delqnski47 написа:Ще ми се сега в контролата ни Милен да пусне Томи
ДАНО са се разбрали за повече смени , че да видим повече играчи в игра ...

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Ще ми се сега в контролата ни Милен да пусне Томи
j0rka7aa написа:Tommi написа:edmon_dantes написа:Днес реших да отида на "Славейков" да си взема някоя и друга книжка. На връщане, вървя си по "Витоша", за да хвана метрото към Младост и гледам пред мен една позната чернокожа физиономияЗагледах се по-добре и ааааа, Грегъри Нелсън върви с жена си (приятелката си) и се хили здраво. Това става към 16.00ч, а пък Цска имат мач след два часа. Нашия Грегъри си обикаля центъра, а пък неговия отбор се гърчи в Пловдив. Защо не играе? Контузен ли е? Не че чак толкова ме интересува, но ми се видя странно да се разхожда точно когато отборът му играе мач.
Преди малко пускам ТВ-то и гледам 3 на 1 за Локо. Брей, к'во става?
Този явно много обича да обикаля по магазинитеАз съм го виждал в един от моловете в София
Ами като си изкарва паричките ще ходи да си ги харчи. Теб яд ли те е?
от toffees на 21 Май 2011 16:54
Според мен 2-ри и 3-ти гол на Локо.Пл. са 100% НЕРЕДОВНИ , какво повече да говорим![]()
Angoff написа:Грегъри Нелсън се наслаждава на малкото му останало свободно време с приятелката си , която се пребори със сериозно заболяване и разпускат в мола , почива за най-важния мач за сезона в сряда за купата ... следователно мача е продаден !
Смях в синьо зависливо ... мачкайте Академик наслаждавайте се на 2-то си място дето ви е отредено по-рождение ние ще празнуваме трофей !
Барса с какъв състав игра с Ла Коруня а сега с Малага с какъв ще играят преди финала в сряда ?
Иначе мача можеше и да е доста по-различен ако съдиите не страдат от 100-вида слепота , ебахти гола 3 -ма в засада да не види 1 човек айде ама цели 3-ма , иначе много точно видяха засада при отменения гол на Акуаро ...
Абе, човека каза, че момичето се е преборило със заболяванетоPFK_Levski написа:Angoff написа:Грегъри Нелсън се наслаждава на малкото му останало свободно време с приятелката си , която се пребори със сериозно заболяване и разпускат в мола , почива за най-важния мач за сезона в сряда за купата ... следователно мача е продаден !
Смях в синьо зависливо ... мачкайте Академик наслаждавайте се на 2-то си място дето ви е отредено по-рождение ние ще празнуваме трофей !
Барса с какъв състав игра с Ла Коруня а сега с Малага с какъв ще играят преди финала в сряда ?
Иначе мача можеше и да е доста по-различен ако съдиите не страдат от 100-вида слепота , ебахти гола 3 -ма в засада да не види 1 човек айде ама цели 3-ма , иначе много точно видяха засада при отменения гол на Акуаро ...
Абе ти си много тъп човек ! Много бързо го разкара момичето от този свят .... да не си Ванга ,че знаеш кой кога ще умира ?
caci написа:от toffees на 21 Май 2011 16:54
Според мен 2-ри и 3-ти гол на Локо.Пл. са 100% НЕРЕДОВНИ , какво повече да говорим![]()
Как пък точно вие сега се оплаквате от съдията.Защо преди като ви пускаха голове от 1000%-ви засади нищо не казвахте за съдиите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта