Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 16 май 2011 13:35

milen.hristov написа:Карвальо:
- Откъде се появи тази фланелка на Левски, която извадихте след гола ви? Кой от скамейката ви я подаде?
- Аааа, не казвам. Това е тайна. Знам, че ще ме питате и дали това е фланелката, с която в началото на януари ме представиха в Левски. Не е същата, друга е. Даже исках да отида и да я връча на Гонзо, но ме спряха. За него са голът ми в тяхната врата и фланелката.
Та кой каза,че Карвальо е искал да обиди феновете и футболистите на Левски.Както ви казах футболиста показа какво уважение трябва да изпитваме към ръководството ни
- Нещо не ги харесвате българските лекари?
- Е, не е точно така... Но ето, сега ще ви разкажа какво стана тогава на лагера в Гърция. Извикаха ме в хотела, събрано беше цялото ръководство. Казаха ми, че трябва да отида на преглед в Германия. Ако знаех, че ме пращат при български лекар, изобщо нямаше да се съглася. Прегледа ме д-р Василев, след което аз поисках да се оперирам. Гонзо казва - не може, трябваш ми за мача с ЦСКА. Аз им обясних, че за 6 седмици ще съм напълно възстановен и ще бъда готов да играя в този двубой. Те обаче вярват на лекаря, който им е казал, че ще отсъствам 3-4 месеца. И накрая какво се получи? Оперирах се във Франция и след 6 седмици бях готов да играя. Но вместо да се прибера в Левски, където имах договор, Гонзо ме изхвърли.
Когато фактите говорят и Георги Иванов трябва да замълчи.Видяхме докаде докара нещата като подготвяше отбора за един мач,явно само той не беше разбрал,че вече не фуболист и нещата не зависят само от мача с ЦСКА.С оглед на представянето на съотборниците му в нападение,точно Карвальо можеше да внесе разнообразие и да се изненада ЦСКА,като не се разчита само на Гарата и в останалте мачове.Ако не намерим някой нападател с успеваемостта на Дембеле през лятото ще се види защо Левски в момента заема второ место а не 2,3 места по-на долу

Карвальо само за един мач с ЦСКА ли трябваше да го вземем?Много скъпо щеше да ни излезе.
Ако иска да "доказва" нещо на Гонзо или Батков ЛИЧНО-има си начини.Можеше да напише нещо на потника под фанелкате,например.Или да му покаже среден пръст,ако иска.Синята фанелка НЕ Е на Гонзо или Батков.Това е фанелката на ПФК Левски!!!И всяко лигавене с фанелката е долно!Никакво оправдание!!!
" И накрая какво се получи? Оперирах се във Франция и след 6 седмици бях готов да играя."
Като си много "отворен",кога изигра "подготвения" Карвальо първия си мач с Локо Пд?Страшно подготвен.Видях го и срещу нас.Тц,тц,тц...Направо Дрогба сме изпуснали.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 16 май 2011 15:38

Спортният директор на Левски Георги Иванов определи сезона на „сините”, като успешен, въпреки че отборът няма да спечели трофей.

„Аз мисля, че сезонът на Левски е добър. Нормално, много хора, ще кажат, че не сме спечелили нищо, но не трябва да забравяме, че Левски игра в евротурнирите, и го направи доста добре. Изиграхме доста добри мачове. Да, не станахме първи, но показахме едно добро ниво. Направихме нов отбор, а на него му трябваше време. Той тепърва ще започне да се развива, а ние вече сме поставили основите за това”, коментира Иванов.

Гонзо отбеляза още, че вече от дълго време се работи сериозно по търсенето на футболист, който да замести Гара Дембеле, чийто трансфер е въпрос на време.

„Вие много коментирате това, което казах, че Левски ще е по-добър след Нова година. Да, Левски ще бъде по-силен следващия сезон. Не мога да предвиждам бъдещето, но се надявам да сме по-добри. Направете съпоставка на първия и втория полусезон”, завърши по темата спортният директор на Левски София.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=202873
Егати аргументите за добър сезон,които изтъкна ГИ....иначе пак обещания "Левски ще е по-добър след Нова година. Да, Левски ще бъде по-силен следващия сезон." :? .....дано да става и треньор и септември месец Батков да му бие шута

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 май 2011 15:53

NIKSANA написа:продава Гарра и Минев (ако го иска някой)... връщаме щърков и взимаме 4-6 нови!
едиан нападател, 2 крила, 1 защитник, 1 или 2 бек-а

Ясно е, че ни трябват долу - горе толкова ...
Гара, че ще бъде продаден - ще бъде !

Обаче мен ме притеснява .... дали парите от трансфера ще бъдат реинвестирани за заместник ( качествен, поне колкото самия Гарра ) ... и за хора, които да запълнят проблемните постове.

До тук практиката показва, че парите от трансфера няма да бъдат използвани за входящи трансфери ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 май 2011 15:55

milen.hristov написа:Голова машина на Гренобъл идва в Левски за заместник на Дембеле

Скаути на сините следят изкъсо изявите на Жан-Жак Мандриши

Тоя Мандричи съм го чувал ...
Ама май е към 30-те ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 16 май 2011 16:01

И докога Гонзо ще се упражнява като Директор и треньор? Колко нулеви сезона са необходими? Не че харесвам Кокала и Овчата глава, но те излетяха съвсем бързо на фона на настоящето "успешно" ръководство :twisted:
Но той Гонзо не е виновен.... Жалко че само кратуни се занимават с футбол (по-точно борба с топка) в БГ.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 май 2011 16:05

Не е виновен който яде баницата.......
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 16 май 2011 16:27

rhaegar написа:Не е виновен който яде баницата.......

:) Повечето хора не са на това мнение, което много улеснява нашият колоритен собственик, когато трябва някой да поеме отговорност...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: “Левски” се цели в нападател на Гренобъл

Мнениеот boys85 » 16 май 2011 18:14

storm написа:Гренобъл не е слаб отбор във Франция.. Дано се прицелим добре.. :)

В момента са на последно място в Лига 2 и догодина ще играят в трета дивизия.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 май 2011 18:22

Нашия колоритен собственик нЕма ли да си го прибере дЕдо ни Боже вече ??? Само красиви обещания и после грозната истина...
Изображение

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 16 май 2011 20:27

http://gong.bg/view_article.php?article_id=202911

Гарата какъв палав поглед вкара :mrgreen: :mrgreen:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Върни се в “Левски”