Левски - Славия - 3:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Левски - Славия - 3:0 FT

Мнениеот Rivaldo10 » 18 май 2011 23:18

Сега видях, че на трансперанта пише - "1914!"
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 май 2011 23:48

milen.hristov написа:Няколко думи и за агитката,бях останал с впечатлението,въпреки,че не бях довотлен от това ,че отново ГИ беше решил да се прави на треньор,няколко по възрастни хора до мен ме подкрепиха в мнението ми.

:shock: само аз ли не разбрах какво се опита да кажеш?

milen.hristov написа:
Thsmith написа:Абе аз цял мач гледах към В сектор да видя "Милен Христов" с плакатите срещу Гозно ама нещо не видех :lol: а вие ? :lol: :lol:

Да ти имам проблемите,въобще не носех плакат.Но трябваше да кажеш можех да взема постера от научната сесия на която бях преди това за да спиш спокойно

е нали беше обещал, че ще носиш плакат и ще викаш против Гонзо ?

---
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 май 2011 23:53

Thsmith написа:
milen.hristov написа:Няколко думи и за агитката,бях останал с впечатлението,въпреки,че не бях довотлен от това ,че отново ГИ беше решил да се прави на треньор,няколко по възрастни хора до мен ме подкрепиха в мнението ми.

milen.hristov написа:
Thsmith написа:Абе аз цял мач гледах към В сектор да видя "Милен Христов" с плакатите срещу Гозно ама нещо не видех :lol: а вие ? :lol: :lol:

Да ти имам проблемите,въобще не носех плакат.Но трябваше да кажеш можех да взема постера от научната сесия на която бях преди това за да спиш спокойно

---

"...само аз ли не разбрах какво се опита да кажеш?"
Някакви дядки кимали в съгласие с неговите "разгромяващи" аргументи. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 май 2011 00:44

Thsmith написа:

milen.hristov написа:

---

Съжалявам,че моят живот не се осмисля от Левски,занимавам се с доста по-важни и сериозни неща.Радвам се,че можах да гледам най-накрая Левски на живо,направих каквото можах и в последният момент пристигнах на Герена.
Пък и май днес не аз критикувам отбора а ти

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 май 2011 01:16

Типично за теб не отговори на въпроси, а почна със свободните съчинения :lol:
--

пп и къде съм коментирал играта на отбора или нещо от сорта за този мач, че днес да съм "критикувал аз"
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 19 май 2011 01:46

milen.hristov написа:

---[/quote]
Съжалявам,че моят живот не се осмисля от Левски,занимавам се с доста по-важни и сериозни неща.Радвам се,че можах да гледам най-накрая Левски на живо,направих каквото можах и в последният момент пристигнах на Герена.
Пък и май днес не аз критикувам отбора а ти[/quote]

Уж абонаментна карта имаш,а пък за първи път гледаш Левски на живо....яко!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Левски - Славия - / 18.05.2011 / 18:00

Мнениеот СВОБОДЕН » 19 май 2011 10:10

СВОБОДЕН написа:Мача е без значение, ама ми се ще да ги отупаме едно 5:0. Нека видят как после как се поляга на Литекс. Но си мисля, че за жалост нашите ще се смилят след третия гол.
Познах. Но не спряхме при третия, а цял мач играхме на полуобороти и за това головете са само три. А Славия заслужават да им качим петица, че и отгоре. Не знам защо ги жалим толкова, след като есента на овча купел щяха да изядат тревата само и само да ни вземат точки, а онзи ден си спретнаха приятелско мачле с Литекс.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски - Славия - / 18.05.2011 / 18:00

Мнениеот blue avalanche » 19 май 2011 10:44

СВОБОДЕН написа:
СВОБОДЕН написа:Мача е без значение, ама ми се ще да ги отупаме едно 5:0. Нека видят как после как се поляга на Литекс. Но си мисля, че за жалост нашите ще се смилят след третия гол.
Познах. Но не спряхме при третия, а цял мач играхме на полуобороти и за това головете са само три. А Славия заслужават да им качим петица, че и отгоре. Не знам защо ги жалим толкова, след като есента на овча купел щяха да изядат тревата само и само да ни вземат точки, а онзи ден си спретнаха приятелско мачле с Литекс.

Те и с ЦСКА си спретнаха... :o

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 май 2011 16:08

Thsmith написа:Типично за теб не отговори на въпроси, а почна със свободните съчинения :lol:
--

пп и къде съм коментирал играта на отбора или нещо от сорта за този мач, че днес да съм "критикувал аз"

отговорих няма ка да се занимавам с Левски след като съм станал в 8'30 и съм се прибрал след мача.Последното за което мислих е за Левски,пак ти казвам занимавам се с доста по-сериозни теми от това,как ме виждаш на научна сесия да ходя с фенски плакати

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 май 2011 16:11

Martines написа:
milen.hristov написа:

---

Пък и май днес не аз критикувам отбора а ти[/quote]

Уж абонаментна карта имаш,а пък за първи път гледаш Левски на живо....яко![/quote]
Еми не мога а и не искам да ходя в 21' на мача.За другият сезон пак ще си взема карта но на мачове по това време няма да ходя,най-много ако играем в групите на ЛЕ да отида.

Върни се в “Архив”