Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Blue_Girl
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот Blue_Girl » 29 май 2011 18:30

фифи перото написа:
Blue_Girl написа:Що?
:o

Щото :lol: работата на треньора е да преценява тактика,според зависи и да води отбора,а не да припка по терена...

Да ама, с припкането по терена може да вкара важни попадения.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 май 2011 19:03

Blue_Girl написа:
фифи перото написа:
Blue_Girl написа:Що?
:o

Щото :lol: работата на треньора е да преценява тактика,според зависи и да води отбора,а не да припка по терена...

Да ама, с припкането по терена може да вкара важни попадения.
:mrgreen:

Мило момиче,Гонзо не е играл в ОФИЦИАЛЕН мач колко години?! :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 май 2011 19:12

фифи перото написа:Мило момиче,Гонзо не е играл в ОФИЦИАЛЕН мач колко години?! :mrgreen:

Физическото състояние на Гонзо в момента е почти като на останалите ни футболисти. ;) Като изиграе няколко контроли през лятото съвсем спокойно може да бъде резерва на новия ни нападател. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 29 май 2011 19:20

Tommi написа:
фифи перото написа:Мило момиче,Гонзо не е играл в ОФИЦИАЛЕН мач колко години?! :mrgreen:

Физическото състояние на Гонзо в момента е почти като на останалите ни футболисти. ;) Като изиграе няколко контроли през лятото съвсем спокойно може да бъде резерва на новия ни нападател. ;)

Абсолютно!
:P
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 29 май 2011 23:08

Гонзо, иди си мойто момче и ни отърви от себе си. Запази си името! не се излагай, че спреш ли им парите на дрогите, ще те качът на черешата! Всички знаем, че си плащаш за подкрепата им!!!!

Батков, продавай и не се появявай повече !

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 29 май 2011 23:18

Гонзо е сол ташак на другаря Батков ! Гонзо беше велик футболист но като директор си на средно ниво а като старши треньор си пълна нула !!!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 29 май 2011 23:22

balef написа:Гонзо е сол ташак на другаря Батков ! Гонзо беше велик футболист но като директор си на средно ниво а като старши треньор си пълна нула !!!

За оценката, която си му дал за тренер ще ти я припомня, след време!
:evil:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 май 2011 23:39

santiliana написа:Не мога да разбера тези левскари, които "плюват" по Гонзо.Наистина- не ги разбирам.Не ставал за треньор, не ставал за директор и не знам си още какво.А кой става бе, пичове?! Наско Сираков ли, дето отмъкна МИЛИОНИ от Чорни, Грашнов и Батков?! Я му вижте параклиса и вилаетите дето направи именно с техните пари...Припомнете си само времето, в което Чорни му осигуряваше около 15 млн. лева бюджет на година, а той не можеше читав играч да привлече като хората.Та дори и пробива в Европа преди няколко години беше от играчи, които съвсем не той беше привлякъл в Левски (с малки изключения).Ами Мъри?! Видяхте ли го колко голям левскар е, при положение, че веднага след като ни напусна отиде не в кой да е отбор, а в най-омразния ни за последните години провинциален такъв...Ами "препоръката" му за този "голям играч" Видович?! Какво ще кажете, а?!Не виждате ли, че единствения читав МЪЖ,който наистина го е грижа безкористно за съдбата на този изстрадал отбор е именно Георги Иванов?!И защо е нужно да се правите на слепи или страдащи от амнезия.Кой привлече тези играчи миналото първенство, които ни накараха есента да пълним Герена от всички краища на страната и отново да четем "синя приказка"?! Да, допуснаха се доста грешки, но за тях според мен по- голяма вина имаше Ясен и не случайно той си замина.
В заключение ще кажа следното:
Аз,в качеството си на левскар от детинство, видял какво ли не през годините в развитието на любимия ми отбор, давам категорично своята ПОДКРЕПА за Георги Иванов.Този мъж е започнал от нищото, показал е, че има морал, принципи и най- вече ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО, което в моите очи го прави достоен да бъде начело на любимия ми отбор.Професия се учи,опит се трупа с времето, убеден съм, че Гонзо с всеки изминал ден става по-мъдър ръководител и футболен специалист.Нима Кройф, Бекенбауер,Рехагел,Саки и пр. от самото начало на кариерата си са започнали с титли?!И каква е гаранцията,че ако имаме някой именит треньор начело, същият ще постигне големи успехи с финансите и с "материала", с които разполага?!
И една лека отметка- я ми кажете навремето, когато сър Алекс пое Ман Юн. колко години му трябваха за да ги направи шампиони?! Да, сравнението може да не е точно подходящо, но принципа при управление на футболен клуб в съвременния му вариант е именно този.МЕНИДЖЪРЪТ да съвместява ролите на старши треньор и на спортно-технически директор.Просто няма нужда от излишни разводнявания в структурата на управление в днешните отбори.Онези неща с директорите и треньорите са отживелица.Погледнете Премиършип и ще разберете за какво става дума...

В България,който се опита да въведе този модел се провали гръмко,той е приложим само и единствено в Англия,я по мое скромно мнение съвсем скоро ще почнат да страдат от него(за Българиг ГИ,може да е изключението въпреки липста на опит,три години за този модел е адски малко).Но пак казвам този модел никога не ми е харесвал,за това предпочитам дори повече немският футбол пред англииският

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 май 2011 23:45

metodito написа:Много се чудих, че няма такава тема. Или поне не е важна.
Важна личност ли е Гонзо за Новата история на клуба?! Риторичен въпрос, нали.
Нека се въздържаме от плюене в тая тема. Поне малко по-обосновано да го правим.
Много радост ми е донесъл като футболист.
Голям характер е. Гореше на терена. На бюрото обаче главата му трябва по-хладна да е и ако на терена, хващаше топката и я бухаше, тук трябва "веднъж да реже, два пъти да мери".
Дано се справи!
Успех, Гонзо!
Зад теб съм!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w5OlyTRoZwo&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JWEN7NmCLAg&feature=related[/youtube]
Offtopic:
Трябва да намерят начин да се играят мачовете между сини и червени на клубните стадиони.
Не може по 200 лумпени от двете агитки да определят кефа на 10-15 000.

Време да искаме от него и успехи като ръководител,вече не е футболист и ми се иска да пускаме клипчета с успеите му като шеф,а не като футболист.
Колкото до феновете аз това го говоря от отдавна,но докато гугутчицата и кликата му от софия-запад са тарторите и дават тон от пред,добро не ни чакайте,а само 'свобода за ицо и любо'.На тях им се плаща за това.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 май 2011 23:52

metodito написа:Що бе хора всички споменавате Гонзо с лошото. Колко години ни носи радост с головете си и какво толкова страшно е направил като директор.
Назначи двама некадърници за треньори. И?
Ясен беше най-некадърният треньор, стъпвал на Герена ли?
Как пък някой не спомена за емоцията, която ви е донесъл с головете си?
Верно, уникално племе сме!
Знам, че ще прозвучи грозно, но и Гунди, ако беше жив и него щяхте да плюете сигурно!
Нищо ни няма на чипа.
Просто сме си смръдльовци.
Най ни е кеф като смърдим!!! :evil:

Ще ти дам само един пример,той показава големият ръководител от посредтвеният(Ги до момемнтае посредтвен такъв),големият отбор от посредственият(Рубин Казан).

Върни се в “Левски”