POPCORN написа:Бате, бях на работа до 18.Прибрах се към 18 .30 с единственото желание да не ме занимава никой с нищо, а само да си чета бисери, за разтоварване.Не знам дали някога ще го изпиташ това чувство , или разбереш, но не ти го пожелавам.
Другото е, че твърде много се преекспонира ролята на съдията у нас.Той може и да повлияе на даден мач, но не той вкарва головете, по дяволите.Като чета и слушам, то у нас всеки мач е уреден.. баси и активността.Обаче никой от тези, които знаят, че е уреден мачът, не подава сигнал.. дори след като си е прибрал печалбата.
абе не ми говори глупости моля те!Питам те съдията повлия ли на мача?Засада 3 гол!После ние вкарваме гол няма никаква засада той дава засада!Това не ли повлияване на мача бе?Ми така резултата става 2 на 2!Пак те питам ти гледал ли си мача първо?И ако си гледам мача съдията ощити ли ЦСКА или не!Не ми развивай някакви изречения ,теми и тн!Да или не!Това искам да чуя!
Аз ти отговорих, ама ти май искаш ачик да ти кажа.Е, няма да ти кажа!А и нямам телевизор
Когато ти, или който и да е друг зрител, на стадиона, има този поглед върху играта, какъвто има телевизонният зрител, но след повторения от различен ъгъл и забавен каданс, бихме могли да дискутираме.Особено, ако междувременно станеш съдия и наблюдаваш играта от тази гледна точка.