[ОФИЦИАЛНО] Петър Хубчев - треньор на Ботев от 30.06.2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: [ОФИЦИАЛНО] Петър Хубчев - треньор на Ботев от 30.06.2011
Дано това доведе до нещо дългоочаквано в Бургас!!!
"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
Добре Дошъл, Хубчев!
Аз съм впечатен от няколко неща. 5+ години като играч в германия си оказват влияние - човекът изгелжда с професионално отношение към работата си и футбола като цяло. Пом - тренер е на Айнтрахт, но още по важно при нашич случай е, че е водил младежката формация на Айнтрахт. С Поморие с доста млад отбор игра финал за Купата.
УСПЕХ!
Аз съм впечатен от няколко неща. 5+ години като играч в германия си оказват влияние - човекът изгелжда с професионално отношение към работата си и футбола като цяло. Пом - тренер е на Айнтрахт, но още по важно при нашич случай е, че е водил младежката формация на Айнтрахт. С Поморие с доста млад отбор игра финал за Купата.
УСПЕХ!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TtmifvBO9tA[/youtube]
Не натискайте ТУК!
успех и дано постигне много успехи
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
- vladitol
- Контакти:
Ехх,само хубави работи ви се случват последните дни,все така за напред ! 
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- Alternative
- Контакти:
Честито на всички.
Имам доверие на Петър Хубчев,доказан професионалист.Да си пожелаем бъдещи успехи! 

Голям треньор е Петър Хубчев.Ботев уцелиха джакпота с него.Рабори предимно с млади футболисти последните няколко години в Черноморец Поморие и отбора сега дели 2/3 място в Източната Б група заедно със Спартак Пловдив.Играчите в отбора на Поморие са от 17 до 23 години.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
BultraStyle
- Контакти:
Мисля ,че подобен тандем като Хубчев и Коцето ще е перфектен ! Желая им само успехи и светло бъдеще в Ботев ! 
Много солидна личност ! Хубчев беше цяла епоха в националния отбор. Във времена , когато от левскари и цесекари не можеше да се пробие , той беше неизменен титуляр като играч от "Б" групата с Осъм... Винаги е правил впечатление с отговорността си , сдържаност и коректност. Но най-силният му аргумен е дългогодишния престой в Германия
Само на Запад се гради професионализъм и последователност в работата. Дано с нас да постигне нещо още в сезона 2012/2013 /съвършено ясно е , че тази есен ще мачкаме наред в "Б" група и с летящ старт ще се върнем в "А"/ ,да се изгради солиден отбор и с няколко класни попълнения - в ЕКТ през 2013 !!! Успех Петьо.