За всичкики от Варна и ..........
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
За всичкики от Варна и ..........
Незнам дали има такава тема но все пак реших да драсна два реда.Каде са Вело алейте в тоя европейски град.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алея..... ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!Но за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни!!
Re: За всичкики от Варна и ..........
Сигурен си,че няма?!Аз съм останал с впечатлението че има,но хората ходят пеша по тях...Поне около центъра си има вело-алеи.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- ZinedineZidane
- Контакти:
Los_Ches написа:Незнам дали има такава тема но все пак реших да драсна два реда.Каде са Вело алейте в тоя европейски град.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алея..... ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!Но за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни!!
Надали ще се окажеш бласнат...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Los_Ches написа:Незнам дали има такава тема но все пак реших да драсна два реда.Каде са Вело алейте в тоя европейски град.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алея..... ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!Но за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни!!
Надали ще се окажеш бласнат...
Ама и ти нещо не си уцелил как се пише...

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
[quote="Los_Ches"]Незнам дали има такава тема но все пак реших да драсна два реда.Каде са Вело алейте в тоя европейски град.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алея..... ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!Но за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни!![/quote]
Мани го това "бласнат" или "алеЙте"
Последното изречение направо кърти мивки! Ако някой ми обясни смисъла, ще почерпя.
И човека работи на пет километра от работа- те така се живее сто години! Колкото по-далеч от работата, толкова по-далеч от работата!
Мани го това "бласнат" или "алеЙте"
Последното изречение направо кърти мивки! Ако някой ми обясни смисъла, ще почерпя.
И човека работи на пет километра от работа- те така се живее сто години! Колкото по-далеч от работата, толкова по-далеч от работата!
Шабла става по европейска от Варна.Там правят вело алеи на центъра,макар ,че то там чак толкова коли и хора няма 

"Работя на 5 км. от работа"
Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят! Автора, "кАде" си се учил да пишеш на "бАлгарски"?????????
- shotgun blues
- Контакти:
заглавието на темата нямам представа какво значи
а пък мнението на автора ЕВАЛА

а пък мнението на автора ЕВАЛА

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Los_Ches написа:Незнам дали има такава тема но все пак реших да драсна два реда.Каде са Вело алейте в тоя европейски град.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алея..... ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!Но за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни!!
" Не знам дали има такава тема , но все пак реших да драсна два реда.КЪде са Вело алеИте в този европейски град.Работя на 5 километра от работа --->

Не знам,не знам.... Направих опит да схвана смисъла на последното изречение,но явно не съм толкова интелигентен...

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.