Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 22 май 2011 17:14

Локомотив Пловдив
57
69%
равен
6
7%
ЦСКА
20
24%

Общо гласове: 83

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1

Мнениеот Кашчей » 21 май 2011 23:29

POPCORN написа:
Бате, бях на работа до 18.Прибрах се към 18 .30 с единственото желание да не ме занимава никой с нищо, а само да си чета бисери, за разтоварване.Не знам дали някога ще го изпиташ това чувство , или разбереш, но не ти го пожелавам.
Другото е, че твърде много се преекспонира ролята на съдията у нас.Той може и да повлияе на даден мач, но не той вкарва головете, по дяволите.Като чета и слушам, то у нас всеки мач е уреден.. баси и активността.Обаче никой от тези, които знаят, че е уреден мачът, не подава сигнал.. дори след като си е прибрал печалбата.

абе не ми говори глупости моля те!Питам те съдията повлия ли на мача?Засада 3 гол!После ние вкарваме гол няма никаква засада той дава засада!Това не ли повлияване на мача бе?Ми така резултата става 2 на 2!Пак те питам ти гледал ли си мача първо?И ако си гледам мача съдията ощити ли ЦСКА или не!Не ми развивай някакви изречения ,теми и тн!Да или не!Това искам да чуя!

Аз ти отговорих, ама ти май искаш ачик да ти кажа.Е, няма да ти кажа!А и нямам телевизор :mrgreen:

Когато ти, или който и да е друг зрител, на стадиона, има този поглед върху играта, какъвто има телевизонният зрител, но след повторения от различен ъгъл и забавен каданс, бихме могли да дискутираме.Особено, ако междувременно станеш съдия и наблюдаваш играта от тази гледна точка.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 май 2011 23:30

POPCORN написа:
Rivaldo10 написа:Пуканке, ще ти отговоря в типично твой стил! И без този гол, пак падахте, дали 3:1 или 4:1, все тая! Нали така каза след мача със Сливен?! :mrgreen:

виж са бе не ми се правете на остроумни и интересни!Питам ви съдията ощети ли днеска ЦСКА!Не ми пука дали сме били или сме паднали!Вие на тъпи ли се правите или сте тъпи бе хора!Съдията ощети ли ЦСКА в тоя мач?ДА или не?

Васко , спокойно, не се напрягай толкова. :)) Стига с тея съдии.. няма смисъл, наистина нищо не играхме и си беше ясно кво ше стане.. с тоя ШериПЪН за никъде не сме. Не се ядовай за глупости. Ше се хвалят 1,2 дена колко са велики и в Европа ше цъфнат всички. :))
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 май 2011 23:30

POPCORN написа:
Rivaldo10 написа:Пуканке, ще ти отговоря в типично твой стил! И без този гол, пак падахте, дали 3:1 или 4:1, все тая! Нали така каза след мача със Сливен?! :mrgreen:

виж са бе не ми се правете на остроумни и интересни!Питам ви съдията ощети ли днеска ЦСКА!Не ми пука дали сме били или сме паднали!Вие на тъпи ли се правите или сте тъпи бе хора!Съдията ощети ли ЦСКА в тоя мач?ДА или не?не ми говорете за други мачове!Това е тема за мача на ЦСКА с Локо пд!Та ви питам пак, дали съдията ощети в тоя мач ЦСКА?

Съдията ощети ли Сливен,когато Делев вкара от засада?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 май 2011 23:30

Кашчей написа:
POPCORN написа:
Бате, бях на работа до 18.Прибрах се към 18 .30 с единственото желание да не ме занимава никой с нищо, а само да си чета бисери, за разтоварване.Не знам дали някога ще го изпиташ това чувство , или разбереш, но не ти го пожелавам.
Другото е, че твърде много се преекспонира ролята на съдията у нас.Той може и да повлияе на даден мач, но не той вкарва головете, по дяволите.Като чета и слушам, то у нас всеки мач е уреден.. баси и активността.Обаче никой от тези, които знаят, че е уреден мачът, не подава сигнал.. дори след като си е прибрал печалбата.

абе не ми говори глупости моля те!Питам те съдията повлия ли на мача?Засада 3 гол!После ние вкарваме гол няма никаква засада той дава засада!Това не ли повлияване на мача бе?Ми така резултата става 2 на 2!Пак те питам ти гледал ли си мача първо?И ако си гледам мача съдията ощити ли ЦСКА или не!Не ми развивай някакви изречения ,теми и тн!Да или не!Това искам да чуя!

