Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2011 17:35

zlostar написа:
blue avalanche написа:Ти,май,се взимаш много насериозно.Батков ще си хаби парите за такива като теб! :o Защото ти си...кой?Имаш се за някакъв бунтар ли,какво...Грабвай си транспарантите и иди ги опъвай където си искаш.Както казах,ще накривиш на Батков капата!

Ама ти май верно си на заплата...

Не си ми интересен,макар,че се опитваш.
По ми е забавно как ще сготвя шкембе чорба довечера.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 28 май 2011 17:42

Моля ви, да се придържаме към темата!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2011 17:47

Blue_Girl написа:Моля ви, да се придържаме към темата!

Ето по темата:
"Novsport.com научи, че най-изрядните клубове са Левски и Миньор (Перник)."
В сравнение с това:
"По предварителна и непотвърдена информация ЦСКА и Локомотив (Сф) няма да получат лиценз и ще изхвърчат от европейските клубни турнири, научи Novsport.com от източници от Лицензионната комисия към БФС."
Ето колко лош е Т.Батков!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 28 май 2011 18:16

От прочетеното до тук, какви са впечатленията?!, левскарите не си харесват особено президента, но никой достатъчно трезвомислещ не желае да прави кампания против него и да го натирва от отбора с което да се очертае едно абсолютно неясно бъдеще. някакъв злостър обаче, упорито напъва за нещо, което не съм сигурен дали и той самия знае какво. Въпросната личност обвинява кой ли не в платени публикации, а не осъзнава че сам се бори за някаква правда, която обаче само той си знае! Кажи ни бе злостъре за какво се бориш??? Има ли кандидатура за поста на Батков от някого? Кой? Кой? Ако искаш да си ти, кажи ни, не се притеснявай! Имаш ли пари? Кажи ни де, ако не си ти, някой който познаваш ли е? Говори ни за такива неща, не ни говори какво казал Борат и кой какво казал за него или против него. Дай ни някакви смислени планове за бъдещето на Левски с конкретните хора, цели и идеи да ги видим ние обикновените фенове и тогава да си дадем 100% -ова подкрепа за тази клауза за която се бориш. Докато не изкараш тези неща черно на бяло, съм по-склонен да мисля, че твоите публикации са платени от недолюбващи от финансовата стабилност на клуба хора! Така, че лая който си надал е лай на пинчерче- злобен, писклив и безопасен...
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 28 май 2011 18:51

BLUE CHAMPIONS написа:От прочетеното до тук, какви са впечатленията?!, левскарите не си харесват особено президента, но никой достатъчно трезвомислещ не желае да прави кампания против него и да го натирва от отбора с което да се очертае едно абсолютно неясно бъдеще. някакъв злостър обаче, упорито напъва за нещо, което не съм сигурен дали и той самия знае какво. Въпросната личност обвинява кой ли не в платени публикации, а не осъзнава че сам се бори за някаква правда, която обаче само той си знае! Кажи ни бе злостъре за какво се бориш??? Има ли кандидатура за поста на Батков от някого? Кой? Кой? Ако искаш да си ти, кажи ни, не се притеснявай! Имаш ли пари? Кажи ни де, ако не си ти, някой който познаваш ли е? Говори ни за такива неща, не ни говори какво казал Борат и кой какво казал за него или против него. Дай ни някакви смислени планове за бъдещето на Левски с конкретните хора, цели и идеи да ги видим ние обикновените фенове и тогава да си дадем 100% -ова подкрепа за тази клауза за която се бориш. Докато не изкараш тези неща черно на бяло, съм по-склонен да мисля, че твоите публикации са платени от недолюбващи от финансовата стабилност на клуба хора! Така, че лая който си надал е лай на пинчерче- злобен, писклив и безопасен...

