Локомотивците надъхват отбора от петък

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Lokofanatic

Re: Локомотивците надъхват отбора от петък

Мнениеот Lokofanatic » 27 май 2011 12:56

Lyubaka01 написа:
Виж ся мойто момиче . Аз съм спортист и не пия, не пуша, не взимам наркотици, за разлика от теб . Приоритет в момента ми е спорта и националния отбор . Така, че гордей се с това, че си някакъв дърт пропаднал алкохолик от работнически квартал в София, аз имам успехи, с които да се гордея .

Това че си спортист и не пиеш и не пушиш е похвално-съвсем сериозно ти го казвам. За съжаление такива като тебе сред подрастващите са наистина малко, така че искрено ти пожелавам успех...
За "мойто момиче", пушенето, наркотиците и "дъртия, пропаднал алкохолик"не искам да го коментирам-има няколко човека в тоя форум, които ме познават-те биха могли да ме коментират-на тебе ти е твърде малка пишката за такива работи-нито си ми на акъла, нито си ми на годините, нито си ми на парите за да го правиш. За постижения-ще е хубаво да си говорим след 15години примерно, когато твоята спортна кариера ще е към края си, а моята(не-спортна) тепърва ще е в разцвета си...
За "работническия квартал в София"-за разлика от вас, които явно сте концентрирани в един квартал(да не коментираме кой точно), локомотивците в София не сме само в Надежда.
Та така-повече не смятам да ти обръщам внимание, просто не го заслужаваш. Пък ти продължавай със спорта и здравословния живот.

Не си прав! Първо ти незнаеш кой е най - локомотивският квартал, защото не си наясно въобще с кварталите на Пловдив. Ако се опитваш да ми говориш за циганската махала, много ти здраве! Най - много Локомотивци има в квартал "Гагарин", където целия квартал е черно-бял. Също и в "Тракия".

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 27 май 2011 13:00

Vojdek написа:Еха...дойде и тоя ден, фен на Велбъжд да ни казва кой какво заслужавал. :lol:

Само да ти кажа приятел, че вашата "фенска" маса не може и на малкия пръст на Ботев и на Нафтата да стъпи.Берое и Локо ПД са си със селски манталитет.Такива сте си били, такива ще си останете.

А и за размерите на публиката има един важен фактор, който вие, верните на ПФК Левски... пардон на Локомотив ПД....извинявай-Велбъжд, или както там се казвате и на каквото се кефите, все забравяте.

Локомотив София и Славия( в случай, че по география са те пуснали по милост) са от София, откъдето са и Левски и ЦСКА.Гарантирам ти, че ако утре се преместят Левски и ЦСКА при вас ще останете по-малко и от нас. :lol:

Но ще ви пожелая успех.Дано биете, че иначе няма да ми е сладко четвъртото място така.... :lol:

Бахти. 2 дни се занимавам да споря с цялата публика на Локо София (20 човека вече)! :lol: Тва за публиката искрено ме разсмя, че не сме могли да стъпим на малкия пръст на Нафтата и Ботев. :lol: :lol: Въобще не можеш да ме трогнеш с тия приказки, щото знам колко са далеч и Нафтата, и селяните от нас чисто организационно ;). Ние поне не сме на заплата, най - малкото което е. Не са ви виновни Левски и ЦСКА затова, че нямате фенове. Просто София не е футболен град, това е положението. Виж, че Левски и ЦСКА като загубят 2-3 мача подред и им остават същите 200-300 човека от София, колкото ходят и на вас. На тях основната им фенска маса е от провинцията. Вие я нямате, щото нямате скорошни успехи. Тва е положението. София разполага с огромен фенски потенциал. Сиреч и 4-те софийски отбора да пълнят по 50 хилядни стадиони, но просто хората не обичат толкова футбола. Така, че управниците на футболните столични клубове трябва да се замислят как да привлекат хората към стадиона, как да рекламират марката футбол, така че да е интересна на зрителите.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 27 май 2011 14:05

Lokofanatic написа:
Lyubaka01 написа:
Виж ся мойто момиче . Аз съм спортист и не пия, не пуша, не взимам наркотици, за разлика от теб . Приоритет в момента ми е спорта и националния отбор . Така, че гордей се с това, че си някакъв дърт пропаднал алкохолик от работнически квартал в София, аз имам успехи, с които да се гордея .

