Левски - Славия - 3:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Славия - 3:0 FT
Сега видях, че на трансперанта пише - "1914!"
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
milen.hristov написа:Няколко думи и за агитката,бях останал с впечатлението,въпреки,че не бях довотлен от това ,че отново ГИ беше решил да се прави на треньор,няколко по възрастни хора до мен ме подкрепиха в мнението ми.

milen.hristov написа:Thsmith написа:Абе аз цял мач гледах към В сектор да видя "Милен Христов" с плакатите срещу Гозно ама нещо не видеха вие ?
![]()
Да ти имам проблемите,въобще не носех плакат.Но трябваше да кажеш можех да взема постера от научната сесия на която бях преди това за да спиш спокойно
е нали беше обещал, че ще носиш плакат и ще викаш против Гонзо ?
---
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Thsmith написа:milen.hristov написа:Няколко думи и за агитката,бях останал с впечатлението,въпреки,че не бях довотлен от това ,че отново ГИ беше решил да се прави на треньор,няколко по възрастни хора до мен ме подкрепиха в мнението ми.
само аз ли не разбрах какво се опита да кажеш?
milen.hristov написа:Thsmith написа:Абе аз цял мач гледах към В сектор да видя "Милен Христов" с плакатите срещу Гозно ама нещо не видеха вие ?
![]()
Да ти имам проблемите,въобще не носех плакат.Но трябваше да кажеш можех да взема постера от научната сесия на която бях преди това за да спиш спокойно
---
"...само аз ли не разбрах какво се опита да кажеш?"
Някакви дядки кимали в съгласие с неговите "разгромяващи" аргументи.

- milen.hristov
- Контакти:
Thsmith написа:milen.hristov написа:Няколко думи и за агитката,бях останал с впечатлението,въпреки,че не бях довотлен от това ,че отново ГИ беше решил да се прави на треньор,няколко по възрастни хора до мен ме подкрепиха в мнението ми.
само аз ли не разбрах какво се опита да кажеш?
![]()
---
Съжалявам,че моят живот не се осмисля от Левски,занимавам се с доста по-важни и сериозни неща.Радвам се,че можах да гледам най-накрая Левски на живо,направих каквото можах и в последният момент пристигнах на Герена.
Пък и май днес не аз критикувам отбора а ти
Типично за теб не отговори на въпроси, а почна със свободните съчинения
--
пп и къде съм коментирал играта на отбора или нещо от сорта за този мач, че днес да съм "критикувал аз"

--
пп и къде съм коментирал играта на отбора или нещо от сорта за този мач, че днес да съм "критикувал аз"
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
![]()
---[/quote]
Съжалявам,че моят живот не се осмисля от Левски,занимавам се с доста по-важни и сериозни неща.Радвам се,че можах да гледам най-накрая Левски на живо,направих каквото можах и в последният момент пристигнах на Герена.
Пък и май днес не аз критикувам отбора а ти[/quote]
Уж абонаментна карта имаш,а пък за първи път гледаш Левски на живо....яко!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54
http://vbox7.com/play:44b6627e
Левски-55.......цска-54

http://vbox7.com/play:44b6627e
Re: Левски - Славия - / 18.05.2011 / 18:00
Познах. Но не спряхме при третия, а цял мач играхме на полуобороти и за това головете са само три. А Славия заслужават да им качим петица, че и отгоре. Не знам защо ги жалим толкова, след като есента на овча купел щяха да изядат тревата само и само да ни вземат точки, а онзи ден си спретнаха приятелско мачле с Литекс.СВОБОДЕН написа:Мача е без значение, ама ми се ще да ги отупаме едно 5:0. Нека видят как после как се поляга на Литекс. Но си мисля, че за жалост нашите ще се смилят след третия гол.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Левски - Славия - / 18.05.2011 / 18:00
СВОБОДЕН написа:Познах. Но не спряхме при третия, а цял мач играхме на полуобороти и за това головете са само три. А Славия заслужават да им качим петица, че и отгоре. Не знам защо ги жалим толкова, след като есента на овча купел щяха да изядат тревата само и само да ни вземат точки, а онзи ден си спретнаха приятелско мачле с Литекс.СВОБОДЕН написа:Мача е без значение, ама ми се ще да ги отупаме едно 5:0. Нека видят как после как се поляга на Литекс. Но си мисля, че за жалост нашите ще се смилят след третия гол.
Те и с ЦСКА си спретнаха...

- milen.hristov
- Контакти:
Thsmith написа:Типично за теб не отговори на въпроси, а почна със свободните съчинения![]()
--
отговорих няма ка да се занимавам с Левски след като съм станал в 8'30 и съм се прибрал след мача.Последното за което мислих е за Левски,пак ти казвам занимавам се с доста по-сериозни теми от това,как ме виждаш на научна сесия да ходя с фенски плакати
- milen.hristov
- Контакти:
Martines написа:milen.hristov написа:Thsmith написа:Абе аз цял мач гледах към В сектор да видя "Милен Христов" с плакатите срещу Гозно ама нещо не видеха вие ?
![]()
---
Пък и май днес не аз критикувам отбора а ти[/quote]
Уж абонаментна карта имаш,а пък за първи път гледаш Левски на живо....яко![/quote]
Еми не мога а и не искам да ходя в 21' на мача.За другият сезон пак ще си взема карта но на мачове по това време няма да ходя,най-много ако играем в групите на ЛЕ да отида.