Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Изводи от бързата анкета между сините фенове
О,Боже опази от такива като теб.Кога почнахте митинги и протести?Когато ви изхвърлиха от ШЛ.Защо не започнахте по-рано.И тогава имаше обърнати джобове ала-бала.Кой ти каза,че харесваме Велев.Ние се радваме да сърцатата игра на футболистите ни.И за последно.НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ЛЕВСКИ.Гледай си МАГИЯТА НА цска

ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Каде у вас на кока-кола с пуканки ли ги правихте?Не мога да отговарям за всички фенове на ЦСКА. Аз откакто почнаха да прозират лъжите на Лупи, не стъпих на мачове на ЦСКА. Отделно ние го линчувахме няколко пъти, правихме - митинги, протести и т.н
Колко рядко "куха курабия" трябва да си да пуснеш тази тема. Тъп чорбар с комплекси идва да ми обяснява защо да не си подкрепям отбора след като Сашето правеше "червеното недоразумение" за смях половин година.

smash_the_reds написа:И аз имам един въпрос:Яд ли те е за дербито,много ли те боли и затова ли се занимаваш със синия отбор,който ще стане шампион на България,както много добре знаеш?
Не вярвам да станете шампиони,все пак сме си купили съдиите,а май и Боби М. го направихме червен
- The deacon
- Контакти:
Сашко, не само че няма нищо велико в тебе, ами точно обратното - абсолютно нищожество си!!! Все пак ще ти отговоря, щом толкова много те вълнува Левски, а не смешното ти отборче!!!
Независимо, кой ще бъде президент, технически директор, финансист или ст. треньор на Левски, аз винаги ще обичам отбора си и винаги ще изпитвам душевна наслада когато ви опъваме в директните двубои!!! Защото Левски не е продукт на тирански режим и политика, а творение на любящи, интелигентни хора!!! Защото Левски е един от най-старите клубове в България и независимо от режимите през различните години е успял да се съхрани от разни люде страдащи от мания за величие!!! Защото Левски значи свобода!!!!
Айде сега, гледай си отборчето и си задай въпроса какво правят бивши висаджии (разбирай престъпници!) начело на отбора с петолъчката?!
Независимо, кой ще бъде президент, технически директор, финансист или ст. треньор на Левски, аз винаги ще обичам отбора си и винаги ще изпитвам душевна наслада когато ви опъваме в директните двубои!!! Защото Левски не е продукт на тирански режим и политика, а творение на любящи, интелигентни хора!!! Защото Левски е един от най-старите клубове в България и независимо от режимите през различните години е успял да се съхрани от разни люде страдащи от мания за величие!!! Защото Левски значи свобода!!!!
Айде сега, гледай си отборчето и си задай въпроса какво правят бивши висаджии (разбирай престъпници!) начело на отбора с петолъчката?!
- bigbonusprize
- Контакти:
Аз нямам нищо против ръководството. Правят глупости, но като цяло при това ръководство имаме най-големите успехи в историята на клубният футбол в България!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Re: Левски си връща Кривия
Сашо е най-големия
обаче реално погледнато в момента няма смисъл да се връща 
Ако си същия Алекс, за когото си мисля - много жалко. Имах много високо мнение за теб. Но чорбарството е зараза, която се отразява най-напред на интелекта.
Пък ако си някой копирач - много си зле, драги.
Не е чудно, че като паднахте в дербито и дори свестните сред вас се обрънаха на добре познатите полуидиоти.
Точно вие ли ще говорите? Които нямате име? Които вместо емблема имате онова нещо, дето стоеше на Партийния дом и на Кремъл? Вие ли, които нямате една легенда или футболист, дето не е наречен К**ва и подлога? Които си биехте треньорите по бензиностанциите? Които се саморазправяхте с футболистите си? Които си рязаха гредите? Които се радват след гол на любимия отбор с КЗЛ? Вие ли ще говорите? Вие нямате нищо! Фенове сте на отбор без име, без собствен символ, без стадион, без неразвенчани легенди, 3 поколения футболисти сте обявили за продажници, миналогодишната ви титла беше платена от данъкоплатците чрез Кремиковци, а почти всички от 90-та насам - от мафиотите в ръководството ви.
Как така вие ще ми говорите за ръководство и фенове? Че вие си погубихте цялото си минало още от параноята с "трансфера на титлата"! Вие сте фенове на ФК НИЩО 1948. И ходите да пеете песни за НИЩОТО. Левскарите нямат нищо общо с малоумната ви зомбирана психология. Нито пък приемат акъл от такива като вас.
Пък ако си някой копирач - много си зле, драги.
Не е чудно, че като паднахте в дербито и дори свестните сред вас се обрънаха на добре познатите полуидиоти.
Точно вие ли ще говорите? Които нямате име? Които вместо емблема имате онова нещо, дето стоеше на Партийния дом и на Кремъл? Вие ли, които нямате една легенда или футболист, дето не е наречен К**ва и подлога? Които си биехте треньорите по бензиностанциите? Които се саморазправяхте с футболистите си? Които си рязаха гредите? Които се радват след гол на любимия отбор с КЗЛ? Вие ли ще говорите? Вие нямате нищо! Фенове сте на отбор без име, без собствен символ, без стадион, без неразвенчани легенди, 3 поколения футболисти сте обявили за продажници, миналогодишната ви титла беше платена от данъкоплатците чрез Кремиковци, а почти всички от 90-та насам - от мафиотите в ръководството ви.
Как така вие ще ми говорите за ръководство и фенове? Че вие си погубихте цялото си минало още от параноята с "трансфера на титлата"! Вие сте фенове на ФК НИЩО 1948. И ходите да пеете песни за НИЩОТО. Левскарите нямат нищо общо с малоумната ви зомбирана психология. Нито пък приемат акъл от такива като вас.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Отворете темата и линка в нея
А някой може ли да го преведе,или поне част от него?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Треньор ли ще бъде 
- Cherven_poboinik
- Контакти:
Не да дадете шанс на някой юноша ! Ами взимате издухани футболисти !
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]