Аз ти отговорих, ама ти май искаш ачик да ти кажа.Е, няма да ти кажа!А и нямам телевизор :mrgreen:

Когато ти, или който и да е друг зрител, на стадиона, има този поглед върху играта, какъвто има телевизонният зрител, но след повторения от различен ъгъл и забавен каданс, бихме могли да дискутираме.Особено, ако междувременно станеш съдия и наблюдаваш играта от тази гледна точка.

абе бяте ти друсаш ли се ?Кажи честно?Защото като те гледам адски несвързано говориш и адски глупости!Мани другото ми всеки път говориш адски простоти във форума на ЦСКА и Левски!?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2011 23:31

Red_Girl написа:
Кашчей написа:

Не искаш никой с нищо да те занимава, а ти само се занимаваш с всеки, тук се получава малко парадокс. :)))

Дали ще се научиш да четеш?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 май 2011 23:31

deepblue1963 написа:
POPCORN написа:

виж са бе не ми се правете на остроумни и интересни!Питам ви съдията ощети ли днеска ЦСКА!Не ми пука дали сме били или сме паднали!Вие на тъпи ли се правите или сте тъпи бе хора!Съдията ощети ли ЦСКА в тоя мач?ДА или не?не ми говорете за други мачове!Това е тема за мача на ЦСКА с Локо пд!Та ви питам пак, дали съдията ощети в тоя мач ЦСКА?

Съдията ощети ли Сливен,когато Делев вкара от засада?

абе вие сте идиоти бе!Абе говориме за тоя мач бе!Когто сме говорили за мача със Сливен сме си казали каквото има да казваме!Съдията ощети ли днес ЦСКА ви питам бе?Днеска това е мача не ми пука преди какво сме прваили и какво не сме!Съдията ощети ли днеска ЦСКА!Това искам да чуя!?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 май 2011 23:32

Кашчей написа:
Red_Girl написа:
Кашчей написа:

Не искаш никой с нищо да те занимава, а ти само се занимаваш с всеки, тук се получава малко парадокс. :)))

Дали ще се научиш да четеш?

Да не си отворил торбата с лафовете?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2011 23:33

POPCORN написа:
Кашчей написа:
POPCORN написа:абе не ми говори глупости моля те!Питам те съдията повлия ли на мача?Засада 3 гол!После ние вкарваме гол няма никаква засада той дава засада!Това не ли повлияване на мача бе?Ми така резултата става 2 на 2!Пак те питам ти гледал ли си мача първо?И ако си гледам мача съдията ощити ли ЦСКА или не!Не ми развивай някакви изречения ,теми и тн!Да или не!Това искам да чуя!

абе бяте ти друсаш ли се ?Кажи честно?Защото като те гледам адски несвързано говориш и адски глупости!Мани другото ми всеки път говориш адски простоти във форума на ЦСКА и Левски!?

Мислех, че можеш да мислиш.Извинявай!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 21 май 2011 23:33

POPCORN написа:абе вие сте идиоти бе!Абе говориме за тоя мач бе!Когто сме говорили за мача със Сливен сме си казали каквото има да казваме!Съдията ощети ли днес ЦСКА ви питам бе?Днеска това е мача не ми пука преди какво сме прваили и какво не сме!Съдията ощети ли днеска ЦСКА!Това искам да чуя!?

Ако не беше съдията биехте с 0-3, минимуммм! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 май 2011 23:35

"Дани Кики: ЦСКА са мишки спрямо Левски

Халфът на пловдивския Локомотив Дани Кики е един от най-скандалните играчи в "А" група. Футболистът коментира възможноста да заиграе в Левски или ЦСКА и очакванията си за срещата от 29-ия кръг на "А" група срещу "червените". Двубоят е днес от 18,00 часа на стадион "Локомотив" в парк "Лаута".

"Ако трябва да сравнявам Левски и ЦСКА, ЦСКА са мишки спрямо Левски. Какво от това че, "червените" са гранд? Аз милея за "черно-бялата" фланелка и не искам да коментирам бъдещ трансфер на "Армията". Договорих се с ръководството на Локомотив и ще преподпиша. Най-важният ни мач е срещу ЦСКА. Очаквам да ги бием и да изпаднат в дупка", закани се Кики пред "Меридиан Мач"."
Еми,разбира ги момчето.Как да му го отречеш? :o
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “ЦСКА”