mistreated не се горещи толкова, а и ти MORSKI не му се връзвай, все пак си модератор
Истината е че след 1946 година почти всички по-големи отбори бяха свързани по един или друг начин с държавата и това е нормално, тъй като това беше ситуацията тогава.
Примери: ЦСКА- клуб на армията, Левски на МВР, Черно море на флота, Славия на строителни войски, Локомотив на БДЖ и т.н....съответно футболистите на тези тимове бяха /на книга / офицери или друг тип служители на съответното ведомство...иначе нямаше как де ги стимулират....
Никога няма да забравя морячетата и курсантите от "Морското" които идваха "организирано " на мач просто за да излязат в отпуск, не че между тях намаше фенове на обора, но просто такава беше ситуацията...повтарям се...Sorry!
Да ние - Черно море имаме история преди това и аз се гордея с нея!!!
Но съгласете се че е тъпо и прекалено опростенчески да кажем че примерно - всички фенове на ЦСКА са "комунисти " или обратното всички фенове на Левски "демократи"...Всеки един обор си има фенове и те трябва да се уважават /т.е. ние да се уважаваме/ едни други....че и без това нещо останахме малко /тези на българските отбори/
И още нещо, баща ми ме водеше на стадиона / Юрий Гагарин / още от 5-6 годишен, и това за мен винаги е било свързано с някаква приятна емоция и изживяване! ...и така си ходя повече от 30 години!
ИСКАМ И АЗ ДА МОГА ДА ВОДЯ СЛЕД НЯКОЯ И ДРУГА ГОДИНА ДЕЦАТА СИ НА СТАДОНА, ТАКА КАКТО ГО ПРАВЕШЕ ТОЙ!!!
Иначе е факт че и преди примерно 30 години и сега по-силните и големи клубове винаги са били подпирани от съдиите /това го има и у нас и по света...пресни примери ив Англия и в ШЛ.../, аз се надявам и Морето в скоро време да стане такъв отбор, поне изглежда натам сме тръгнали!

Така че е малко смешно когато феновете на ЦСКА и Левски викат срещу съдиите, просто ситуацията се променя и вече има и други "играчи" и няма само тези два отбора да са толерирани!
Малко дълго стана, но това е положението

иначе следя форума и на мен също ми прави впечатление подобрения тон в последно време...да се надяваме да се запази така!
... и още нещо- мисля че ви прави впечатление факта, че никой никъде до този момент даже не се е опитал да предположи, че Черно море уговаря мачове...цитират се почти всички отбори, но май само за Морето, Черноморец и Ботев /за които се надявам скоро да настъпят по -светли дни/, никой не смее да коментира. Което и добро и показателно че тези отбори просто играят без да мислят комбинации! Пожелавам го на всички други отбори, въпреки че ще е доста трудно да се получи!
Успех на моряците и късмет!
Пожелавам ви да напълните стадиона! За съжаление аз отдавна живея в София и не мога да съм там!
...Бъдете здрави и усмихнати всички и дано се радваме на повече чисто футболни моменти!
АЙДЕ МОРЯЦИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!