Lyubaka01 написа:Виж ся мойто момиче . Аз съм спортист и не пия, не пуша, не взимам наркотици, за разлика от теб . Приоритет в момента ми е спорта и националния отбор . Така, че гордей се с това, че си някакъв дърт пропаднал алкохолик от работнически квартал в София, аз имам успехи, с които да се гордея .
Това че си спортист и не пиеш и не пушиш е похвално-съвсем сериозно ти го казвам. За съжаление такива като тебе сред подрастващите са наистина малко, така че искрено ти пожелавам успех...
За "мойто момиче", пушенето, наркотиците и "дъртия, пропаднал алкохолик"не искам да го коментирам-има няколко човека в тоя форум, които ме познават-те биха могли да ме коментират-на тебе ти е твърде малка пишката за такива работи-нито си ми на акъла, нито си ми на годините, нито си ми на парите за да го правиш. За постижения-ще е хубаво да си говорим след 15години примерно, когато твоята спортна кариера ще е към края си, а моята(не-спортна) тепърва ще е в разцвета си...
За "работническия квартал в София"-за разлика от вас, които явно сте концентрирани в един квартал(да не коментираме кой точно), локомотивците в София не сме само в Надежда.
Та така-повече не смятам да ти обръщам внимание, просто не го заслужаваш. Пък ти продължавай със спорта и здравословния живот.
Не си прав! Първо ти незнаеш кой е най - локомотивският квартал, защото не си наясно въобще с кварталите на Пловдив. Ако се опитваш да ми говориш за циганската махала, много ти здраве! Най - много Локомотивци има в квартал "Гагарин", където целия квартал е черно-бял. Също и в "Тракия".