ЦСКА - Славия 1:0 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

rzEtw
Контакти:

Re: За една ''спечелена купа''...почти

Мнениеот rzEtw » 23 май 2011 16:00

cska_90 написа:
Viktor4o_Rs написа:
cska_90 написа:Е да-ама в последните 10 години винаги сме ви бил като брашнен чувал, никога не сме били след вас в класирането!!За публика да не говорим-че е направо смешно-та мисълта ми беше че сме много по-голям клуб от вас и имаме всякакво право да сме самонадеяни! ;)

Забрави да кажеш, че като ви бихме есента, мачът беше продаден :lol: :lol: А я си отговори как така през първите 12 години от създаването си имате 11 титли, а ;) По-големи сте като успехи поради една единствена причина и всички я знаем коя е, няма нужда да го повтаряме :mrgreen:

Мача -че беше продаден е ясно-вие за една година я имате 2-3 чисти мача, я не-по-продажен отбор няма!! :lol:

А и винаги като нямате кво да кажете и почвате с тоя комунизъм-аре стига-говорим в СЕГАШНО ВРЕМЕ-боли ме гъза преди 50 години кво е ставало-нито съм бил роден,нито нищо!!!Говоря за сега-а фактите са такива-безумно слаб отбор,кретащ в златната среда,не борещ се за нищо и след няколко победи-почвате да продавате като невидяли и отбор с една от най-малките и смешни публики в България!!!Кво има да спорим повече? :?Къде изобщо може да се сравнявате с нас в каквото и да било отношение?
По интелигентност със сигурност ви бием 8-) :twisted:

Ще видим на 25 кой има повече футболни достойнства. Важното е да стане футболен празник и нека по-добрия победи ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 23 май 2011 16:06

Е това пък как го реши??? 16те ви фена-явно сички са професори, доценти и академици в БАН,тренера ви е почетен директор на Сорбоната,а Дебелия е нобелов лауреат за литература и фолософия !! :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от cska_90 на 23 май 2011 16:09, променено общо 3 пъти.
Изображение

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 23 май 2011 16:07

cska_90 написа:Е това пък как го реши??? 16те ви фена-явно сички са професори, доценти и академици в БАН!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Не е важно количеството, а качеството 8-) Отклонихме се от темата.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 май 2011 16:08

Смешко, а есента колко ходехте на мачове бе, като сте такава огромна публика :lol: :lol: :lol: Вие 1 година да сте на 5-то място и 100 човека няма да имате, така че не ми приказвай глупости :mrgreen: А се вижда от всичките ти писания, колко ниско ти е интелектуалното ниво, дано поне е от възрастта, че иначе кофти :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 май 2011 16:10

cska_90 написа:
Мача -че беше продаден е ясно-вие за една година я имате 2-3 чисти мача, я не-по-продажен отбор няма!! :lol: :lol: :lol:

А и винаги като нямате кво да кажете и почвате с тоя комунизъм-аре стига-говорим в СЕГАШНО ВРЕМЕ-боли ме гъза преди 50 години кво е ставало-нито съм бил роден,нито нищо!!!Говоря за сега-а фактите са такива-безумно слаб отбор,кретащ в златната среда,не борещ се за нищо и след няколко победи-почвате да продавате като невидяли и отбор с една от най-малките и смешни публики в България!!!Кво има да спорим повече? :?Къде изобщо може да се сравнявате с нас в каквото и да било отношение?

Ти определено пращиш от култура и интелигентност!
Замисляш ли се що за публика бихте имали вие след 30 години, ако сега се започне да се действа така, както се е действало от 48-а година и досега?Че вие след 2 поредни загуби и забравихте къде ви е стадиона през есента, а иначе се барате за "гранд"....оманска публика :lol:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 23 май 2011 16:11

Viktor4o_Rs написа:Смешко, а есента колко ходехте на мачове бе, като сте такава огромна публика :lol: :lol: :lol: Вие 1 година да сте на 5-то място и 100 човека няма да имате, така че не ми приказвай глупости :mrgreen: А се вижда от всичките ти писания, колко ниско ти е интелектуалното ниво, дано поне е от възрастта, че иначе кофти :lol:

Интелектуалното ми ниво как реши, че е ниско-искам факти???

За това,че есента не ходехме по мачове си има причина-не ми се прави на интересен-сам за сведение на мача с Рапид вънка бяхме 3000 човека-колкото вие не можете да съберете за 10 години!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 23 май 2011 16:13

Кашчей написа:
cska_90 написа:
Мача -че беше продаден е ясно-вие за една година я имате 2-3 чисти мача, я не-по-продажен отбор няма!! :lol: :lol: :lol:

Замисляш ли се що за публика бихте имали вие след 30 години, ако сега се започне да се действа така, както се е действало от 48-а година и досега?Че вие след 2 поредни загуби и забравихте къде ви е стадиона през есента, а иначе се барате за "гранд"....оманска публика :lol:

О-о-о-о ето го и дървения философ-тъкмо се бях затъжил и зачудил как още не си се появил тука? :mrgreen:
А за есента -като не разбираш някой работи и не знаеш за кво става въпрос-по-добре си мълчи, че ставаш смешен!!
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 май 2011 16:16

cska_90 написа:
Viktor4o_Rs написа:Смешко, а есента колко ходехте на мачове бе, като сте такава огромна публика :lol: :lol: :lol: Вие 1 година да сте на 5-то място и 100 човека няма да имате, така че не ми приказвай глупости :mrgreen: А се вижда от всичките ти писания, колко ниско ти е интелектуалното ниво, дано поне е от възрастта, че иначе кофти :lol:

Интелектуалното ми ниво как реши, че е ниско-искам факти???

За това,че есента не ходехме по мачове си има причина-не ми се прави на интересен-сам за сведение на мача с Рапид вънка бяхме 3000 човека-колкото вие не можете да съберете за 10 години!

3000 бяхме и с вас, и с Левски есента, и с Пирин - ето продължаваш да говориш глупости ;) А да си се замислял, че си има причина и славистите да не ходят на стадиона, или е твърде сложно да се сетиш :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 май 2011 16:19

cska_90 написа:
Кашчей написа:
cska_90 написа:

О-о-о-о ето го и дървения философ-тъкмо се бях затъжил и зачудил как още не си се появил тука? :mrgreen:
А за есента -като не разбираш някой работи и не знаеш за кво става въпрос-по-добре си мълчи, че ставаш смешен!!

Та питаше откъде съдим за интелектуалното ти ниво.. май :mrgreen:
И аз не съм забравил есента.... и великите ти писания.

ПП-Забрави да кажеш каква ще ви бъде публиката след 30 години, ако се действа така с вас, както се е действало с останалите отбори (без до голяма степен Левски)!?И това в продължение на 30 години, умишлено и целенасочено.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 май 2011 16:20

Кашчей, не се напъвай, няма да го разбере ;)
Изображение

Върни се в “ЦСКА”