За всичкики от Варна и ..........

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Los_Ches
Контакти:

За всичкики от Варна и ..........

Мнениеот Los_Ches » 29 май 2011 02:08

Незнам дали има такава тема но все пак реших да драсна два реда.Каде са Вело алейте в тоя европейски град.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алея..... ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!Но за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: За всичкики от Варна и ..........

Мнениеот W84me » 29 май 2011 02:24

Сигурен си,че няма?!Аз съм останал с впечатлението че има,но хората ходят пеша по тях...Поне около центъра си има вело-алеи.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 29 май 2011 02:36

Los_Ches написа:Незнам дали има такава тема но все пак реших да драсна два реда.Каде са Вело алейте в тоя европейски град.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алея..... ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!Но за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни!!

Надали ще се окажеш бласнат...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 29 май 2011 02:38

ZinedineZidane написа:
Los_Ches написа:Незнам дали има такава тема но все пак реших да драсна два реда.Каде са Вело алейте в тоя европейски град.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алея..... ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!Но за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни!!

Надали ще се окажеш бласнат...

Ама и ти нещо не си уцелил как се пише...
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 29 май 2011 07:11

[quote="Los_Ches"]Незнам дали има такава тема но все пак реших да драсна два реда.Каде са Вело алейте в тоя европейски град.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алея..... ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!Но за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни!![/quote]

Мани го това "бласнат" или "алеЙте"
Последното изречение направо кърти мивки! Ако някой ми обясни смисъла, ще почерпя.
И човека работи на пет километра от работа- те така се живее сто години! Колкото по-далеч от работата, толкова по-далеч от работата!

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 29 май 2011 07:26

Шабла става по европейска от Варна.Там правят вело алеи на центъра,макар ,че то там чак толкова коли и хора няма :)

pepino
Контакти:

Мнениеот pepino » 29 май 2011 09:58

"Работя на 5 км. от работа"

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 29 май 2011 10:26

Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят! Автора, "кАде" си се учил да пишеш на "бАлгарски"?????????

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 29 май 2011 10:44

заглавието на темата нямам представа какво значи :mrgreen:
а пък мнението на автора ЕВАЛА :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 29 май 2011 12:15

" Не знам дали има такава тема , но все пак реших да драсна два реда.КЪде са Вело алеИте в този европейски град.Работя на 5 километра от работа ---> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: и всеки ден рискувам да бъда блЪснат докато карам колело.Няма една вело алея...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Но за съжаление имаме какви ли не глупости в този са излишни----->>>>> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !! "
Не знам,не знам.... Направих опит да схвана смисъла на последното изречение,но явно не съм толкова интелигентен... :shock:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Свободна зона”