Черно Море-ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Черно Море-ЦСКА

Мнениеот mistreated » 13 май 2009 11:49

MORSKI написа:Айде спести си квалификациите,а!!!!!
И второ това,че твоето мнение е разлчино от моето не значи,че ще ме наричаш малоумник-аз да те нарека ли малоумник?
На армията ви направихме х първия полусезон!!!!!
Сега няма как да знам мачът как ще завърши но един х пак е резонен!!!
вИЕ КОЛКО ПОБЕДИ ИМАТЕ ИЗВЪН ОТБРОИТЕ ОТ 6-16 МЯСТО БЕ???
Сега тепърва ще играете срещу топ 5,а в първия си истиснки мач ви ступаха!!!
И ти продължаваш д ами арзвиваш теории-е тук е мястото аз да те нарека с квалификации!!!!!!
И още нео недей се хвали с мачове срещу Сливен,Славия и тем подобни продажни тоборчета-това само доказва колко сте жалки!!!!!
И да искащ или не морето не е Цска и не урежда мачове-затова пада от Беласица и от Черноморец!!!!!
Айде със здраве и спри да гледаш през червените очилца.....

С квалификациите ти започна с "комунистически отбор, създаден изкуствено", което е толкова тъпо и изтъркано, че не знам как не ви писна да го повтаряте. Не разбрах къде говоря за победи над отбори от първата шестица? Прочети пак какво съм написал и за какво точно става въпрос. Никъде не казвам, че не можете да ни биете, казвам само че няма да има нищо ненормално в това да си тръгнем с победа от Варна. А относно победите с отбори до 6-то място - имаме 3 победи, 3 хикса и една загуба в 7 мача. А вие колко точки имате срещу тези отбори?!?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 май 2009 12:01

mistreated написа:
И второ това,че твоето мнение е разлчино от моето не значи,че ще ме наричаш малоумник-аз да те нарека ли малоумник?
И ти продължаваш д ами арзвиваш теории-е тук е мястото аз да те нарека с квалификации!!!!!!
И още нео недей се хвали с мачове срещу Сливен,Славия и тем подобни продажни тоборчета-това само доказва колко сте жалки!!!!!
И да искащ или не морето не е Цска и не урежда мачове-затова пада от Беласица и от Черноморец!!!!!

С квалификациите ти започна с "комунистически отбор, създаден изкуствено", което е толкова тъпо и изтъркано, че не знам как не ви писна да го повтаряте. Не разбрах къде говоря за победи над отбори от първата шестица? Прочети пак какво съм написал и за какво точно става въпрос. Никъде не казвам, че не можете да ни биете, казвам само че няма да има нищо ненормално в това да си тръгнем с победа от Варна. А относно победите с отбори до 6-то място - имаме 3 победи, 3 хикса и една загуба в 7 мача. А вие колко точки имате срещу тези отбори?!?

Достатъчно,че да смятам,че играем честно,а не като вас и къде ги иакзара тези ви победи???
Левски-Цска 1:1 2:0
Цска-Локо София 1:1 ...
Черно Море-Цска 1:1
Цска-Литекс(тук не помня,ама май бихте) ----
И това положителен баланс ли е???Къде ги видя тези 3 победи???Или да- продажната Славия забравих да включа-аз тези мачове не ги броя момко-те Славия,ако изиграят един четсен мач на 10 години срещу вас и Левски пък и срещу други отбори е успех!!!
Иначе какво заяждане е това,че сте соц отбор, та това е истината преди 1948 няма такъв отбор Цска!!!Комунистически отбор на армията сте, това е абсолютната истина,ако истината е заяждане за теб не знам!!!!!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 13 май 2009 12:10

MORSKI написа:
mistreated написа:

Достатъчно,че да смятам,че играем честно,а не като вас и къде ги иакзара тези ви победи???
Левски-Цска 1:1 2:0
Цска-Локо София 1:1 ...
Черно Море-Цска 1:1
Цска-Литекс(тук не помня,ама май бихте) ----
И това положителен баланс ли е???Къде ги видя тези 3 победи???Или да- продажната Славия забравих да включа-аз тези мачове не ги броя момко-те Славия,ако изиграят един четсен мач на 10 години срещу вас и Левски пък и срещу други отбори е успех!!!
Иначе какво заяждане е това,че сте соц отбор, та това е истината преди 1948 няма такъв отбор Цска!!!Комунистически отбор на армията сте, това е абсолютната истина,ако истината е заяждане за теб не знам!!!!!

