Барселона - Манчестър Юн 3:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели трофея ?

Анкетата завърши на 29 май 2011 18:46

Барселона
49
54%
Манчестър Юнайтед
41
46%

Общо гласове: 90

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Re: Барселона-Манчестър Юн /28.05.2011/21:45

Мнениеот Blue Mind » 28 май 2011 21:20

ОМГ ,избрал е Оуен пред Бербатов :shock: :shock: :shock: дори да съм пристрастен ,не мога да си го обесня :( :?
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 28 май 2011 21:21

Манчестър Юнайтед : 1Ван дер Сар, 3.Евра, 5.Фърдинанд, 10.Рууни, 11.Гигс, 13.Парк, 14.Ернандес, 15.Видич, 16.Карик, 20.Фабио, 25.Валенсия
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

chelseabg
Контакти:

Re: САФ се подиграва с Бербатов !

Мнениеот chelseabg » 28 май 2011 21:21

brossy написа:
ivailopetkov написа:
brossy написа:След тази новина шансовете на Юнайтед се увеличиха драстично.
П.П.Благодарение на Сър Фергюсън, Бербатов стана 2 пъти шампион(единствените в неговата кариера)."Дъртака"е легенда в Юнайтед, а Берба след 2-3 години феновете на Дяволите няма да го помнят.

ше му еба *****та майна на дъртака ,не може така да се подиграва ,нямам ништо против Оуен ама .............все пак има 1 гол :evil:

Това не е Блекбърн да създадеш 20 положения,това е Барса и ако създадат 1-2 ще е добре.Бербатов не е от футболистите които вкарват от половин положение.Такъв е Ернандес,Руни и Оуен.Бербатов е силен играч но не е за Юнайтед.

Затова ли Сър Алекс даде над 30 милиона паунда..

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 май 2011 21:22

Blue_Lion написа:Не,че ме вълнува някой от двата отбора, но се надявах да погледам Бербо на финала и тогава щях да подкрепя Ман Ю с две ръце все едно е любимия ми отбор ! Уви, това няма да се случи, което означава че мача ми става на 101 % безразличен ! Не знам какво е решил САФ, дано само Митко да е здрав, защото съм му голям фен ! Бербатов знае кое е най-добре за него и той си решава, но предвид всичко което се случи в последните месеци, аз ако съм на негово място бих си тръгнал от този клуб, и то не защото не бих се борил докрай, напротив Митко се бореше до последно за мястото си, но просто не му се даде достатъчен шанс ! Да, той не тича като Рууни или Ернандес, но определено е класа ! Това си е моето мнение де ! Не вярвам, че само защото Чичарито е в страхотна форма, Бербо е резерва...има и нещо друго, но тук можем само да гадаем :) Както и да е, Успех БЕРБА, а относно финала...дано стане интересен мач и по-добрия да спечели !

Все едно аз съм го писал това мнение.... :)
и аз съм в същото положение...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 май 2011 21:22

Добре кажете ми с ръка на сърцето кой според вас щеше да се справи по-добре според вас в този мач? Чичи или Бербатов? А след това помислете за резервите кой има повече опит в такива мачове и кой е се е доказвал в големите мачове в кариерата си, кой е по-подходящ за контраатакуваща игра? Бербатов или носителя на златната топка (ако не се лъжа единствения носител на тази награда в настоящия отбор на МЮН) Оуен ?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Бръснара

Мнениеот Бръснара » 28 май 2011 21:23

Напълно нормално решение на фъргюсъна.Барбито няма от 2 години и половина гол в Шампионската лига.Ако от този очакваш нещо направо да вдигат бялото знаме.Предишните му 2 финала ще ги запомня,че първия на 1 метър от вратата не можа да вкара,а втория даже не го помня и двата загубени.Иначе да му имам самочувствието.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 май 2011 21:23

brossy написа:
ivailopetkov написа:
brossy написа:След тази новина шансовете на Юнайтед се увеличиха драстично.
П.П.Благодарение на Сър Фергюсън, Бербатов стана 2 пъти шампион(единствените в неговата кариера)."Дъртака"е легенда в Юнайтед, а Берба след 2-3 години феновете на Дяволите няма да го помнят.

ше му еба *****та майна на дъртака ,не може така да се подиграва ,нямам ништо против Оуен ама .............все пак има 1 гол :evil:

Това не е Блекбърн да създадеш 20 положения,това е Барса и ако създадат 1-2 ще е добре.Бербатов не е от футболистите които вкарват от половин положение.Такъв е Ернандес,Руни и Оуен.Бербатов е силен играч но не е за Юнайтед.

дам.... Чикирито и на Нойер вкара от 1 положение.... като не броим първите 5-6 :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 28 май 2011 21:24

JackPackage написа:
Blue_Lion написа:Не,че ме вълнува някой от двата отбора, но се надявах да погледам Бербо на финала и тогава щях да подкрепя Ман Ю с две ръце все едно е любимия ми отбор ! Уви, това няма да се случи, което означава че мача ми става на 101 % безразличен ! Не знам какво е решил САФ, дано само Митко да е здрав, защото съм му голям фен ! Бербатов знае кое е най-добре за него и той си решава, но предвид всичко което се случи в последните месеци, аз ако съм на негово място бих си тръгнал от този клуб, и то не защото не бих се борил докрай, напротив Митко се бореше до последно за мястото си, но просто не му се даде достатъчен шанс ! Да, той не тича като Рууни или Ернандес, но определено е класа ! Това си е моето мнение де ! Не вярвам, че само защото Чичарито е в страхотна форма, Бербо е резерва...има и нещо друго, но тук можем само да гадаем :) Както и да е, Успех БЕРБА, а относно финала...дано стане интересен мач и по-добрия да спечели !

Все едно аз съм го писал това мнение.... :)
и аз съм в същото положение...

[offtopic]Ми аз освен ЛЕВСКИ, другия отбор който следя е Chelsea, така че нищо чудно :mrgreen:[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 28 май 2011 21:24

Споко, САФ си знае работата! GGMU !!!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Мнениеот Edwin » 28 май 2011 21:24

бербоо , просто без коментар .
фърги се гаври , все пак дано победим
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”