Това че си спортист и не пиеш и не пушиш е похвално-съвсем сериозно ти го казвам. За съжаление такива като тебе сред подрастващите са наистина малко, така че искрено ти пожелавам успех...
За "мойто момиче", пушенето, наркотиците и "дъртия, пропаднал алкохолик"не искам да го коментирам-има няколко човека в тоя форум, които ме познават-те биха могли да ме коментират-на тебе ти е твърде малка пишката за такива работи-нито си ми на акъла, нито си ми на годините, нито си ми на парите за да го правиш. За постижения-ще е хубаво да си говорим след 15години примерно, когато твоята спортна кариера ще е към края си, а моята(не-спортна) тепърва ще е в разцвета си...
За "работническия квартал в София"-за разлика от вас, които явно сте концентрирани в един квартал(да не коментираме кой точно), локомотивците в София не сме само в Надежда.
Та така-повече не смятам да ти обръщам внимание, просто не го заслужаваш. Пък ти продължавай със спорта и здравословния живот.

Не си прав! Първо ти незнаеш кой е най - локомотивският квартал, защото не си наясно въобще с кварталите на Пловдив. Ако се опитваш да ми говориш за циганската махала, много ти здраве! Най - много Локомотивци има в квартал "Гагарин", където целия квартал е черно-бял. Също и в "Тракия".

А, значи е можело и нормална комуникация да се води с тебе...
Тук пък ти не си прав-познавам Пловдив сравнително добре-живял съм там известно време. Пределно съм наясно с това, че не сте концентрирани в един квартал. За циганската махала не знам какви са и клубните предпочитания, защото съм пропуснал съмнителното удоволствие да я посетя :) Както и да е-много се отдалечихме от темата и би било добре някой мод да поизтрие глупостите...

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 27 май 2011 14:27

Lyubaka01 написа:

А, значи е можело и нормална комуникация да се води с тебе...
Тук пък ти не си прав-познавам Пловдив сравнително добре-живял съм там известно време. Пределно съм наясно с това, че не сте концентрирани в един квартал. За циганската махала не знам какви са и клубните предпочитания, защото съм пропуснал съмнителното удоволствие да я посетя :) Както и да е-много се отдалечихме от темата и би било добре някой мод да поизтрие глупостите...

Незнам и аз какви са клубните предпочитания, щото на нашия стадион няма и един циганин. Това го гарантирам отговорно, щото съм на всеки мач, а и съм обикалял стадиона не един път.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 27 май 2011 15:38

Абе фанатик ли си къв си фани ходи се скрий някъде само глупости говориш.....
Нямало цигани, не били Велбъжд , сега Спортклуб се казвали....

КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА ТОВА БЕ !

САМО ЛОКО !

НЕ ОТ ПЛОВДИВ,НЕ ОТ ГОРНА ОРЯХОВИЦА ,НЕ ОТ ДРЯНОВО, А ОТ СОООООООООООООФИЯ ! :lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 27 май 2011 17:09

Lokofanatic написа:Незнам и аз какви са клубните предпочитания, щото на нашия стадион няма и един циганин. Това го гарантирам отговорно, щото съм на всеки мач, а и съм обикалял стадиона не един път.

има, има лично съм виждал :) а локо софия колкото фенове имат толкова, но с този футбол според мене не заслужават да играят в Европа лично мнение.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 27 май 2011 17:14

morqche написа:
Lokofanatic написа:Незнам и аз какви са клубните предпочитания, щото на нашия стадион няма и един циганин. Това го гарантирам отговорно, щото съм на всеки мач, а и съм обикалял стадиона не един път.

има, има лично съм виждал :) а локо софия колкото фенове имат толкова, но с този футбол според мене не заслужават да играят в Европа лично мнение.

Ела пак, аз лично ще те разведа из стадиона, ще ти платя билетчето, водата, семките и бирите след мача ;). Ама ако не видиш циганин, ще се извиниш ли?

Потребителски аватар
DenK@7a
Контакти:

Мнениеот DenK@7a » 27 май 2011 17:36

Е нали го гледахме преди няма и месец по телевизията мангасара дето вика "Сърцето ми е ЛОКОМОТИВ"
Както и да е тези неща нямат никакво отношение по темата и споровете са абсолютно безсмислени.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 27 май 2011 18:39

Lokofanatic написа:
morqche написа:

Ела пак, аз лично ще те разведа из стадиона, ще ти платя билетчето, водата, семките и бирите след мача ;). Ама ако не видиш циганин, ще се извиниш ли?

незнам дали знаеш, но имаме топли чувства с агитката минавал съм през сектор В на Лаута като ви беше там агитката, и съм виждал затова казвам, вода и семки по време на мач.... неее.... само бира преди и след това може :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 27 май 2011 21:21

morqche написа:

незнам дали знаеш, но имаме топли чувства с агитката минавал съм през сектор В на Лаута като ви беше там агитката, и съм виждал затова казвам, вода и семки по време на мач.... неее.... само бира преди и след това може :)[/quote]

Добре бе, майна... как аз съм на всеки мач и не съм виждал нито един мангал, а постоянно се оглеждам, а ти си виждал? Ей тва не мога да разбера и най - много се дразня като се насаждат глупости, които не са истина.

ПП: Надъхахте ли ги? :lol:

Върни се в “Локо София”