Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
brossy написа:ivailopetkov написа:brossy написа:След тази новина шансовете на Юнайтед се увеличиха драстично.
П.П.Благодарение на Сър Фергюсън, Бербатов стана 2 пъти шампион(единствените в неговата кариера)."Дъртака"е легенда в Юнайтед, а Берба след 2-3 години феновете на Дяволите няма да го помнят.
ше му еба *****та майна на дъртака ,не може така да се подиграва ,нямам ништо против Оуен ама .............все пак има 1 гол
Това не е Блекбърн да създадеш 20 положения,това е Барса и ако създадат 1-2 ще е добре.Бербатов не е от футболистите които вкарват от половин положение.Такъв е Ернандес,Руни и Оуен.Бербатов е силен играч но не е за Юнайтед.
Blue_Lion написа:Не,че ме вълнува някой от двата отбора, но се надявах да погледам Бербо на финала и тогава щях да подкрепя Ман Ю с две ръце все едно е любимия ми отбор ! Уви, това няма да се случи, което означава че мача ми става на 101 % безразличен ! Не знам какво е решил САФ, дано само Митко да е здрав, защото съм му голям фен ! Бербатов знае кое е най-добре за него и той си решава, но предвид всичко което се случи в последните месеци, аз ако съм на негово място бих си тръгнал от този клуб, и то не защото не бих се борил докрай, напротив Митко се бореше до последно за мястото си, но просто не му се даде достатъчен шанс ! Да, той не тича като Рууни или Ернандес, но определено е класа ! Това си е моето мнение де ! Не вярвам, че само защото Чичарито е в страхотна форма, Бербо е резерва...има и нещо друго, но тук можем само да гадаемКакто и да е, Успех БЕРБА, а относно финала...дано стане интересен мач и по-добрия да спечели !
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
brossy написа:ivailopetkov написа:brossy написа:След тази новина шансовете на Юнайтед се увеличиха драстично.
П.П.Благодарение на Сър Фергюсън, Бербатов стана 2 пъти шампион(единствените в неговата кариера)."Дъртака"е легенда в Юнайтед, а Берба след 2-3 години феновете на Дяволите няма да го помнят.
ше му еба *****та майна на дъртака ,не може така да се подиграва ,нямам ништо против Оуен ама .............все пак има 1 гол
Това не е Блекбърн да създадеш 20 положения,това е Барса и ако създадат 1-2 ще е добре.Бербатов не е от футболистите които вкарват от половин положение.Такъв е Ернандес,Руни и Оуен.Бербатов е силен играч но не е за Юнайтед.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Blue_Lion написа:Не,че ме вълнува някой от двата отбора, но се надявах да погледам Бербо на финала и тогава щях да подкрепя Ман Ю с две ръце все едно е любимия ми отбор ! Уви, това няма да се случи, което означава че мача ми става на 101 % безразличен ! Не знам какво е решил САФ, дано само Митко да е здрав, защото съм му голям фен ! Бербатов знае кое е най-добре за него и той си решава, но предвид всичко което се случи в последните месеци, аз ако съм на негово място бих си тръгнал от този клуб, и то не защото не бих се борил докрай, напротив Митко се бореше до последно за мястото си, но просто не му се даде достатъчен шанс ! Да, той не тича като Рууни или Ернандес, но определено е класа ! Това си е моето мнение де ! Не вярвам, че само защото Чичарито е в страхотна форма, Бербо е резерва...има и нещо друго, но тук можем само да гадаемКакто и да е, Успех БЕРБА, а относно финала...дано стане интересен мач и по-добрия да спечели !
Все едно аз съм го писал това мнение....
и аз съм в същото положение...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта