Blue_Girl написа:Awesome написа:Не започвам нищо - ти си този, който постоянно говори за титли и трофеи. Аз титли не броя, затова измисли нещо друго, с което да се заяждаш. Когато станах фен на Арсенал дори не знаех какво отличия имат, бях впечатлен от съвсем други неща.
Няма нищо лошо даден отбор да печели, тъпото е, когато към фенската му маса се причисляват някакви идиоти, представящи се за "верни" фенове, които целят да затапват другите с приказки за титлите им. Когато отборът престане да печели, всички тези дребни душици започват люто плюене на доскоро "любимия" си отбор и се преориентират към някой друг, който е на върха. Смешна и жалка история.
+1

с кво да се затапват като това е най-меродавното, аз не си се представям фен на английски отбор с френска философия на игра, и поради неналичието на защита да се копуват предимно французи на тея позиций от терена, това + олигофренското мрънкане срещу всеки твърд отбор, вместо да се уважава стила му + наличието на прекалено много женски полови органи в отбора и липсата му на характер.
Тая цялата поема дето я написах не е по лесно да се изрази в 19-13 вместо да се правим на философи.
А това щом означава че гледа само титлите и тва идващо от елементите от подписа ми, така да бъде, само се усмихвам и продължавам.