BLUE CHAMPIONS написа:От прочетеното до тук, какви са впечатленията?!, левскарите не си харесват особено президента, но никой достатъчно трезвомислещ не желае да прави кампания против него и да го натирва от отбора с което да се очертае едно абсолютно неясно бъдеще. някакъв злостър обаче, упорито напъва за нещо, което не съм сигурен дали и той самия знае какво. Въпросната личност обвинява кой ли не в платени публикации, а не осъзнава че сам се бори за някаква правда, която обаче само той си знае! Кажи ни бе злостъре за какво се бориш??? Има ли кандидатура за поста на Батков от някого? Кой? Кой? Ако искаш да си ти, кажи ни, не се притеснявай! Имаш ли пари? Кажи ни де, ако не си ти, някой който познаваш ли е? Говори ни за такива неща, не ни говори какво казал Борат и кой какво казал за него или против него. Дай ни някакви смислени планове за бъдещето на Левски с конкретните хора, цели и идеи да ги видим ние обикновените фенове и тогава да си дадем 100% -ова подкрепа за тази клауза за която се бориш. Докато не изкараш тези неща черно на бяло, съм по-склонен да мисля, че твоите публикации са платени от недолюбващи от финансовата стабилност на клуба хора! Така, че лая който си надал е лай на пинчерче- злобен, писклив и безопасен...
Един път вече ти отговорих...в нормален тон. Ще се опитам още веднъж, но не обещавам, че ще потретя. Просто не виждам смисъл да се занимавам, с човек който е доста под моето ниво. Ако искаш да водиш някаква дискусия/спор или какъвто и да е разговор с мен имай в предвид първо, че говориш с друг Левскар и второ, че съм сигурно 2 пъти по- голям от теб и не си човек който може да ми държи сметка.
За разлика от теб тоя някакъв Злостар не гледа футбол от вчера и може да направи сравнение преди/сега. Това, което е сега не му харесва и открито го споделя. Дали само аз мисля така можеш и сам да разбереш като прочетеш коментарите от начало темата, както може и да се върнеш околко 1,5 години назад и да видиш "народната любов" към ТБ със всички пуснати по него време теми във форума.
Ще се самоцитирам от по- рано в темата и ще помоля да ми отговориш. Евентуално след това може да говорим за каквото и да е с теб.
zlostar написа:За мен нещата стоят така. Успеха/неуспеха тежи изцяло на СТЧаст. Президента дали на Левски, дали на България или каквото и да е преди всичко има представителна функция. В нашия случай за ФК да кажем "лицето на отбора". След като президента ти е Бай Ганьо, какъв си ти? След като заставаш зад лице от бившето ДС, какъв си ти? След като президента ти е адвокат на мафиот, какъв си ти...?