Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

koi4i

Re: Изводи от бързата анкета между сините фенове

Мнениеот koi4i » 13 май 2009 15:20

О,Боже опази от такива като теб.Кога почнахте митинги и протести?Когато ви изхвърлиха от ШЛ.Защо не започнахте по-рано.И тогава имаше обърнати джобове ала-бала.Кой ти каза,че харесваме Велев.Ние се радваме да сърцатата игра на футболистите ни.И за последно.НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ЛЕВСКИ.Гледай си МАГИЯТА НА цска :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 13 май 2009 15:21

Не мога да отговарям за всички фенове на ЦСКА. Аз откакто почнаха да прозират лъжите на Лупи, не стъпих на мачове на ЦСКА. Отделно ние го линчувахме няколко пъти, правихме - митинги, протести и т.н
Каде у вас на кока-кола с пуканки ли ги правихте?

Колко рядко "куха курабия" трябва да си да пуснеш тази тема. Тъп чорбар с комплекси идва да ми обяснява защо да не си подкрепям отбора след като Сашето правеше "червеното недоразумение" за смях половин година.
Изображение

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 13 май 2009 15:23

smash_the_reds написа:И аз имам един въпрос:Яд ли те е за дербито,много ли те боли и затова ли се занимаваш със синия отбор,който ще стане шампион на България,както много добре знаеш? ;)

Не вярвам да станете шампиони,все пак сме си купили съдиите,а май и Боби М. го направихме червен :D

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 13 май 2009 15:23

Сашко, не само че няма нищо велико в тебе, ами точно обратното - абсолютно нищожество си!!! Все пак ще ти отговоря, щом толкова много те вълнува Левски, а не смешното ти отборче!!!
Независимо, кой ще бъде президент, технически директор, финансист или ст. треньор на Левски, аз винаги ще обичам отбора си и винаги ще изпитвам душевна наслада когато ви опъваме в директните двубои!!! Защото Левски не е продукт на тирански режим и политика, а творение на любящи, интелигентни хора!!! Защото Левски е един от най-старите клубове в България и независимо от режимите през различните години е успял да се съхрани от разни люде страдащи от мания за величие!!! Защото Левски значи свобода!!!!
Айде сега, гледай си отборчето и си задай въпроса какво правят бивши висаджии (разбирай престъпници!) начело на отбора с петолъчката?! ;)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 май 2009 15:24

Аз нямам нищо против ръководството. Правят глупости, но като цяло при това ръководство имаме най-големите успехи в историята на клубният футбол в България!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Fonzky
Контакти:

Re: Левски си връща Кривия

Мнениеот Fonzky » 13 май 2009 15:25

Сашо е най-големия ;) обаче реално погледнато в момента няма смисъл да се връща :)

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 13 май 2009 15:25

Ако си същия Алекс, за когото си мисля - много жалко. Имах много високо мнение за теб. Но чорбарството е зараза, която се отразява най-напред на интелекта.
Пък ако си някой копирач - много си зле, драги.
Не е чудно, че като паднахте в дербито и дори свестните сред вас се обрънаха на добре познатите полуидиоти.
Точно вие ли ще говорите? Които нямате име? Които вместо емблема имате онова нещо, дето стоеше на Партийния дом и на Кремъл? Вие ли, които нямате една легенда или футболист, дето не е наречен К**ва и подлога? Които си биехте треньорите по бензиностанциите? Които се саморазправяхте с футболистите си? Които си рязаха гредите? Които се радват след гол на любимия отбор с КЗЛ? Вие ли ще говорите? Вие нямате нищо! Фенове сте на отбор без име, без собствен символ, без стадион, без неразвенчани легенди, 3 поколения футболисти сте обявили за продажници, миналогодишната ви титла беше платена от данъкоплатците чрез Кремиковци, а почти всички от 90-та насам - от мафиотите в ръководството ви.
Как така вие ще ми говорите за ръководство и фенове? Че вие си погубихте цялото си минало още от параноята с "трансфера на титлата"! Вие сте фенове на ФК НИЩО 1948. И ходите да пеете песни за НИЩОТО. Левскарите нямат нищо общо с малоумната ви зомбирана психология. Нито пък приемат акъл от такива като вас.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Отворете темата и линка в нея

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 май 2009 15:26

А някой може ли да го преведе,или поне част от него?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 13 май 2009 15:29

Треньор ли ще бъде :roll:

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 13 май 2009 15:34

Не да дадете шанс на някой юноша ! Ами взимате издухани футболисти !
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Върни се в “Архив”