Ами ако искаш изключи всички наши победи, не само тези със Славия, тогава сигурно ще сме и след Беласица. Той смятал, че играели честно, твойто мнение да не е меродавно за цяла България. Какво да ти обяснявам, като сте на 12 точки след нас през сезон, в който никой, ама никой не ни слагаше в сметките за титлата. Затвори си устата малко, изчакай да мине мача, ако Черно море бие аз категорично заявявам, че ще се извиня, че съм подценил отбора ви. Ако обаче ЦСКА победи, очаквам същото от теб!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 май 2009 12:16

mistreated написа:
Ами ако искаш изключи всички наши победи, не само тези със Славия, тогава сигурно ще сме и след Беласица. Той смятал, че играели честно, твойто мнение да не е меродавно за цяла България. Какво да ти обяснявам, като сте на 12 точки след нас през сезон, в който никой, ама никой не ни слагаше в сметките за титлата. Затвори си устата малко, изчакай да мине мача, ако Черно море бие аз категорично заявявам, че ще се извиня, че съм подценил отбора ви. Ако обаче ЦСКА победи, очаквам същото от теб!

АМи твоето мнение да не би да е меродавно????Той щял да ни накара да разберем кои били Цска и кои Черно Море-аз ти го казах ние сме първият футболен отор в България-неоспорим факт,а вие сте комунистичекси отбор,пак неоспорим факт....
И да- не само аз смятам,че не уговаряме мачове,то си е самата истина....Докато вие не спирате и не ние,а вие не спряхте да разправяте как щели сме да разберем колко сте били велики,че чак тема отворихте!!!!
Айде стига сте се превъзбуждали не представлявате нищо кой знае какво...И нас не ни слагаха в сметките за 3 място,ама си го заслужихме...А за вас не съм на мнение,че заслужаевате титлата след този ви мач с Левски,който за първи път от доста време се игра честно-та вие паднахте с най-малкия възможен резултат с оглед на играта ви.....
Сам си прави изводите колко сте "велики".....
И теб и колегите ви съветвам да си затворите устите до след мача!!!
Ако ме опровергаете с игра- ще се извиня,но без подпирания от съдията както сте свикнали във Варна!!!!!Тогава ще ви упреквам и цяла България ще и стане ясно как си уреждате титлата-дано не стане така и двата отбора да изиграят истински мач!!!!!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 13 май 2009 21:35

Ако трябва да се придържам на тона с който пиша във форума на черно море бих казал : Нека махнем крема от гадните еклери :D :D :D :D :D.
Ако трябва да кажа нещо сериозно бих казал че за моя отбор това е единия от 5те мача на сезона.Предстоят ни 5 финала от които трябва да вземем 15 точки.Конкретно за този мач не се съмнявам че ще бием Черно море както правим последните години във Варна

П.С Извинявайте ако съм обидил някой!

