Английска висша лига 2010/11

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Английска висша лига 2010/11

Мнениеот Blue_Girl » 23 май 2011 18:41

Awesome написа:Робин ван Перси изравни рекорд от 18 гола в сезон, вкарани от 1 януари нататък, държан от Тиери Анри и Кристиано Роналдо.
Холандецът подобри още един рекорд, вкарвайки в 9-то поредно гостуване в лигата. Предишният рекорд бе държан от Дидие Дрогба с голове в 6 поредни гостувания между август и ноември 2009.

Браво!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 23 май 2011 18:42

Пожелавам ти да се чувстваш по същия начин след края на финала в ШЛ. Не съм фен нито на Челси, нито на Барса, но с тия подигравки само това заслужаваш. 5-0 бих казал, че ще е добър резултат...за Барса Изображение
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Sylvax

Мнениеот Sylvax » 23 май 2011 18:44

One can only hope. ;)
За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно
Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 23 май 2011 18:44

Awesome написа:Ако твоя отбор не спечели нищо 7 години след коя година точно ще се откажеш от него :roll:

Още на следващият ден, при загуба на МЮ!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 23 май 2011 18:47

Awesome написа:Не започвам нищо - ти си този, който постоянно говори за титли и трофеи. Аз титли не броя, затова измисли нещо друго, с което да се заяждаш. Когато станах фен на Арсенал дори не знаех какво отличия имат, бях впечатлен от съвсем други неща.
Няма нищо лошо даден отбор да печели, тъпото е, когато към фенската му маса се причисляват някакви идиоти, представящи се за "верни" фенове, които целят да затапват другите с приказки за титлите им. Когато отборът престане да печели, всички тези дребни душици започват люто плюене на доскоро "любимия" си отбор и се преориентират към някой друг, който е на върха. Смешна и жалка история.

+1
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 23 май 2011 18:50

Вчера забравих да ви честитя Saint Totteringham's day 8-) 8-) 8-) 8-)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 23 май 2011 18:55

На 7 май беше празника 8-)
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Sylvax

Мнениеот Sylvax » 23 май 2011 19:02

Blue_Girl написа:
Awesome написа:Не започвам нищо - ти си този, който постоянно говори за титли и трофеи. Аз титли не броя, затова измисли нещо друго, с което да се заяждаш. Когато станах фен на Арсенал дори не знаех какво отличия имат, бях впечатлен от съвсем други неща.
Няма нищо лошо даден отбор да печели, тъпото е, когато към фенската му маса се причисляват някакви идиоти, представящи се за "верни" фенове, които целят да затапват другите с приказки за титлите им. Когато отборът престане да печели, всички тези дребни душици започват люто плюене на доскоро "любимия" си отбор и се преориентират към някой друг, който е на върха. Смешна и жалка история.

+1
8-)

с кво да се затапват като това е най-меродавното, аз не си се представям фен на английски отбор с френска философия на игра, и поради неналичието на защита да се копуват предимно французи на тея позиций от терена, това + олигофренското мрънкане срещу всеки твърд отбор, вместо да се уважава стила му + наличието на прекалено много женски полови органи в отбора и липсата му на характер.
Тая цялата поема дето я написах не е по лесно да се изрази в 19-13 вместо да се правим на философи.
А това щом означава че гледа само титлите и тва идващо от елементите от подписа ми, така да бъде, само се усмихвам и продължавам.
За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно
Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение.

finnan
Контакти:

Мнениеот finnan » 23 май 2011 19:13

SeYlax , падай в трапа бледоликии , никой не възнамерява да ти слуша словата ,или може би ''Дардевил''
Привърженик на МЮ ми разисква как се менажира правилно клуб !
Добре ,че си просто ''фен'' макар и на трофейте !
Щеше да затриеш футбола с твойте методики !

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 май 2011 19:14

Това е daredevil ... Мисля, че е повече от очевидно ...

Върни се в “Архив”