо е нужно да се правите на слепи или страдащи от амнезия.Кой привлече тези играчи миналото първенство, които ни накараха есента да пълним Герена от всички краища на страната и отново да четем "синя приказка"?! Да, допуснаха се доста грешки, но за тях според мен по- голяма вина имаше Ясен и не случайно той си замина.
В заключение ще кажа следното:
Аз,в качеството си на левскар от детинство, видял какво ли не през годините в развитието на любимия ми отбор, давам категорично своята ПОДКРЕПА за Георги Иванов.Този мъж е започнал от нищото, показал е, че има морал, принципи и най- вече ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО, което в моите очи го прави достоен да бъде начело на любимия ми отбор.Професия се учи,опит се трупа с времето, убеден съм, че Гонзо с всеки изминал ден става по-мъдър ръководител и футболен специалист.Нима Кройф, Бекенбауер,Рехагел,Саки и пр. от самото начало на кариерата си са започнали с титли?!И каква е гаранцията,че ако имаме някой именит треньор начело, същият ще постигне големи успехи с финансите и с "материала", с които разполага?!
И една лека отметка- я ми кажете навремето, когато сър Алекс пое Ман Юн. колко години му трябваха за да ги направи шампиони?! Да, сравнението може да не е точно подходящо, но принципа при управление на футболен клуб в съвременния му вариант е именно този.МЕНИДЖЪРЪТ да съвместява ролите на старши треньор и на спортно-технически директор.Просто няма нужда от излишни разводнявания в структурата на управление в днешните отбори.Онези неща с директорите и треньорите са отживелица.Погледнете Премиършип и ще разберете за какво става дума...
metodito написа:Много се чудих, че няма такава тема. Или поне не е важна.
Важна личност ли е Гонзо за Новата история на клуба?! Риторичен въпрос, нали.
Нека се въздържаме от плюене в тая тема. Поне малко по-обосновано да го правим.
Много радост ми е донесъл като футболист.
Голям характер е. Гореше на терена. На бюрото обаче главата му трябва по-хладна да е и ако на терена, хващаше топката и я бухаше, тук трябва "веднъж да реже, два пъти да мери".
Дано се справи!
Успех, Гонзо!
Зад теб съм!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w5OlyTRoZwo&feature=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JWEN7NmCLAg&feature=related[/youtube]
Offtopic:
Трябва да намерят начин да се играят мачовете между сини и червени на клубните стадиони.
Не може по 200 лумпени от двете агитки да определят кефа на 10-15 000.
metodito написа:Що бе хора всички споменавате Гонзо с лошото. Колко години ни носи радост с головете си и какво толкова страшно е направил като директор.
Назначи двама некадърници за треньори. И?
Ясен беше най-некадърният треньор, стъпвал на Герена ли?
Как пък някой не спомена за емоцията, която ви е донесъл с головете си?
Верно, уникално племе сме!
Знам, че ще прозвучи грозно, но и Гунди, ако беше жив и него щяхте да плюете сигурно!
Нищо ни няма на чипа.
Просто сме си смръдльовци.
Най ни е кеф като смърдим!!!
Потребители, разглеждащи този форум: darkblue67, drvasko98, futbolqga, helic, olimpi и 25 госта