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 13 май 2009 22:54

Да,наистина ситуацията на Черно Море е доста сложна в момента.Но победата срещу ЦСКА ви гарантира на практика евротурнирите.Всъщност миналата година бяхте най-добре представилият се български отбор там.Никой не може да ви обвини в задкулисни игри,така,че трябва да сте спокойни.Пожелавам ви успех,щом Левски може,значи и вие можете!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 13 май 2009 22:56

Предстоят ни 5 финала от които трябва да вземем 15 точки.Конкретно за този мач не се съмнявам че ще бием Черно море както правим последните години във Варна

За кои последни години си говорим?За месец ноември миналата година ли? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Преброй зелените усмивки и ми отговори!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

mm72
Контакти:

Мнениеот mm72 » 14 май 2009 11:02

mistreated не се горещи толкова, а и ти MORSKI не му се връзвай, все пак си модератор ;)
Истината е че след 1946 година почти всички по-големи отбори бяха свързани по един или друг начин с държавата и това е нормално, тъй като това беше ситуацията тогава.
Примери: ЦСКА- клуб на армията, Левски на МВР, Черно море на флота, Славия на строителни войски, Локомотив на БДЖ и т.н....съответно футболистите на тези тимове бяха /на книга / офицери или друг тип служители на съответното ведомство...иначе нямаше как де ги стимулират....
Никога няма да забравя морячетата и курсантите от "Морското" които идваха "организирано " на мач просто за да излязат в отпуск, не че между тях намаше фенове на обора, но просто такава беше ситуацията...повтарям се...Sorry!
Да ние - Черно море имаме история преди това и аз се гордея с нея!!!
Но съгласете се че е тъпо и прекалено опростенчески да кажем че примерно - всички фенове на ЦСКА са "комунисти " или обратното всички фенове на Левски "демократи"...Всеки един обор си има фенове и те трябва да се уважават /т.е. ние да се уважаваме/ едни други....че и без това нещо останахме малко /тези на българските отбори/ ;)
И още нещо, баща ми ме водеше на стадиона / Юрий Гагарин / още от 5-6 годишен, и това за мен винаги е било свързано с някаква приятна емоция и изживяване! ...и така си ходя повече от 30 години!
ИСКАМ И АЗ ДА МОГА ДА ВОДЯ СЛЕД НЯКОЯ И ДРУГА ГОДИНА ДЕЦАТА СИ НА СТАДОНА, ТАКА КАКТО ГО ПРАВЕШЕ ТОЙ!!!

Иначе е факт че и преди примерно 30 години и сега по-силните и големи клубове винаги са били подпирани от съдиите /това го има и у нас и по света...пресни примери ив Англия и в ШЛ.../, аз се надявам и Морето в скоро време да стане такъв отбор, поне изглежда натам сме тръгнали! ;) Така че е малко смешно когато феновете на ЦСКА и Левски викат срещу съдиите, просто ситуацията се променя и вече има и други "играчи" и няма само тези два отбора да са толерирани!

Малко дълго стана, но това е положението :D иначе следя форума и на мен също ми прави впечатление подобрения тон в последно време...да се надяваме да се запази така!

... и още нещо- мисля че ви прави впечатление факта, че никой никъде до този момент даже не се е опитал да предположи, че Черно море уговаря мачове...цитират се почти всички отбори, но май само за Морето, Черноморец и Ботев /за които се надявам скоро да настъпят по -светли дни/, никой не смее да коментира. Което и добро и показателно че тези отбори просто играят без да мислят комбинации! Пожелавам го на всички други отбори, въпреки че ще е доста трудно да се получи!

Успех на моряците и късмет!
Пожелавам ви да напълните стадиона! За съжаление аз отдавна живея в София и не мога да съм там!

...Бъдете здрави и усмихнати всички и дано се радваме на повече чисто футболни моменти!

АЙДЕ МОРЯЦИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!! ;)

Escalade
Контакти:

Мнениеот Escalade » 14 май 2009 13:41

Важното е да стане хубав мач, да има атмосфера.
Футболситите да зарадват публиката с мъжка игра и повече голове ( с един повече във вратата на ЦСКА :mrgreen: )
[url]http://kolio-mastikata.mybrute.com[/url]

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 14 май 2009 23:12

Пускат билетите в събота - 10ч. За чорбарите 6лв. за нас моряците ще е ясно най-вероятно утре.

http://www.novsport.com/news34957_1.html
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Върни се в “Черно море”