[ОФИЦИАЛНО] Петър Хубчев - треньор на Ботев от 30.06.2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: [ОФИЦИАЛНО] Петър Хубчев - треньор на Ботев от 30.06.2011
Дано това доведе до нещо дългоочаквано в Бургас!!!

"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
						https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
Добре Дошъл, Хубчев! 
Аз съм впечатен от няколко неща. 5+ години като играч в германия си оказват влияние - човекът изгелжда с професионално отношение към работата си и футбола като цяло. Пом - тренер е на Айнтрахт, но още по важно при нашич случай е, че е водил младежката формация на Айнтрахт. С Поморие с доста млад отбор игра финал за Купата.
УСПЕХ!

Аз съм впечатен от няколко неща. 5+ години като играч в германия си оказват влияние - човекът изгелжда с професионално отношение към работата си и футбола като цяло. Пом - тренер е на Айнтрахт, но още по важно при нашич случай е, че е водил младежката формация на Айнтрахт. С Поморие с доста млад отбор игра финал за Купата.
УСПЕХ!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TtmifvBO9tA[/youtube]

Не натискайте ТУК!
успех и дано постигне много успехи

Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
						Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
- vladitol
- Контакти:
Ехх,само хубави работи ви се случват последните дни,все така за напред !  

Support Stan! 
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
						Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- Alternative
- Контакти:
Честито на всички. Имам доверие на Петър Хубчев,доказан професионалист.Да си пожелаем бъдещи успехи!
 Имам доверие на Петър Хубчев,доказан професионалист.Да си пожелаем бъдещи успехи! 

Имам доверие на Петър Хубчев,доказан професионалист.Да си пожелаем бъдещи успехи!

Голям треньор е Петър Хубчев.Ботев уцелиха джакпота с него.Рабори предимно с млади футболисти последните няколко години в Черноморец Поморие и отбора сега дели 2/3 място в Източната Б група заедно със Спартак Пловдив.Играчите в отбора  на Поморие са от 17 до 23 години.

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
						[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- 

BultraStyle
- Контакти:
Мисля ,че подобен тандем като Хубчев и Коцето ще е перфектен ! Желая им само успехи и светло бъдеще в Ботев !  

Много солидна личност ! Хубчев беше цяла епоха в националния отбор. Във времена , когато от левскари и цесекари не можеше да се пробие , той беше неизменен титуляр като играч от "Б" групата с Осъм... Винаги е правил впечатление с отговорността си , сдържаност и коректност. Но най-силният му аргумен е дългогодишния престой в Германия   Само на Запад се гради професионализъм и последователност в работата. Дано с нас да постигне нещо още в сезона 2012/2013 /съвършено ясно е , че тази есен ще мачкаме наред в "Б" група и с летящ старт ще се върнем в "А"/ ,да се изгради солиден отбор и с няколко класни попълнения - в ЕКТ през 2013 !!! Успех Петьо.
  Само на Запад се гради професионализъм и последователност в работата. Дано с нас да постигне нещо още в сезона 2012/2013 /съвършено ясно е , че тази есен ще мачкаме наред в "Б" група и с летящ старт ще се върнем в "А"/ ,да се изгради солиден отбор и с няколко класни попълнения - в ЕКТ през 2013 !!! Успех Петьо.

Само на Запад се гради професионализъм и последователност в работата. Дано с нас да постигне нещо още в сезона 2012/2013 /съвършено ясно е , че тази есен ще мачкаме наред в "Б" група и с летящ старт ще се върнем в "А"/ ,да се изгради солиден отбор и с няколко класни попълнения - в ЕКТ през 2013 !!! Успех Петьо.
  Само на Запад се гради професионализъм и последователност в работата. Дано с нас да постигне нещо още в сезона 2012/2013 /съвършено ясно е , че тази есен ще мачкаме наред в "Б" група и с летящ старт ще се върнем в "А"/ ,да се изгради солиден отбор и с няколко класни попълнения - в ЕКТ през 2013 !!! Успех Петьо.Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта