milen.hristov написа:Карвальо:
- Откъде се появи тази фланелка на Левски, която извадихте след гола ви? Кой от скамейката ви я подаде?
- Аааа, не казвам. Това е тайна. Знам, че ще ме питате и дали това е фланелката, с която в началото на януари ме представиха в Левски. Не е същата, друга е. Даже исках да отида и да я връча на Гонзо, но ме спряха. За него са голът ми в тяхната врата и фланелката.
Та кой каза,че Карвальо е искал да обиди феновете и футболистите на Левски.Както ви казах футболиста показа какво уважение трябва да изпитваме към ръководството ни
- Нещо не ги харесвате българските лекари?
- Е, не е точно така... Но ето, сега ще ви разкажа какво стана тогава на лагера в Гърция. Извикаха ме в хотела, събрано беше цялото ръководство. Казаха ми, че трябва да отида на преглед в Германия. Ако знаех, че ме пращат при български лекар, изобщо нямаше да се съглася. Прегледа ме д-р Василев, след което аз поисках да се оперирам. Гонзо казва - не може, трябваш ми за мача с ЦСКА. Аз им обясних, че за 6 седмици ще съм напълно възстановен и ще бъда готов да играя в този двубой. Те обаче вярват на лекаря, който им е казал, че ще отсъствам 3-4 месеца. И накрая какво се получи? Оперирах се във Франция и след 6 седмици бях готов да играя. Но вместо да се прибера в Левски, където имах договор, Гонзо ме изхвърли.
Когато фактите говорят и Георги Иванов трябва да замълчи.Видяхме докаде докара нещата като подготвяше отбора за един мач,явно само той не беше разбрал,че вече не фуболист и нещата не зависят само от мача с ЦСКА.С оглед на представянето на съотборниците му в нападение,точно Карвальо можеше да внесе разнообразие и да се изненада ЦСКА,като не се разчита само на Гарата и в останалте мачове.Ако не намерим някой нападател с успеваемостта на Дембеле през лятото ще се види защо Левски в момента заема второ место а не 2,3 места по-на долу
Карвальо само за един мач с ЦСКА ли трябваше да го вземем?Много скъпо щеше да ни излезе.
Ако иска да "доказва" нещо на Гонзо или Батков ЛИЧНО-има си начини.Можеше да напише нещо на потника под фанелкате,например.Или да му покаже среден пръст,ако иска.Синята фанелка НЕ Е на Гонзо или Батков.Това е фанелката на ПФК Левски!!!И всяко лигавене с фанелката е долно!Никакво оправдание!!!
" И накрая какво се получи? Оперирах се във Франция и след 6 седмици бях готов да играя."
Като си много "отворен",кога изигра "подготвения" Карвальо първия си мач с Локо Пд?Страшно подготвен.Видях го и срещу нас.Тц,тц,тц...Направо Дрогба сме изпуснали.