Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!

Мнениеот Thsmith » 17 май 2011 23:09

блекпул имат най-слабата защитата тъй, че може и повече да им вакра... друг е въпроса с кой друг ще играе :lol: че ако е с дарън гибсън и ко имам предвид изцяло резервен състав :lol: хич няма да му е лесно...

Между другото Тевез е играл в 30 мача, а Бербатов в 31. При равни голове разделят наградата или Тевез печели?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 май 2011 23:48

Lyubooo написа:Споко бе, САФ каза, че след като Грахчо му донесе титлата, ще пусне нашия да доизиграе шампионата! Така че ще го водим титуляр срещу Блякпул в неделя!
сигурен съм, че ще им вкара поне един гол!
:lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 май 2011 08:58

soilwork написа:
Lyubooo написа:Споко бе, САФ каза, че след като Грахчо му донесе титлата, ще пусне нашия да доизиграе шампионата! Така че ще го водим титуляр срещу Блякпул в неделя!
сигурен съм, че ще им вкара поне един гол!
:lol:

Кога точно САФ е казъл, че Грахчо му е донесъл титлата? На някой май му харесва ролята на хейтър?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

бай-иво
Контакти:

Мнениеот бай-иво » 18 май 2011 09:14

Thsmith написа:блекпул имат най-слабата защитата тъй, че може и повече да им вакра... друг е въпроса с кой друг ще играе :lol: че ако е с дарън гибсън и ко имам предвид изцяло резервен състав :lol: хич няма да му е лесно...

Между другото Тевез е играл в 30 мача, а Бербатов в 31. При равни голове разделят наградата или Тевез печели?

Разбира се че я поделят.Освен това Тевез има повече изиграни минути.

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 18 май 2011 09:15

vaskonti написа:Кога точно САФ е казъл, че Грахчо му е донесъл титлата? На някой май му харесва ролята на хейтър?

Не точно. Каза, че докато не спечелят титлата Граха ще е титуляр. След това ще почива.

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 18 май 2011 09:20

"Блякпул" играят за кожите си. А такива отбори са много опасни. Изобщо не е сигурно: че Барбука ще играе титуляр, ще вкара голове, МЮ ще спечели срещата- шампиони са, като нищо могат да си позволят да не се напъват (нищо, че после е награждаването).
Равният резултат е най-вероятен.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 май 2011 10:36

Labros написа:"Блякпул" играят за кожите си. А такива отбори са много опасни. Изобщо не е сигурно: че Барбука ще играе титуляр, ще вкара голове, МЮ ще спечели срещата- шампиони са, като нищо могат да си позволят да не се напъват (нищо, че после е награждаването).
Равният резултат е най-вероятен.

Ако съра е решил да вземе Чарли Адам, даже и ще паднат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 18 май 2011 10:59

Чарли Адам не е за тоя стил на игра.
А Юнайтед ще бие и с резервите вероятно.
Хората, журналята особенно, винаги като грамофони търторят 1 случайно спасяване на УХ и не отразяват тва че 5 пъти повече отбори са изпадали след мач с Юнайтед отколкото да се спасят, което дразни много.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 май 2011 11:36

naduvko написа:
vaskonti написа:Кога точно САФ е казъл, че Грахчо му е донесъл титлата? На някой май му харесва ролята на хейтър?

Не точно. Каза, че докато не спечелят титлата Граха ще е титуляр. След това ще почива.

И ти ли смяташ, че функциите и задачите на Чичарито и Бербатов са едни и същи и съответно при една и съща тактика САФ трябва да избира между двамата?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
cantonaFAN
Контакти:

Мнениеот cantonaFAN » 18 май 2011 14:01

почти сигурен съм, че дори да има дузпа и фаул, те няма да дадат изпълнението на Бербатов, а и той ще се прикрива и няма да го поиска .. сам си е виновен пак казвам, любимия ми футболист, но не е любимия ми характер на терена, да той не е лаком, да той играе за отбора .. но как може да не ритне никога някой, да не се скара с някой, че да се изплашат от него .. това не ми харесва. А и той много често им се кара, като не му подадат топката (с право), но така нещастници, като Нани например се озлобяват и после не му подават на чисти ситуации топката, просто Бербатов прекалено нервно в дадени ситуации подхожда за сметка на други, като например евентуална дузпа срещу Блекпул, която Бербатов няма да поиска да изпълни .. а трябва да изпълнява всеки фаул и дузпа в този мач, трябва да стреля най-много. Тевес не е лаком футболист (вече откакто е капитан и лидер в Сити), но вчера направи 10 изстрела и повече, искаше да стигне Бербатов, това ще целят и Дарън Бент и Перси и всички, а Бербатов пак ли ще подава, той вече изгуби и формата си в която беше, нищо чудно да прави пропуски и накрая да не стнае голмайстор, което ще е много лошо
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lv9lav0NoG1qavph8.gif[/wrapimg]
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.

Върни се в “Футбол - Свят”