Между другото Тевез е играл в 30 мача, а Бербатов в 31. При равни голове разделят наградата или Тевез печели?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Lyubooo написа:Споко бе, САФ каза, че след като Грахчо му донесе титлата, ще пусне нашия да доизиграе шампионата! Така че ще го водим титуляр срещу Блякпул в неделя!
сигурен съм, че ще им вкара поне един гол!
soilwork написа:Lyubooo написа:Споко бе, САФ каза, че след като Грахчо му донесе титлата, ще пусне нашия да доизиграе шампионата! Така че ще го водим титуляр срещу Блякпул в неделя!
сигурен съм, че ще им вкара поне един гол!
Thsmith написа:блекпул имат най-слабата защитата тъй, че може и повече да им вакра... друг е въпроса с кой друг ще играече ако е с дарън гибсън и ко имам предвид изцяло резервен състав
хич няма да му е лесно...
Между другото Тевез е играл в 30 мача, а Бербатов в 31. При равни голове разделят наградата или Тевез печели?
vaskonti написа:Кога точно САФ е казъл, че Грахчо му е донесъл титлата? На някой май му харесва ролята на хейтър?
Labros написа:"Блякпул" играят за кожите си. А такива отбори са много опасни. Изобщо не е сигурно: че Барбука ще играе титуляр, ще вкара голове, МЮ ще спечели срещата- шампиони са, като нищо могат да си позволят да не се напъват (нищо, че после е награждаването).
Равният резултат е най-вероятен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
naduvko написа:vaskonti написа:Кога точно САФ е казъл, че Грахчо му е донесъл титлата? На някой май му харесва ролята на хейтър?
Не точно. Каза, че докато не спечелят титлата Граха ще е титуляр. След това ще почива.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта