Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 22 май 2011 17:14

Локомотив Пловдив
57
69%
равен
6
7%
ЦСКА
20
24%

Общо гласове: 83

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Re: Локомотив ПД - ЦСКА

Мнениеот tut » 21 май 2011 18:56

delqnski47 написа:Ще ми се сега в контролата ни Милен да пусне Томи ;)

ДАНО са се разбрали за повече смени , че да видим повече играчи в игра ... :) :) :) :) :)

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 май 2011 18:57

И аз съм на мнение,че играем добре,въпреки че сме гости с половин отбор и съдиите,които ни ощетяват! ;)
Ама на мен не ми пука особено!Важното е Костов(и Томи ако влезне) да покажат какво могат,за да бъдат титуляри по нататък във важните мачове! ;)
Последна промяна от delqnski47 на 21 май 2011 18:59, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 21 май 2011 18:58

j0rka7aa написа:
Tommi написа:
edmon_dantes написа:Днес реших да отида на "Славейков" да си взема някоя и друга книжка. На връщане, вървя си по "Витоша", за да хвана метрото към Младост и гледам пред мен една позната чернокожа физиономия :mrgreen: Загледах се по-добре и ааааа, Грегъри Нелсън върви с жена си (приятелката си) и се хили здраво. Това става към 16.00ч, а пък Цска имат мач след два часа. Нашия Грегъри си обикаля центъра, а пък неговия отбор се гърчи в Пловдив. Защо не играе? Контузен ли е? Не че чак толкова ме интересува, но ми се видя странно да се разхожда точно когато отборът му играе мач.
Преди малко пускам ТВ-то и гледам 3 на 1 за Локо. Брей, к'во става?

Този явно много обича да обикаля по магазините :lol: Аз съм го виждал в един от моловете в София :)

Ами като си изкарва паричките ще ходи да си ги харчи. Теб яд ли те е?

Извинявай, ама с колегата не виждам да сме казали нещо лошо, за да отговаряш по този начин, нали?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 21 май 2011 18:58

от toffees на 21 Май 2011 16:54
Според мен 2-ри и 3-ти гол на Локо.Пл. са 100% НЕРЕДОВНИ , какво повече да говорим :evil: :twisted:

Как пък точно вие сега се оплаквате от съдията.Защо преди като ви пускаха голове от 1000%-ви засади нищо не казвахте за съдиите.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 21 май 2011 18:59

Angoff написа:Грегъри Нелсън се наслаждава на малкото му останало свободно време с приятелката си , която се пребори със сериозно заболяване и разпускат в мола , почива за най-важния мач за сезона в сряда за купата ... следователно мача е продаден !

Смях в синьо зависливо ... мачкайте Академик наслаждавайте се на 2-то си място дето ви е отредено по-рождение ние ще празнуваме трофей !

Барса с какъв състав игра с Ла Коруня а сега с Малага с какъв ще играят преди финала в сряда ?

Иначе мача можеше и да е доста по-различен ако съдиите не страдат от 100-вида слепота , ебахти гола 3 -ма в засада да не види 1 човек айде ама цели 3-ма , иначе много точно видяха засада при отменения гол на Акуаро ...

Абе ти си много тъп човек ! Много бързо го разкара момичето от този свят .... да не си Ванга ,че знаеш кой кога ще умира ?

Himym
Контакти:

Мнениеот Himym » 21 май 2011 19:00

Аз лично съм казвал, че съдиите са слаби :) Дори треньора си каза, че гола на Делев беше от засада..ама какво повече. Същото е и сега, головете са от засада и това :) Айде дано да обърнем второто полувреме :P

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 21 май 2011 19:00

Мачлето е нормално , който трябва е решил да прати Столипиново в Европа . Състава на ЦСКА се среща за първи път в този вид , много от тях са играли 1,2 мача през сезона . Нормално е да са несработени . Дори при това положение разликата я направи съдията . Закриване на БФС това е спасението.
Станислав Костов пипа много добре топката , жалко че пропусна чисто положение . Трябва да играе през новия сезон. 8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 21 май 2011 19:00

Да напълнем стадиона във сряда, да подкрепим отбора със същия хъс с който зачервихме форума, бием Славия, вдигаме купата, какво по хубаво от това след кошмарната есен.

ПС: Надявам се тайничко заради устатото Кокълче да бием с разлика, САМО ЦСКА!!!
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Himym
Контакти:

Мнениеот Himym » 21 май 2011 19:00

PFK_Levski написа:
Angoff написа:Грегъри Нелсън се наслаждава на малкото му останало свободно време с приятелката си , която се пребори със сериозно заболяване и разпускат в мола , почива за най-важния мач за сезона в сряда за купата ... следователно мача е продаден !

Смях в синьо зависливо ... мачкайте Академик наслаждавайте се на 2-то си място дето ви е отредено по-рождение ние ще празнуваме трофей !

Барса с какъв състав игра с Ла Коруня а сега с Малага с какъв ще играят преди финала в сряда ?

Иначе мача можеше и да е доста по-различен ако съдиите не страдат от 100-вида слепота , ебахти гола 3 -ма в засада да не види 1 човек айде ама цели 3-ма , иначе много точно видяха засада при отменения гол на Акуаро ...

Абе ти си много тъп човек ! Много бързо го разкара момичето от този свят .... да не си Ванга ,че знаеш кой кога ще умира ?
Абе, човека каза, че момичето се е преборило със заболяването :cry: :cry:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 май 2011 19:01

caci написа:
от toffees на 21 Май 2011 16:54
Според мен 2-ри и 3-ти гол на Локо.Пл. са 100% НЕРЕДОВНИ , какво повече да говорим :evil: :twisted:

Как пък точно вие сега се оплаквате от съдията.Защо преди като ви пускаха голове от 1000%-ви засади нищо не казвахте за съдиите.

В момента коментираме ТОЗИ мач!Тъй че ако ти се спами си има тема за това...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”