[offtopic]айде мъцни сега нещо де...как тайничко се надявах, че ще получа отговор и ще разбера името на новия президент на отбора НИ ама нейсе,покри се кат гърмян заек. Герой[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 май 2011 19:20

zlostar написа:
TristaNNN написа:
По същата логика след като има неуспех е логично ТБ, да е част от неуспеха защото не е осигурил този ресурс за който говориш. Тука нещо не можем да се разберем. Искам да кажа че ресурса идва от собственика, на база желанията на треньор и спортен директор. С други думи, треньора казва: Искам този и този играч - струват толкова и толкова пари. Батков дава пари, и оттам нататък всичко останало е грижа на щаба - ако стане играча - супер. Ако не стане - щаба да е преценявал по-внимателно, или да е водил правилна подготовка на дадения играч. Тука какво може да стори собственика? Той дава парите, на база информацията от СТР. Стоя зад думите си, че при такава ситуация собственикът не е човекът който греши, а тези под него с неправилната си преценка/работа.

Кажи честно, вярваш ли си на това което си написал. Мъри, Наско, ОГ, Дедо Боре, Кокала и те ли мислят така. Трябва ни халф и хоп Ганьо копува, трябва ни нападател и Ганьо нали е душа човек копува ли копува. Бате само си припомни за един Георги Христов каква история беше около договора му и как го взехме и после пак пиши глупости, че осигурявал ресурс и взимал който треньора поиска :mrgreen: Да си чувал някога за някой си Заберски...

Ами щом пиша нещо вярвам в него (изключвам любивните СМС-и :mrgreen: ), но забравяш какъв е основният проблем: обсъждаме човек, а тук винаги субективният фактор натежава, така че ако ти виждаш повече негативи, аз забелязвам обратното. Както и да е ...нито ти ще ме убедиш в нещо, нито аз теб.

По въпроса за трансферите: Айде стига бе човек - ние да не сме някой отбор с 20 милиона суха пара за трансфери. Под купува и заделя визирах възможностите, които са реални за България и за отбор от средноевропейска класа. Какво ми се правиш сега на хитрец - много ясно че Батков няма как да докара Меси, Кака и Бербатов. А и не е задължително да се пръскат купища пари за нещо, което може да се вземе за малко или без :mrgreen: Пример - Платини (изключвам пролетния полусезон). Да не би тоя красавец да дойде в Цска като невероятна звезда, а за него броиха 500 000 евро ако не се лъжа. И на обратният полюс Христов - който тогава късаше мрежи наред.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 29 май 2011 01:10

TristaNNN написа:Както и да е ...нито ти ще ме убедиш в нещо, нито аз теб.

За едно нещо сме на едно мнение.
Иначе къде съм писал, че искам Меси, Роналдо или каквито и да е играчи. Има си хора за това. Те гледат, те казват. Ама ква файда, като сума време миналото лято единствения ни трансфер беше Щърков. Една камара БГ играчи по една или друга причина пък не подписаха (за наше добро), но не може всеки път да се вади късмета да попаднеш на новия Грийн (2 кръга вече бяха минали), заради това че не си успял да подпишеш с играч като Борносузов (луд късмет). Знаеш и каква фолк-интрига беше Иво Иванов в Левски, Иво Иванов няма да играе в Левски. И цялото това нещо за 50-100К лева, при положение че си взел 1М евро за Сърмов и Хичо. Кво говоря за Иво, та ние с 300 зора взехме Дани Младенов при все че беше с изтекъл договор. Да не говорим, че търсехме 3!!! години дефанзивен халф. Сега като продадем Гара сигурно още толкова ще търсим нападател. Както виждаш обсъждам само имена за които се изисква мин ресурс, но същевременно не се знае до последно ще го везмем ли или не.
За мен да осигури ресурс е да каже на Гонзо примерно имаш 300К (много условно) и оттук на там не се занимава повече, а Гонзо САМ ще си прави сметка 3ма х 100К или 1 за 300К ще взима. Да няма това лутане до последно. Също да няма вмешателство на Заберски и подобните му, а всички играчи да са по желание на треньор или СТД. Тогава може да се говори за някакъв ресурс. Сеа през ден ТБ обяснява тоя ще вземем оня ще вземем и само се пъчи и търси медийна изява. Що простичко не каже, дал съм на Гонзо една определена сума (без да назовава каква точно) и той се занимава със селекцията. Питайте него. Да де ама ако каже така, как ще се разбере колко е "велик".

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 29 май 2011 01:24

blue avalanche написа:
Blue_Girl написа:Моля ви, да се придържаме към темата!

Ето по темата:
"Novsport.com научи, че най-изрядните клубове са Левски и Миньор (Перник)."
В сравнение с това:
"По предварителна и непотвърдена информация ЦСКА и Локомотив (Сф) няма да получат лиценз и ще изхвърчат от европейските клубни турнири, научи Novsport.com от източници от Лицензионната комисия към БФС."
Ето колко лош е Т.Батков!

Човек е голям колкото са големи мечтите му. Мойте достигат доста по- далеч от това Левски да няма проблем с лиценза всеки сезон. Ако това е върховото постижение на ТБ, ок, голям е :mrgreen: . Мисля, че като Левскари не трябва онова подобие на отбор да ни е критерий. Да не говорим, че по моя НЕПОТВЪРДЕНА информация и цдна, и Локо Сф ще вземат лиценз. Да възкликнем ли така и за Титан и Гигов. Каква ще е разликата в случая.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 29 май 2011 01:44

BLUE CHAMPIONS написа:От прочетеното до тук, какви са впечатленията?!, левскарите не си харесват особено президента, но никой достатъчно трезвомислещ не желае да прави кампания против него и да го натирва от отбора с което да се очертае едно абсолютно неясно бъдеще. някакъв злостър обаче, упорито напъва за нещо, което не съм сигурен дали и той самия знае какво. Въпросната личност обвинява кой ли не в платени публикации, а не осъзнава че сам се бори за някаква правда, която обаче само той си знае! Кажи ни бе злостъре за какво се бориш??? Има ли кандидатура за поста на Батков от някого? Кой? Кой? Ако искаш да си ти, кажи ни, не се притеснявай! Имаш ли пари? Кажи ни де, ако не си ти, някой който познаваш ли е? Говори ни за такива неща, не ни говори какво казал Борат и кой какво казал за него или против него. Дай ни някакви смислени планове за бъдещето на Левски с конкретните хора, цели и идеи да ги видим ние обикновените фенове и тогава да си дадем 100% -ова подкрепа за тази клауза за която се бориш. Докато не изкараш тези неща черно на бяло, съм по-склонен да мисля, че твоите публикации са платени от недолюбващи от финансовата стабилност на клуба хора! Така, че лая който си надал е лай на пинчерче- злобен, писклив и безопасен...

Един път вече ти отговорих...в нормален тон. Ще се опитам още веднъж, но не обещавам, че ще потретя. Просто не виждам смисъл да се занимавам, с човек който е доста под моето ниво. Ако искаш да водиш някаква дискусия/спор или какъвто и да е разговор с мен имай в предвид първо, че говориш с друг Левскар и второ, че съм сигурно 2 пъти по- голям от теб и не си човек който може да ми държи сметка.
За разлика от теб тоя някакъв Злостар не гледа футбол от вчера и може да направи сравнение преди/сега. Това, което е сега не му харесва и открито го споделя. Дали само аз мисля така можеш и сам да разбереш като прочетеш коментарите от начало темата, както може и да се върнеш околко 1,5 години назад и да видиш "народната любов" към ТБ със всички пуснати по него време теми във форума.
Ще се самоцитирам от по- рано в темата и ще помоля да ми отговориш. Евентуално след това може да говорим за каквото и да е с теб.
zlostar написа:За мен нещата стоят така. Успеха/неуспеха тежи изцяло на СТЧаст. Президента дали на Левски, дали на България или каквото и да е преди всичко има представителна функция. В нашия случай за ФК да кажем "лицето на отбора". След като президента ти е Бай Ганьо, какъв си ти? След като заставаш зад лице от бившето ДС, какъв си ти? След като президента ти е адвокат на мафиот, какъв си ти...?

go6obebeto
Контакти:

Мнениеот go6obebeto » 29 май 2011 08:30

И какво от това че Т. Батков е адвокат на "мафиот"? (недоказано) По тази логика и адвокат Марковски да го броим за убиец след като е защитавал не един или двама такива. Смешен си, както и разсъжденията ти...
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."

Върни се в “Архив”