По интелигентност със сигурност ви биемcska_90 написа:Viktor4o_Rs написа:cska_90 написа:Е да-ама в последните 10 години винаги сме ви бил като брашнен чувал, никога не сме били след вас в класирането!!За публика да не говорим-че е направо смешно-та мисълта ми беше че сме много по-голям клуб от вас и имаме всякакво право да сме самонадеяни!
Забрави да кажеш, че като ви бихме есента, мачът беше продаден![]()
А я си отговори как така през първите 12 години от създаването си имате 11 титли, а
По-големи сте като успехи поради една единствена причина и всички я знаем коя е, няма нужда да го повтаряме
Мача -че беше продаден е ясно-вие за една година я имате 2-3 чисти мача, я не-по-продажен отбор няма!!![]()
А и винаги като нямате кво да кажете и почвате с тоя комунизъм-аре стига-говорим в СЕГАШНО ВРЕМЕ-боли ме гъза преди 50 години кво е ставало-нито съм бил роден,нито нищо!!!Говоря за сега-а фактите са такива-безумно слаб отбор,кретащ в златната среда,не борещ се за нищо и след няколко победи-почвате да продавате като невидяли и отбор с една от най-малките и смешни публики в България!!!Кво има да спорим повече?Къде изобщо може да се сравнявате с нас в каквото и да било отношение?

Ще видим на 25 кой има повече футболни достойнства. Важното е да стане футболен празник и нека по-добрия победи